تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):من وصىّ آخرين‏ ام، به وسيله من بلا از خانواده و شيعيانم دفع مى ‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834880179




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«وایبر»، نیمه اشراقی و چند نکته قابل تامل


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


«وایبر»، نیمه اشراقی و چند نکته قابل تامل وبلاگ > رجائی، روح الله - پس از آنکه انتشار مطلبی توهین آمیز به امام خمینی (ره) در صفحه فیس بوک خانم نعیمه اشراقی حاشیه ساز شد،حالا پای «وایبر» در میان است.

اگر چه نعیمه اشراقی ضمن عذر خواهی،مدعی هک شدن صفحه اش شد، اما حجم انتقاد ها و فشارها چنان زیاد بود که مطرح می شد او تنها راه خلاصی را در چنین ادعایی دیده است. دست آخر هم نعیمه اشراقی مجبور شد عطای فیس بوک را به لقایش ببخشد.
حالا این بار یک خبرگزاری و چند سایت خبری با انتشار تصویر یکی از نوشته های او در «وایبر» نوشته اند که : « نعیمه اشراقی در یکی از گروه‌های شبکه اجتماعی وایبر که بسیاری از خبرنگاران در آن عضو هستند، یکی از احکام اسلامی را مورد تمسخر قرار داد.»
آنچه خانم اشراقی این بار نوشته مربوط به تعدد زوجات در اسلام است و البته باز هم شوخی نامناسبی  کرده است.اگر چه در متن اخبار منتشر شده،اشاره ای دقییقی به این نوشته نشده،اما در تصویری که از صفحه وایبر نعیمه اشراقی گرفته شده همه چیز به خوبی قابل خواندن است.
درباره این اتفاق اخیر یکی دو نکته قابل تامل است:
اول: خانم اشراقی باید حواسش بیشتر از این به نسبتش با رهبر کبیر انقلاب باشد.او تنها چهره معروفی نیست که در شبکه های اجتماعی فعالیت می کند.کم نیستند افرادی مثل او که با چهره های سرشناس کشور نسبت مستقیم دارند و در شبکه های اجتماعی هم هستند،اما هیچ کدام حاشیه های مشابهی نداشته اند.خانم زهرا اشراقی و حجت الاسلام مرتضی اشراقی می توانند الگوهای مناسبی در این زمینه برای نعیمه اشراقی باشد.به نظر نمی رسد بیت محترم حضرت امام از این حواشی رضایت داشته باشند.کمترین پرسش از ایشان این است که شما در گروه خبرنگاران اجتماعی چه می کنید؟حضور پر رنگ در همه شبکه های اجتماعی و در همه جای فضای مجازی،عواقب اینچنینی هم دارد.
دوم: اقدام خبرگزاری ها و سایت های خبری در انتشار این مطلب،حتما مصداقی از بی اخلاقی وبی تقوایی رسانه ای است.البته رسانه های منتشر کننده این خبر می توانند با توضیحاتی مانند آزادی انتشار اطلاعات،از این بی اخلاقی دفاع کنند. اما واقعیت این است که نعیمه اشراقی اگر می خواست چنین حرفی را برای همه و رسانه ها بزند،جایی جز در یک گروه چند نفری در «وایبر» این کار را می کرد.پر واضح است که تصور او انتشار این حرف ها در یک فضای خصوصی یا نیمه خصوصی بوده است.نمی دانم آیا خبرنگاری که برای اولین بار اقدام به انتشار این مطلب از آن گروه کرده، حاضر است نام خود را اعلام کند یا خیر، اما شک ندارم او در این گروه با نام خبرنگار آن رسانه حضور نداشته است.من اسم این کار را یک جور سرقت می گذارم.ما خبرنگاریم،اما در روز جزا حتما خبرنگار ها و غیر خبرنگارها را از هم سوا نخواهند کرد و درباره آنچه کرده ایم باید جواب بدهیم.
سوم: «سواد رسانه ای» موضوع مهمی است که از آن غفلت کرده ایم.حالا یک گوشی هوشمند و نرم افزار های ارتباطی تقریبا دست همه هست.با چند هزار تومان ناقابل می شود با همین سرعت های پایین سیم کارت های وطنی،علی الدوام آن لاین بود.نرم افزارهای ارتباطی زندگی ما را محاصره کرده اند و این حلقه تنگ تر هم خواهد شد.همه به سادگی می توانند «وایبر» و دیگر نرم افزارهای مشابه را سریع و رایگان دریافت کنند،اما کجا می شود برای این موضوع آموزشی دید؟ آیا می دانیم  در همین وایبر و در سرویس چت گروهی دیگران می توانند بدون اجازه،ما را به گروه های کوچک و بزرگ اضافه کنند و آن وقت همه اعضای گروه شماره تلفن و عکس پروفایل ما را در اختیار خواهند داشت؟کاربران این نرم افزار ها کی و کجا باید تنظیم های امنیتی این نرم افزار ها را بیاموزند؟ توجه به حریم خصوصی در جامعه ای با مختصات فرهنگی و اجتماعی ما اهمیت افزون تر دارد؟
خانم اشراقی که حواسش نبود،ما حواس مان هست ؟
پی نوشت : کمی بعد از انتشار این خبر،یکی از از خبرگزاری ها آن را از خروجی اش حذف و به جای آن عذرخواهی خانم اشراقی را منتشر کرد.این البته چیزی از اصل ماجرا و درس هایی که باید از آن بگیریم کم نمی کند...



چهارشنبه 20 فروردین 1393 - 13:05:04





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن