تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813449681




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم همراهی رشته های تحصیلی با تغییرات بازار یکی از عوامل بیکاری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عدم همراهی رشته های تحصیلی با تغییرات بازار یکی از عوامل بیکاری است سنندج - ایرنا - رییس کمسیون صنعت اتاق بازرگانی سنندج گفت: عدم همراهی رشته های تحصیلی با تغییرات بازار یکی از عوامل بیکاری در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی است.


سید کمال حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مهار بیکاری و توسعه کار آفرینی از سوی فارغ التحصیلان دانشگاهی تنها زمانی محقق می شود که رشته تحصیلی آنها متناسب با وضعیت کنونی بازار باشد.
وی اظهار کرد: مسوولین دستگاه های آموزشی و صاحبنظران رشته های دانشگاهی باید با تدوین استراتژی و آینده نگری وضعیت بازار در استان های کشور رشته های تحصیلی دانشگاهی را در مقاطع مختلف ساماندهی کنند.
وی با اشاره به همت دولت تدبیر و امید برای توسعه کار آفرینی افزود: توسعه و گسترش این برنامه موثر و رونق اقتصادی کشور در سایه ترویج فرهنگ کار آفرینی مییسر می شود.
این عضو شورای اسلامی شهر سنندج، تفکر بهاء دادن به بخش خصوصی از سوی مسوولین دولت یازدهم برای رفع بیکاری را بسیار تعیین کننده خواند و افزود: توسعه کار آفرینی و اصلاح برخی قوانین و مقررات دست و پا گیر برای توسعه بخش خصوصی باید از سوی دولت تدوین شود.
وی بیان کرد: به دلایل فرهنگی و ترویج برخی موارد، جامعه جوان و جویای کار کشور ما برای سه بخشی دولتی، تعاونی و خصوصی همچنان علاقه به فعالیت در بخش دولتی را دارند و مراکز آموزشی نیز در رشته های تحصیلی کمتر به نیاز بخش خصوصی و تعاونی ها توجه دارند که این امر یکی از دلایل افزایش بیکاری در کشور است.
به گفته وی رشد اقتصادی پایدار کشور از مسیر تقویت بخش خصوصی می گذرد و از دولت تدبیر و امید انتظار می رود با حمایت از کار آفرینان، رفع مشکلات و موانع پیش رو، رفع نقایص بازار، حذف قوانین و مقررات زائد و دست و پاگیر در حوزه تولید و فعالیت های اقتصادی و ارائه منابع مالی و انجام اقدامات نوآورانه شرایط لازم برای توسعه اقتصادی مهیا شود.
حسینی در پایان آموزش دوره های کار آفرینی برای فارغ التحصیلان را از سوی دستگاه های متولی در توسعه اقتصادی و اشتغال استان تعیین کننده خواند و بر آن تاکید کرد.ک/3
533/7354
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن