تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870566610




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراسم توديع و معارفه مدير امور درمان و بيمارستانها برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ فروردين ۱۳۹۳ (۱۷:۳۲ب.ظ)
مراسم توديع و معارفه مدير امور درمان و بيمارستانها برگزار شد مراسم توديع و معارفه مدير امور درمان و بيمارستانها با حضور جمعي از کارکنان معاونت درمان و مسئولان مراکز درماني برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم دکتر مظفري معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي قم ضمن تبريک سال جديد گفت: ابتدا لازم مي‌دانم از زحمات و خدمات ارزشمند پرسنل مراکز درماني و نيروهاي سخت‌کوش اورژانس 115 که در ايام نوروز با تمام توان خدمات مطلوبي را به زائران و مسافران ارائه نمودند تشکر نمايم.
دکتر مظفري در ادامه از زحمات دکتر فرقاني در مدت تصدي مديريت درمان دانشگاه تشکر نمود و افزود: اميدوارم در سال جديد و با همکاري تمامي همکاران حوزه درمان دانشگاه بتوانيم گامهاي مثبتي در جهت ارتقاي سطح خدمات درماني استان برداريم.
وي با اشاره به سخنان اخير وزير محترم بهداشت مبني بر ايجاد تحول در حوزه سلامت کشور گفت: دکتر هاشمي يک مدير بسيار توانمند و کاردان مي‌باشد و با توجه به اينکه يک تيم قوي در کنار ايشان حضور دارد و با عنايت ويژه‌اي که به شهر مقدس قم دارند اميد است شاهد رشد قابل توجهي در حوزه درمان استان باشيم.
وي بر نظارت‌هاي مستمر بر مراکز درماني دولتي و خصوصي تاکيد کرد و گفت: لازم است براي ارتقاي سطح خدمات درماني علاوم بر پايشها و بازرسي‌هاي مداوم، تدبيري انديشيده‌ شود تا پزشکان متخصص تحت نظارت معاونت درمان دانشگاه به صورت تمام وقت در استان حضور داشته باشند.
دکتر مظفري با اشاره به اهداف معاونت درمان دانشگاه گفت: تلاش داريم در آينده‌اي نه چندان دور بيمارستانهاي در دست احداث فرقاني و امجدي(نيروگاه) را وارد چرخه درمان استان نماييم تا مشکلات ناشي از کمبود فضاي فيزيکي تا حد زيادي مرتفع شود.
دکتر فرقاني مدير سابق امور درمان ضمن تقدير از زحمات همکاران خود و تبريک سال نو گفت: حدود 5/8 سال قبل که در اين سمت مشغول به کار شدم مهمترين مشکلي که در حوزه درمان وجود داشت کمبود نيروي متخصص بود که با مساعدت وزارت بهداشت سعي کرديم تا حد توان اين مشکل را برطرف نماييم.
وي کمبودها و مشکلاتي که بايد براي رفع آنها تلاش شود را برشمرد و يادآور شد: با همه محدوديتها و مشکلاتي که وجود داشت در اين چند سال شاهد رشد خوبي در حوزه درمان بوديم و توانستيم در بخش‌هاي مختلف رتبه‌هاي خوبي را از سوي وزارت بهداشت کسب نماييم که جا دارد از تمامي همکاران در بخش‌هاي درماني و بيمارستاني تشکر نمايم.
در ادامه دکتر حسيني مدير جديد امور درمان و بيمارستانها با اشاره به پيچيدگي بيمارستانها و مشکلاتي که براي اداره مراکز درماني وجود دارد گفت: اداره مراکز درماني به دليل چند بُعدي بودن خروجي و وجود فوريت در انجام کار و همچنين تخصصي بودن و لزوم استفاده از چند تخصص در کنار هم، نيازمند استفاده از خلاقيت زيادي است که لازم است در اين راه کارها بيشتر به صورت مشورتي و هم انديشي انجام شود و نه دستوري.
دکتر حسيني با تاکيد بر بومي‌سازي خدمات درماني در استان گفت: به اميد خدا سعي دارم با حرکت در راستاي تحقق اهداف وزارت بهداشت و دانشگاه و همچنين تلاش در جهت بالا بردن کيفيت خدمات درماني، موجبات رضايتمندي بيماران و همکاران فراهم آيد.
در پايان اين مراسم ضمن تقدير از زحمات دکتر فرقاني، دکتر حسيني به عنوان مدير امور درمان و بيمارستانها معرفي شد.















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن