تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837170908
پایتخت 3؛ روزهای بد را خورد
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پایتخت 3؛ روزهای بد را خورد
برزو نیک نژاد، نویسنده «روزهای بد به در» ، تاکید دارد که اگر این سریال در موقعیت دیگری روی آنتن می رفت و با «پایتخت 3» مقایسه نمی شد، اقبال بیشتری پیدا می کرد؛ چون «پایتخت 3» در واقع از قسمت 31 شروع شد و نیاز به زمانی برای معرفی شخصیت ها نداشت.
روزنامه هفت صبح: برزو نیک نژاد، نویسنده «روزهای بد به در» ، تاکید دارد که اگر این سریال در موقعیت دیگری روی آنتن می رفت و با «پایتخت 3» مقایسه نمی شد، اقبال بیشتری پیدا می کرد؛ چون «پایتخت 3» در واقع از قسمت 31 شروع شد و نیاز به زمانی برای معرفی شخصیت ها نداشت.
برزو نیک نژاد که ماه رمضان 92، فیلمنامه سریال موفق «دودکش» را نوشته بود، نوروز امسال با نگارش فیلمنامه «روزهای بد به در» یک بار دیگر به میدان رقابت سریال های مناسبتی قدم گذاشت. ابتدا قرار بود این سریال توسط محمد حسین لطیفی کارگردانی شود اما با انصراف او از ساخت آن، نهایتا فیلمنامه به دست سعید آقاخانی افتاد و با توجه به نظرسنجی های مختلف توانست بعد از «پایتخت 3»، عنوان دومین سریال نوروزی را برای خودش ثبت کند. درباره تغییرات فیلمنامه بعد از واگذار شدن کار به آقاخانی، شباهت های میان آن با سریال «دودکش»، شخصیت «پرویز» با بازی هومن برق نورد، بالا بودن حجم اتفاق ها برای 15 قسمت و ... مسائلی هستند که با نیک نژاد در میان می گذاریم.
شما زمانی نگارش «روزهای بد به در» را شروع کردید که قرار بود محمد حسین لطیفی آن را کارگردانی کند. به دلیل شناخت زیادی که از شیوه سریال سازی لطیفی دارید، طبیعتا نگارش فیلمنامه برایتان راحت تر بود. بعد از اینکه به دلایلی ساخت این سریال به سعید آقاخانی واگذار شد، چقدر روی فیلمنامه تغییر به وجود آوردید؟
- سعی کردم یک مقدار فیلمنامه خودم را به کمدی سعید آقاخانی نزدیک کنم. شاید نگاه من با نگاه سعید آقاخانی متفاوت باشد اما قرار بود آن را برای او بنویسم. طبیعتا اگر لطیفی این سریال را می ساخت چون با جنس کمدی او بیشتر آشنایی داشتم بیشتر می توانستم کمک کنم. خیلی مشکل است که بخواهی کمدی دو نفر را به هم نزدیک کنی. به هر حال من هم اولین تجربه ام با سعید آقاخانی بود. همه تلاشم را کردم اما نمی دانم چقدر خوب از آب درآمده. دو ماه و نیم فرصت داشتیم و نهایتا با گپ هایی که با آقاخانی زدم ترجیح دادم رگه هایی از طنز آقاخانی هم در کار باشد. جنس کمدی من طوری است که از جامعه الهام می گیرم و دوباره به خود جامعه منتقل می کنم. به نظرم متفاوت ترین کار آقاخانی بود.
در «دودکش» گفتید می خواهید بدون یک قصه مشخص، فقط بخشی از زندگی روزمره چند نفر را به تصویر بکشید اما این اتفاق را در «روزهای بد به در» دنبال نکردید. سریال آقاخانی، در وهله اول، قصه داشت و مخاطبان منتظر بودند ببینند بالاخره عروسی سر می گیرد یا نه. نداشتن قصه در «دودکش»، تجربه خوبی برایتان نبود که تصمیم گرفتید این بار با یک قصه مشخص وارد نگارش فیلمنامه شوید؟
- من نیامده ام در تلویزیون تجربه کسب کنم. آمده ام کار درست بنویسم. بازخوردهای مردم را هم می گیرم و از آنها استفاده می کنم. خود شما خبرنگاران و منتقدان مدام می گفتید که چرا «دودکش» قصه ندارد؟ چرا نمی شود در یک خط تعریفش کرد؟ من همچنان نظرم بر این است که سریال های ما باید برود به سمتی که اگر تماشاچی، فقط یک قست از آن را دید، بتواند با همان یک قسمت ارتباط برقرار کند. ما نمی توانیم به مردم بگوییم که بنشینید از اول تا آخر همه قسمت های سریال ما را نگاه کنید. جدا از اینکه ما در مناسبت نوروز کار می کردیم و مردم بالاخره مدام در حال دید و بازدید بودند، در آمارگیری هم مشخص است که از روز چهارم و پنجم عید به بعد مردم تازه می گفتند «روزهای بد به در» را ببینید. از آن اول همه منتظر «پایتخت» و «کلاه قرمزی» بودند.
مسئله ای که این روزها خیلی درباره اش صحبت می شود شباهت فضا و حال و هوای «روزهای بد به در» با «دودکش» است. اتفاقا سعید آقاخانی هم اظهارنظری کرده و گفته به هر حال قلم برزو نیک نژاد اینطوری است و شباهت هم بین کارهایش دیده می شود و این اصلا بد نیست. شما خودتان تمایل دارید روی یک مسیر خاصی حرکت کنید؟
- نه، فکر می کنم شباهت «روزهای بد به در» و «دودکش» در چند مورد کوچک است. اتفاقا خیلی خوشحال شدم از این ماجرا که مردم هم «دودکش» یادشان مانده و «روزهای بد به در» را هم با دقت دیدند. به هرحال شما با نویسنده ای روبرو هستید که از دودکش تا روزهای بد به در خیلی شخصیتش عوض نشده. وقتی قصد من این است که برای سریال روی معضلات جامعه دست بگذارم، مگر چقدر می تواند متفاوت باشد. وقتی در ایران زندگی می کنیم و قرار است به معضلات ایران توجه کنیم، طبیعی است با شباهت هایی روبرو باشیم. فکر می کنم خودم 30 سریال دیده ام که در آن اجاره خانه شخصیت اصلی به تاخیر افتاده.
منظور شباهت عینی بین قصه ها نیست. مثلا رابطه ای که بین مثلث برق نورد، بنفشه خواه و مهران غفوریان وجود داشت را می شود در ادامه رابطه مثلثی بین برق نورد، رستمی و بهنام تشکر در «دودکش» دانست.
- شما به نظرتان بین شخصیت مهران غفوریان با بهنام تشکر شباهتی وجود دارد؟ آنجا بهنام تشکر به دلیل شرایط جامعه و بیکاری که بهش خورده بود، آویزان فیروز است اما اینجا چنین وضعیتی وجود ندارد.
اصلا به جزئیات نقش ها کاری نداریم. مثلا رابطه ای که میان برق نورد و رستمی به عنوان دو برادر در دودکش وجود داشت اینجا دوباره بین برق نورد و بنفشه خواه تکرار شد.
- قبول دارم بالاخره این کل کل وجود داشت. شما می روی داخل یک خانه می بینی سه نفر با هم سر تماشای یک مسابقه فوتبال کل کل دارند. یادت می افتد که اتفاقا در خانه خود شما هم موقع تماشای فوتبال چنین موقعیتی وجود دارد. به نظرم نوع نگاه ها عوض می شود. شخصیت پردازی ها عوض می شود و اتفاق ها تغییر می کند. متاسفانه یا خوشبختانه خیلی از کارگردان ها متکی می شوند به فیلمنامه و از بداهه پردازی دست برمی دارند. به همین دلیل هم طبیعی است. شباهت زیادی به کار قبلی داشته باشد، ضمن اینکه من این فیلمنامه را در دو ماه و نیم نوشتم. باور کنیدکار سختی است ولی با اینحال از اتفاق روزهای بد به در راضی ام. مطمئنم آقاخانی همه تلاشش را کرده.
شخصیت پرویز «روزهای بد به در»، بخشی از ویژگی های رفتاری اش را از کاراکتر هومن برق نورد در «دودکش» گرفته بود و بخشی را هم از «دزد و پلیس» خود سعید آقاخانی. در واقع لحن حرف زدنش را از کاراکتر «داوودزی» گرفته بودت و بزرگ منشی و پختگی اش را از «فیروز» و حالا حرکت سرش را هم اضافه بر همه اینها داشت. موقع نوشتن شخصیت پرویز، چقدر تلاش کردید این شخصیت، به رغم داشتن تمام فاکتورهای یک کار کمدی و وام گرفتن از شخصیت های مختلف، کاری جدید و غیرتکراری از آب درآید؟
- اگر روی فیلمنامه نگاه کنید ما با یک شخصیت کاملا جدید طرف هستیم.
اما صدای این شخصیت، کاملا از کاراکتر «داوودزی» گرفته شده!
- این مال بخش اجراست.
پس یعنی شخصیت برق نورد، نوع حرف زدن و حرکات سرش، اصلا دست شما نبوده؟
- من به هیچ وجه در اجرای شخصیت ها دخالت نداشتم.
شما معتقدید که نوع روایت، اتفاق ها و رابطه بین شخصیت ها در دو سریال «دودکش» و «روزهای بد به در» کاملا از جنس زندگی روزمره است. با توجه به این مسئله، به نظرتان حجم اتفاق هایی که برای این افراد در این برهه زمانی کوتاه می افتد یک مقدار غیرمعقول نیست؟ ما در زندگی معمولی مان این حجم اتفاق پشت سر هم برایمان نمی افتد!
- بگذارید یک اتفاق را برایتان تعریف کنم. شب گذشته خیلی اتفاقی، به دلیل اینکه مزاحم داشتم، گوشی ام را خاموش کردم. دقیقا همان دیشب برایم اس ام اس می زنند که پدر مهران مهام به رحمت خدا رفته است. من ساعت یک بعدازظهر امروز گوشی را روشن می کنم و همه از من ناراحت که چرا تشییع جنازه نیامدی! شما می دانید که همین اتفاق می تواند در شرایط مشابه اتفاق بیفتد و حتی منجر به کدورت های زیادی شود. یک چیز بسیار ساده بعضی وقت ها به جاهای بسیار باریکی کشیده می شود. شما سرچ کنید در هفته چند نفر به آتش نشانی های تهران مراجعه می کنند به دلیل اینکه انگشتر داخل انگشتشان گیر کرده.
همه اینها قبول اما ما فقط یک هفته از زندگی این شخصیت ها را داریم می بینیم. مگر می شود توی یک هفته این همه اتفاق برای یک خانواده بیفتد؟
- فقط یک روز کافی است صندلی ام را بگذارم میدان تجریش و روابط آدم ها را ببینم. از تصادف گرفته تا دعوا و دزدی و عشق و تمام شدن بنزین و ... همه اینها را می بینم. وقتی قرار است اینها را به یک اثر نمایشی تبدیل کنم آنها را کنار هم می گذارم. مهم این است که من با این اتفاق ها می توانم لبخند روی لب مردم بیاورم.
منظورم این نیست که این اتفاق ها نمی افتد. اگر بخواهیم «روزهای بد به در» را به عنوان یک کمدی صرف نگاه کنیم، این حجم اتفاق، قانع کننده به نظر می رسد اما وقتی می گوییم برشی از زندگی واقعی یک خانواده است آن وقت نمی شود آن را پذیرفت.
- خیلی از این اتفاق ها مال عدم آگاهی خودمان است. نباید همه را هم گردن معضلات اجتماعی بیندازیم. وقتی با یک سریال مواجه هستیم هر کدام از این آدم ها نماینده بخشی از جامعه هستند. این یک قانون است که ما باید برای طنز بگذاریم و سعی کنیم وارد موقعیت هایی شویم که مفرح باشد. وقتی می خواهیم طنز بنویسیم و بخواهیم به کسی برنخورد و کسی دردش نیاید کارمان خیلی سخت می شود. واقعا مجبوری یک جور طنزی را کار کنی که می شود اسمش را گذاشت طنز پاک. رفتن سراغ این نوع کمدی، سخت تر از این است که بخواهی راجع به یک قاچاقچی بنویسی. غیر از قصه خطی که در روزهای بد به در داریم و می دانیم آدم هایمان چه کاره اند و قرار است چه کار کنند سعی کردیم در این مسیر از طنزهای موقعیت و کلام استفاده کنیم.
در دودکش 30 قسمت زمان داشتید برای اینکه شخصیت ها را معرفی کنید و اتفاق ها را پیش ببرید اما اینجا برای روایت قصه و اتفاق ها فقط 15 قسمت زمان داشتید. این برایتان سخت نبود؟
- فکر می کنم اگر یک روزی سازمان صداوسیما تصمیم بگیرد سریال های 300-200 قسمتی بسازد آن موقع حتما اتفاق های بهتری برای ما خواهد افتاد ولی به هر حال ما پذیرفتیم و در همان بستر هم قصه مان را گفتیم.
اما مثلا قصه سرایدار جدید و همسرش به اندازه سایر شخصیت ها باز نشد. در واقع زیاد نمی شد با آن خانواده ارتباط برقرار کرد.
- حرفتان را قبول دارم. به هر حال فرصت زیادی نداشتیم اما حتی برای اینکه این خانواده بیشتر شناخته شود، سکانس هایی فقط برای آن دو نفر به تنهایی هم گذاشتم. در واقع آنها یک اهرم فشاری بودند برای این خانواده. من حس می کنم برای 13 قسمت کافی بود. این را هم باید بگویم دلیل اینکه اتفاق خاصی برای «روزهای بد به در» نیفتاد این بود که همزمان با «پایتخت 3» روی آنتن رفت. ما سه سال است که داریم سریال «پایتخت» را می بینیم. قسمت اول سریال «روزهای بد به در» مساوی بود با قسمت 31 «پایتخت». سریال مقدم واقعا سریال خوبی بود اما حسم این است که اگر این سریال همزمان با پایتخت پخش نمی شد. خیلی راحت تر می شد راجع بهش صحبت کرد. اگر روزهای بد به در را به عنوان یک سریال نگاه کنیم به نظرم پر از لحظات کمدی و طنز بود؛ طنزی که گاهی دردمان می گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]
صفحات پیشنهادی
ذوبآهن آن قدر شخصیت دارد که به موفقیت برسد بیاتینیا: دو فشنگمان به هدف بخورد در لیگبرتر میمانیم!/ مرد روز
ذوبآهن آن قدر شخصیت دارد که به موفقیت برسدبیاتینیا دو فشنگمان به هدف بخورد در لیگبرتر میمانیم مرد روزهای بزرگ هستیممهاجم تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت امیدوارم در حالی که فقط دو فشنگ در اسلحهمان داریم این دو فشنگ را به هدف بزنیم و با دو برد در دو بازی نجات پیدا کنیم محسمحسن تنابنده خطاب به یک نماینده: دوست عزیزی که باقالی پلو با ماهیچهات را با ما خوردی، بعد به دلیل سیاسی از پا
محسن تنابنده خطاب به یک نماینده دوست عزیزی که باقالی پلو با ماهیچهات را با ما خوردی بعد به دلیل سیاسی از پایتخت انتقاد کردی فیلم دانلود دانلود 1393 1 20روزهای سالم در پایتخت را به 2 برابر افزایش میدهیم
اجتماعی شهری شهردار تهران روزهای سالم در پایتخت را به 2 برابر افزایش میدهیم شهردار تهران گفت بنده نمیگویم شهرداری تهران هیچ مسئولیتی در قبال آلودگی هوا ندارد و این حرف درستی نیست دولت شهرداری و مردم با هم باید این موضوع را حل و فصل کنند ولی طبیعتاً محوریت کار بر عهده دولتهواداران من را شرمنده خودشان کردند؛ بازیکنان شایسته لقب بی غیرت نیستند عمران زاده: صورتم به جای بخیه 6 منگنه خ
هواداران من را شرمنده خودشان کردند بازیکنان شایسته لقب بی غیرت نیستندعمران زاده صورتم به جای بخیه 6 منگنه خورده است همه ایران از دیدن پایتخت 3 شاد هستندمدافع تیم فوتبال استقلال از سریال پایتخت 3 و معرفی فرهنگ مازندران از طریق این سریال دفاع کرد حنیف عمران زاده در گفت و گو بامعاون پایش آلودگی هوای تهران در گفتوگوبا فارس خبر داد شکسته شدن رکورد تعداد روزهای پاک نوروزی پایتخت طی ساله
معاون پایش آلودگی هوای تهران در گفتوگوبا فارس خبر دادشکسته شدن رکورد تعداد روزهای پاک نوروزی پایتخت طی سالهای اخیرمعاون پایش آلودگی هوای تهران از شکسته شدن رکورد تعداد روزهای پاک در پایتخت طی سالهای اخیر خبر داد و گفت در تعطیلات نوروزی امسال تهران چهار روز پاک را به ثبت رساندبه دنبال حضور پایتختی ها در برنامه 90 صورت گرفت دلجویی فردوسی پور از عوامل سریال «روزهای بد به در»+
به دنبال حضور پایتختی ها در برنامه 90 صورت گرفتدلجویی فردوسی پور از عوامل سریال روزهای بد به در عکسمجری برنامه تلویزیونی نود به دنبال حضور بازیگران پایتخت 3 در این برنامه مجبور به حضور در پشت صحنه سریال نوروزی شبکه سه و دلجویی از عوامل آن شد به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فاکارگردان «ستایش»: «پایتخت» و «روزهای بد بدر» خوب بودند
دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۰ سعید سلطانی درخصوص عملکرد تلویزیون در ایام نوروز اظهار کرد تلویزیون جدا از بقیه اجزای ساختاری فرهنگی و اقتصادی کشور نیست و این رسانه هم متأثر از فشارهای مالی است که همه تحمل میکنند ولی در این ایام با همه این فشارها و کاستیها واقعا سعی کرد خودش رتنابنده: به خاطر مردم «پایتخت» را رها نمیکنم
تنابنده به خاطر مردم پایتخت را رها نمیکنم محسن تنابنده گفت به شدت خستهام ولی بخاطر رضایت مردم و لبخندشان همچنان پایتخت را مینویسم و آن را رها نمیکنم نسیم آنلاین محسن تنابنده گفت به شدت خستهام ولی بخاطر رضایت مردم و لبخندشان همچنان پایتخت را مینویسم و آن رابرخورد شدید پراید و هیوندا
برخورد شدید پراید و هیونداسخنگوی سازمان آتش نشانی از وقوع یک حادثه به دنبال برخورد شدید یک دستگاه پراید و هیوندا در شب گذشته خبر داد سید جلال ملکی از وقوع یک مورد تصادف شدید حدود ساعت 22 شب گذشته در جنوب به شمال خیابان استخر خبر داد و گفت شب گذشته یک دستگاه خودرو سواری پراید باآخرین حادثه پایتخت در سال 92
آخرین حادثه پایتخت در سال 92 سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران آخرین حوادث رخ داده در دقایق پایانی سال 92 را تشریح کرد خبرگزاری ایسنا سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران آخرین حوادث رخ داده در دقایق پایانی سال 92 را تشریح کرد سید جلال ملکیآمار کودکان در شیرخوارگاه از طریق برخورد با آسیب های اجتماعی
آمار کودکان در شیرخوارگاه از طریق برخورد با آسیب های اجتماعی شهردار منطقه 19 با همراهی رئیس مرکز بهزیستی جنوب تهران از شیرخوارگاه حضرت رقیه س بازدید کرد به گزارش گروه اجتمتعی باشگاه خبرنگاران مهندس رضا نثاری در این بازدید کودکان را قربانی آسیبهای اجتماعی دانست و گفت وقتگردشگری نوروزی در جاذبه های پایتخت
گردشگری نوروزی در جاذبه های پایتخت تهران فقط دود و ترافیک و سروصدا و شلوغی نیست تهران را می شود در ایام نوروز جور دیگر دید با جاذبه هایش با دیدنی هایش از طهران قدیم گرفته تا تهران جدید خبرگزاری مهر تهران فقط دود و ترافیک و سروصدا و شلوغی نیست تهران را می شود در ایام نورومحور هراز و فیروزکوه از امنیت ترافیکی بیشتری برخوردار است
از ابتدای سال 93 محور هراز و فیروزکوه از امنیت ترافیکی بیشتری برخوردار است دماوند – ایرنا – رییس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند گفت از ابتدای سال 93 تاکنون محورهای هراز و فیروزکوه در حوزه استحفاظی شهرستان دماوند از امنیت ترافیکی بیشتری برخوردار است سرگرد ناصر امیریان روز چهافزایش پذیرش اسکان فرهنگیان پایتخت در تعطیلات نورز
اجتماعی آموزش و پرورش افزایش پذیرش اسکان فرهنگیان پایتخت در تعطیلات نورز مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش شهرتهران از افزایش ظرفیت پذیرش اسکان فرهنگیان در پایتخت خبر داد و گفت با توجه به افزایش سفرهای نوروزی فرهنگیان سراسر کشور به پایتخت قرار شد که 100 واحد به ظرفیت پذیرش اسکانمهندسی فرهنگی فراتر از برخوردهای قضایی و فیزیکی است
چهارشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۴ آیت الله صادق آملی لاریجانی افزایش سطح کارآیی دستگاه قضایی عمل به وظایف قانونی و ساماندهی و اجرایی کردن وظایف مرتبط با سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی را از اولویت های قوه قضاییه در سال 1393 اعلام کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرتاکید رییس قوه قضاییه بر برخورد جدی با ضاربان آمران به معروف و ناهیان از منکر
تاکید رییس قوه قضاییه بر برخورد جدی با ضاربان آمران به معروف و ناهیان از منکر تهران- ایرنا- رییس قوه قضاییه با تسلیت شهادت طلبه آمر به معروف و ناهی از منکر دادستان های سراسر کشور و ضابطان قضایی را به برخورد جدی و قانونی با ضاربان آمران به معروف و ناهیان از منکر و جلوگیری از تکرامهندسی فرهنگی فراتر از برخوردهای قضایی و فیزیکی است/برخورد جدی و قانونی با ضاربان آمران به معروف و ناهیان از م
اجتماعی قضایی و حقوقی آیت الله آملی لاریجانی مهندسی فرهنگی فراتر از برخوردهای قضایی و فیزیکی است برخورد جدی و قانونی با ضاربان آمران به معروف و ناهیان از منکر رئیس قوه قضاییه با اشاره به اینکه مهندسی فرهنگی فراتر از برخوردهای قضایی و فیزیکی است افزایش سطح کارآیی دستگاه قضای-
گوناگون
پربازدیدترینها