تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868950362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه تحولي لازمه تحقق شعار مديريت جهادي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ فروردين ۱۳۹۳ (۱۴:۴۴ب.ظ)
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد: نگاه تحولي لازمه تحقق شعار مديريت جهادي است مديريت جهادي به معناي آن است که آرماني فکر کنيم و دچار روزمرگي نشويم.
به گزارش خبرگزاري موج از روابط عمومي شهرداري مشهد، ابوالفضل انتظاري در جلسه‌اي که با حضور مديران حوزه اداري و مالي برگزار شد، ضمن تبيين سياست‌هاي مالي شهرداري با تاکيد بر ضرورت تطبيق آن با بحث مديريت جهادي اظهار کرد: مديريت جهادي به معناي همه را ديدن و از خود عبور کردن است و براي تحقق آن مديران بايد تحول را در عرصه خدمت‌رساني مدنظر قرار دهند.
وي ادامه داد: مديريت جهادي به معناي آن است که آرماني فکر کنيم و دچار روزمرگي نشويم؛ در واقع بايد نگاهمان به قله باشد و گاممان به پله. در تحقق مديريت جهادي بايد انقلابي عمل کنيم و براي جهادي عمل کردن بايد از بخشي از رويه‌ها و فرآيندها عبور نماييم و محدوديت‌ها را در نظر نگيريم.
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد لازمه چنين امري را انديشه، برنامه و تلاش عنوان کرد و گفت: به اين منظور بايد در قالب چشم‌اندازهاي ميان مدت و بلند مدت شهرداري، برنامه‌هاي سال هر مديريت تدوين شود.
انتظاري با اشاره به اينکه نرخ بهره‌وري در سازمان‌ها به عنوان شاخص بهره‌وري شناخته مي‌شود، بيان کرد: هيچ سازماني بي‌توجه به نرخ بهره‌وري نيست و در شهرداري نيز گرچه نسبت به گذشته نرخ بهره‌وري افزايش داشته و مديريت هزينه‌ها جدي گرفته شده اما بايد گفت هنوز فاصله ما تا استاندارها زياد است.
وي خاطرنشان کرد: در سال جاري بايد از فضاي فراهم شده استفاده کنيم و سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي را ارج نهاده و مجموعه فعاليت‌هايمان را براي تحقق اين شعار متمرکز سازيم.
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد لازمه برنامه‌ريزي براي اين مهم را شناخت فرصت‌‌ها، تهديدها و محدوديت‌ها عنوان کرد و گفت: در آلبوم بودجه، درآمدهاي نقدي امسال 2500 ميليارد تومان پيش‌بيني شده که بايد گفت بودجه آرماني نيست و به عنوان هدفي که به تصويب رسيده، تلاش مي‌شود تمام آن محقق شود.
انتظاري اضافه کرد: از سوي ديگر اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها، بر هزينه‌ دوره‌هاي مختلف مالي شهرداري اثرگذار است و بايد براي اين مهم پيش‌بيني‌هاي لازم صورت گيرد.
وي با تاکيد بر اينکه مديريت جهادي در بحث سند نويسي حوزه مالي رعايت مي‌شود، گفت: در عين حال در اتاق‌هاي طراحي اين حوزه نيز موضوع مديريت جهادي در نظر گرفته مي‌شود.
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد با اشاره به اينکه افزايش قيمت سبب بروز رکود و تغييراتي بر درآمدها مي‌شود، بيان کرد: برنامه‌ريزي در اين خصوص و جلوگيري از بروز مشکلاتي بر سر راه اجراي پروژه‌ها بايد مدنظر قرار گيرد.
وي با بيان اينکه 70 درصد درآمدهاي کنوني شهرداري از محل عوارضات و نرخ هزينه‌هاي صدور پروانه و پايانکار است، اظهار کرد: افزايش هزينه‌ها بايد به گونه‌اي مديريت شود که پالس منفي به دست‌اندرکاران ساخت و ساز ندهد.
انتظاري همچنين از کسب درآمد 150 ميليارد توماني شهرداري از محل ماليات بر ارزش افزوده از شرکت‌هاي خدماتي خبر داد و گفت: براي کسب اين درآمد که درآمد پايداري براي شهرداري محسوب مي‌شود، بايد با شرکت‌هاي آب، برق، گاز و مخابرات جلساتي را برگزار کنيم و اين موضوع را بيشتر مورد بررسي قرار دهيم؛ با قبول مسووليت از سوي اين شرکت‌ها مي‌توان انتظار داشت نسبت درآمدهاي پايدار شهرداري به کل درآمدها افزايش ‌يابد.
وي با تاکيد بر ضرورت توجه به برون‌سپاري بيان کرد: ممکن است در حال حاضر هزينه‌هاي مضاعفي را انجام دهيم که بايد کار را چنانچه حاکميتي است به بيرون برگرداند.
انتظاري خاطرنشان کرد: به منظور برون‌سپاري نيز مطالعات لازم صورت گرفته که سند بالادستي و نظام نامه و دستورالعمل‌هاي لازم براي آن تدوين شده است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن