واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مشاور وزیر آموزش و پرورش: فرهنگ پشتوانه موفقیت در عرصه اقتصاد است خبرگزاری پانا:مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد و فرهنگ؛ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: فرهنگ پشتوانه موفقیت درعرصه اقتصاد است.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ فروردين ساعت 15:29
به گزارش خبرگزاری پانا،حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملکی در نشست کارگروه کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش نشست کارگروه منطقه یک کشور در سالن اجتماعات آموزش و پرورش گیلان در رشت افزود: فرهنگ مانند چتری بر همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی انسان ها گسترده است.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به مقوله فرهنگ اظهار کرد: تنظیم رابطه ما با خداوند ، با خودمان ، با انسان ها و عالم طبیعت مقوله ای فرهنگی است که در همه ابعاد زندگیمان نمود می یابد.
حجت الاسلام ملکی آموزش و پرورش را بارزترین، بزرگترین و مصداق متولی تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت رسمی عمومی کشور بر عهده آموزش و پرورش است و این نهاد مهم نقش مهمی در تربیت آینده سازان کشور دارد.
وی به نقش مهم آموزش خوب و موثر در دوران کودکی اشاره و تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می فرمایند آموزش در دوران کودکی مانند نقش کردن بر روی سنگ است بنابراین بایستی به آموزش فرزندان در این دوران مهم و حساس توجه ویژه شود.
وی تصریح کرد: برای دستیابی به فرهنگ اسلامی ، نهادینه شدن این فرهنگ در جامعه ، استمرار نظام جمهوری اسلامی ایران ، بقای نظام ولایی ، حاکمیت ارزش های اسلامی در جامعه، سبک زندگی اسلامی و کاهش ناهنجاری ها چاره ای جزو سرمایه گذاری بر کودکان در زمینه های مختلف آموزش و تربیت اسلامی نداریم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشترین هجمه و سرمایه گذاری دشمن در سنین شش تا 18 سال و بهترین سال های شکل گیری شخصیت انسان ها نیز در همین گروه سنی است ، اظهار کرد: این گروه سنی مهم نیز در اختیار آموزش و پرورش قرار دارد که این نهاد مقدس می تواند با برنامه های مختلف آموزشی و تربیتی در برابر هجمه های دشمن مقابله کند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که تحول در آموزش و پرورش کار بنیادی است، خاطر نشان کرد: هر کاری در آموزش و پرورش برای همیشه ماندگار است بنابراین این نهاد مقدس رسالت خطیر فرهنگی را بر عهده دارد.
وی با تاکید بر ضرورت مطالعه سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری ، تحقیق در مبانی فکری اسلامی و آموختن از متخصصان دین شناسی بیان کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای حوزه های علمیه و نهاد تعلیم و تربیت بایستی به مانند شناسنامه باشد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان این که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به خوبی راهکارها مشخص شده ، تصریح کرد: حوزه های علمیه برای ایفای نقش و ادای تکلیف خود در آموزش و پرورش بایستی اسناد مربوطه و نقشه راه این نهاد را به خوبی مطالعه و بر اساس آن حرکت و به فعالیت های مختلف تربیتی بپردازند.
وی با تاکید بر تلاش برای تزکیه اخلاق و رشد انسانیت در فعالیت های تربیتی خاطرنشان کرد: در فعالیت تربیتی نباید ساعت های تربیتی را هدف قرار دهیم بلکه بایستی شخصیت انسان ها مورد هدف قرار گیرد.
حجت الاسلام ملکی دانش آموزان را امانت های خانواده ها در دستان متولیان آموزش و پرورش دانست و بیان داشت: مبادا دشمن در واحدهای آموزشی ما نفوذ کرده و سرمایه ها و امیدهای آینده کشورمان را از ما برباید.
وی با بیان اهمیت همکاری های حوزه علمیه با آموزش و پرورش تصریح کرد: دفتر همکاری های حوزه علمیه با آموزش و پرورش به دنبال این است تا از ظرفیت های حوزه های علمیه برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده شود.
وی حوزه های علمیه را سرچشمه جوشان و زلال تامین نیازهای اولیه دانست و یادآور شد: رسانه ها در نهادینه کردن فرهنگ تعامل و همکاری دو نهاد آموزش و پرورش و حوزه های علمیه نقش مهم و تاثرگذاری دارند.
در این نشست دبیران کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان های مازندران ، قزوین ، البرز، تهران ، شهرستان های تهران ، قم ، مرکزی و گیلان شرکت دارند.
تربیت اسلامی ، فضای مجازی و بررسی نیازها و چالش های تربیت دینی در مقاطع مختلف تحصیلی از موضوع نشست کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش منطقه یک کشور است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]