واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ فروردين ۱۳۹۳ (۱۴:۴۴ب.ظ)
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد: نگاه تحولي لازمه تحقق شعار مديريت جهادي است مديريت جهادي به معناي آن است که آرماني فکر کنيم و دچار روزمرگي نشويم.
به گزارش خبرگزاري موج از روابط عمومي شهرداري مشهد، ابوالفضل انتظاري در جلسهاي که با حضور مديران حوزه اداري و مالي برگزار شد، ضمن تبيين سياستهاي مالي شهرداري با تاکيد بر ضرورت تطبيق آن با بحث مديريت جهادي اظهار کرد: مديريت جهادي به معناي همه را ديدن و از خود عبور کردن است و براي تحقق آن مديران بايد تحول را در عرصه خدمترساني مدنظر قرار دهند.
وي ادامه داد: مديريت جهادي به معناي آن است که آرماني فکر کنيم و دچار روزمرگي نشويم؛ در واقع بايد نگاهمان به قله باشد و گاممان به پله. در تحقق مديريت جهادي بايد انقلابي عمل کنيم و براي جهادي عمل کردن بايد از بخشي از رويهها و فرآيندها عبور نماييم و محدوديتها را در نظر نگيريم.
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد لازمه چنين امري را انديشه، برنامه و تلاش عنوان کرد و گفت: به اين منظور بايد در قالب چشماندازهاي ميان مدت و بلند مدت شهرداري، برنامههاي سال هر مديريت تدوين شود.
انتظاري با اشاره به اينکه نرخ بهرهوري در سازمانها به عنوان شاخص بهرهوري شناخته ميشود، بيان کرد: هيچ سازماني بيتوجه به نرخ بهرهوري نيست و در شهرداري نيز گرچه نسبت به گذشته نرخ بهرهوري افزايش داشته و مديريت هزينهها جدي گرفته شده اما بايد گفت هنوز فاصله ما تا استاندارها زياد است.
وي خاطرنشان کرد: در سال جاري بايد از فضاي فراهم شده استفاده کنيم و سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي را ارج نهاده و مجموعه فعاليتهايمان را براي تحقق اين شعار متمرکز سازيم.
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد لازمه برنامهريزي براي اين مهم را شناخت فرصتها، تهديدها و محدوديتها عنوان کرد و گفت: در آلبوم بودجه، درآمدهاي نقدي امسال 2500 ميليارد تومان پيشبيني شده که بايد گفت بودجه آرماني نيست و به عنوان هدفي که به تصويب رسيده، تلاش ميشود تمام آن محقق شود.
انتظاري اضافه کرد: از سوي ديگر اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها، بر هزينه دورههاي مختلف مالي شهرداري اثرگذار است و بايد براي اين مهم پيشبينيهاي لازم صورت گيرد.
وي با تاکيد بر اينکه مديريت جهادي در بحث سند نويسي حوزه مالي رعايت ميشود، گفت: در عين حال در اتاقهاي طراحي اين حوزه نيز موضوع مديريت جهادي در نظر گرفته ميشود.
معاون اداري و مالي شهرداري مشهد با اشاره به اينکه افزايش قيمت سبب بروز رکود و تغييراتي بر درآمدها ميشود، بيان کرد: برنامهريزي در اين خصوص و جلوگيري از بروز مشکلاتي بر سر راه اجراي پروژهها بايد مدنظر قرار گيرد.
وي با بيان اينکه 70 درصد درآمدهاي کنوني شهرداري از محل عوارضات و نرخ هزينههاي صدور پروانه و پايانکار است، اظهار کرد: افزايش هزينهها بايد به گونهاي مديريت شود که پالس منفي به دستاندرکاران ساخت و ساز ندهد.
انتظاري همچنين از کسب درآمد 150 ميليارد توماني شهرداري از محل ماليات بر ارزش افزوده از شرکتهاي خدماتي خبر داد و گفت: براي کسب اين درآمد که درآمد پايداري براي شهرداري محسوب ميشود، بايد با شرکتهاي آب، برق، گاز و مخابرات جلساتي را برگزار کنيم و اين موضوع را بيشتر مورد بررسي قرار دهيم؛ با قبول مسووليت از سوي اين شرکتها ميتوان انتظار داشت نسبت درآمدهاي پايدار شهرداري به کل درآمدها افزايش يابد.
وي با تاکيد بر ضرورت توجه به برونسپاري بيان کرد: ممکن است در حال حاضر هزينههاي مضاعفي را انجام دهيم که بايد کار را چنانچه حاکميتي است به بيرون برگرداند.
انتظاري خاطرنشان کرد: به منظور برونسپاري نيز مطالعات لازم صورت گرفته که سند بالادستي و نظام نامه و دستورالعملهاي لازم براي آن تدوين شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]