تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على هرگاه عالِم با تقوا و توبه كار نباشد، موعظه اش از دل مردم مى لغزد همچنانكه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870027124




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«دشوارترین موضوعات» در دور جدید مذاکرات هسته‌ای کدامند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: «دشوارترین موضوعات» در دور جدید مذاکرات هسته‌ای کدامند؟
دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 در حالی در دومین روز خود در وین در جریان است که هنوز هیچ خبر رسمی و قطعی از جزئیات گفت و گوهای این دوره منتشر نشده است. با این حال، یک دیپلمات غربی نزدیک به مذاکرات، محورهای کلی که دو طرف هم اکنون مشغول بحث و تبادل نظر درباره آن ها هستند را بیان کرده است.
کد خبر: ۳۹۱۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴ - 09 April 2014



«دشوارترین موضوعات» در دور جدید مذاکرات هسته‌ای کدامند؟
دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 در حالی در دومین روز خود در وین در جریان است که هنوز هیچ خبر رسمی و قطعی از جزئیات گفت و گوهای این دوره منتشر نشده است. با این حال، یک دیپلمات غربی نزدیک به مذاکرات، محورهای کلی که دو طرف هم اکنون مشغول بحث و تبادل نظر درباره آن ها هستند را بیان کرده است.


به گزارش «تابناک»، یک دیپلمات غربی مطلع از مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 گفته در روز دوم گفت و گوهای «وین 3»، دو طرف مشغول بحث و رایزنی برای نزدیک کردن دیدگاه ها و از میان بردن «شکاف های مهم» موجود میان مواضع خود هستند. 


به نوشته «رویترز»، این دیپلمات غربی ضمن تأکید بر اینکه هم ایران و هم گروه 1+5 با حسی از اضطرار وارد مذاکرات شده و تلاش دارند تا ظرف بازه زمانی تعیین شده (تا 20 ژوئیه) توافق میان دو طرف حاصل شود، گفته: «ما می دانیم که هنوز شکاف های مهمی باقی مانده و این فرایند، آسان نخواهد بود. اما همه ما متعهدیم که 20 ژوئیه پیش نویس توافق را آماده کنیم». 


مهمترین موضوعاتی که در حال حاضر دو طرف در حال بحث درباره آن ها هستند، شامل ظرفیت غنی سازی اورانیوم ایران در آینده، برخی تأسیسات هسته ای که کشورهای غربی مدعی هستند نیازی به استفاده از آن ها برای برنامه صلح آمیز هسته ای نیست، آینده تحقیق و توسعه هسته ای در ایران و همچنین برنامه ریزی برای انجام اقدامات لازم جهت از میان برداشتن تحریم های موجود علیه ایرا است. 


دیپلمات های غربی گفتته اند که تنش های موجود میان روسیه و آمریکا بر سر اوکراین و همچنین ماجرای خودداری آمریکا از صدور ویزا برای نماینده جدید ایران در سازمان ملل، تاکنون تأثیری منفی بر روند مذاکرات نداشته است. 


از سوی دیگر، این خبرگزاری می نویسد که یکی از مقامات ارشد ایرانی نیز گفته ایران در پی حفظ «خط قرمز»های خود در این مذاکرات دشوار است. وی اظهار داشته: «ایران خواستار توافقی است که در آن، حقوقش مورد توجه قرار گیرد. گفت و گوها به مرحله بسیار دشواری وارد شده است. رسیدن به پیشرفت دشوار است». 


به هر حال، بر اساس گزارش رویترز، برنامه تحقیق و توسعه سانتریفیوژها در ایران، حجم ذخایر اورانیوم، آینده رآکتور آب سنگین اراک و همچنین سرنوشت تأسیسات هسته ای «فردو»، دشوارترین موضوعاتی است که دو طرف با آن روبرو هستند. 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن