تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871732346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری اولین مسابقات تنیس سال 93 گلستان در گرگان / اردوی تیم ملی کبدی بانوان ایران در کمپ سرخنکلاته برپا شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > گلستان اخبار ورزشی/
برگزاری اولین مسابقات تنیس سال 93 گلستان در گرگان / اردوی تیم ملی کبدی بانوان ایران در کمپ سرخنکلاته برپا شد
گرگان ـ خبرگزاری مهر: رییس هیأت تنیس گلستان از برگزاری اولین مسابقات این رشته در سال جدید در شهرستان گرگان خبر داد.



محمد ابراهیم جرجانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر افزود: اولین مسابقات تنیس قهرمانی استان در سال جدید در مجموعه تنیس امام خمینی (ره) گرگان برگزار شد و در آن 14 تنیس باز به رقابت پرداختند. وی، از پایان این مسابقات یکروزه با قهرمانی مهران رجبلی خبر داد وتصریح کرد: آرش عقیلی عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد و علی مازندرانی و حسن عاطفی نژاد نیز به طور مشترک بر سکوی سومی ایستادند. به گفته جرجانی، در پایان این مسابقات به نفرات برتر از سوی هیأت تنیس استان گلستان جوایز نقدی اهدا شد بندرترکمن میزبان چهارمین اردوی تیم ملی دو و میدانی بزرگسالان سرپرست گلستانی  تیم ملی دو و میدانی آقایان کشور گفت: بندر ترکمن در حال حاضر میزبان چهارمین اردوی تیم ملی دو ومیدانی بزرگسالان است. محمد علی دباغ در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تیم ملی دو ومیدانی بزرگسالان ایران برای شرکت در بازی های داخل سالن آسیا در کره جنوبی خود را آماده می کند. وی ادامه داد: اردوی آمادگی تیم ملی در 4 ماده پرش طول، پرتاب نیزه، دهگانه و پرش ارتفاع به مدت یک ماه از 15 فروردین ماه شروع شده است. دباغ با رضایت از عملکرد بازیکنان تیم ملی گفت: در بین اسامی دعوت شدگان به تیم ملی  ایوب آرخی در ماده پرتاب نیزه و عبدالجلیل توماج در ماده دهگانه 2 دونده گلستانی هستند که در تیم ملی حضور دارند. دباغ که به عنوان دبیر هیات دو ومیدانی استان گلستان هم مشغول به کار است افزود: به همراه این دوندگان گلستانی کیوان قنبر زاده در ماده پرش ارتفاع از استان مازندران و محمد ارزنده در ماده پرش طول از استان چهار محال بختیاری در این اردو حضور دارند. وی خاطر نشان کرد: با مربیگری ایگو پاکلین و تلاش بازیکنان تیم ملی تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بتوانیم بهترین نتیجه ها را برای تیم ملی کسب کنیم. اردوی تیم ملی کبدی بانوان ایران در کمپ سرخنکلاته برپا شد سرمربی گلستانی تیم ملی کبدی بانوان ایران با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت: اردوی آماده سازی تیم ملی کبدی سالنی بانوان ایران به منظور حضوری قدرتمند در چهارمین دوره بازی های داخل سالن آسیا برگزار می شود. به گفته اعظم مقصودلو ، این اردو که از روز شنبه 16 فروردین در کمپ تیم ملی در سرخنکلاته برپا شده است به مدت یک هفته ادامه می یابد. مقصودلو با اشاره به زمان برگزاری مسابقات 2014 کبدی داخل سالن آسیا در شهریور ماه امسال در "اینچئون" کره جنوبی یادآور شد: سحر ایلات، ملیحه میری، طاهره تیره گر، زهرا عباسی، زهرا معصوم آبادی، مونا نوروزیان و صدیقه جعفری هشت ورزشکار این استان هستند که از سوی فدراسیون و کادر فنی تیم ملی کبدی در اردو حضور دارند. گفتنی است علاوه بر سرمربیگری اعظم مقصودلو، زهرا رحیم نژاد و منصوره ابوجعفری از گلستان به عنوان مدیر فنی و سرپرست تیم های ملی کبدی بانوان ایران در اردو حضور دارند.


۱۳۹۳/۱/۱۸ - ۲۰:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن