تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871442785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد سرمربی همیاری از بی توجهی‌ها به این تیم/ برخورد مسئولان جای تاسف دارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


ورزشی > توپ و تور در گفتگو با مهر عنوان شد:
انتقاد سرمربی همیاری از بی توجهی‌ها به این تیم/ برخورد مسئولان جای تاسف دارد
سرمربی تیم بسکتبال همیاری زنجان با تاکید بر اینکه هنوز هیچ یک از مسئولان مربوطه برای حل مشکلات این تیم و رسیدگی به وضعیت بازیکنان اقدامی انجام نداده است، گفت: اینکه مسئولان مربوطه فقط به قصد تیمداری با بازیکنان قرارداد می‌بندند اما پیگیر وضعیت آنها و مشکلات‌شان نیستند، جای تاسف دارد به خصوص اینکه به هیچ یک از تماس‌ها هم پاسخ نمی‌دهند.



عباس آقاکوچکی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه هیچ مقام مسئولی پاسخگوی وضعیت تیم همیاری زنجان و وضعیت مالی بازیکنان این تیم نیست، اظهار داشت: همه در بدترین بلاتکلیفی ممکن قرار داریم. بعد از اینکه دیدارهای گروهی لیگ برتر را با موفقیت تمام کردیم با وجود مشکلات مالی دیدارهای پلی‌آف را هم پشت سر گذاشتیم چون قرار بود تا شب عید حقوق‌ها پرداخت شود، اما چنین نشد. وی ادامه داد: با این حال از پنجم فروردین تمرینات‌مان را شروع کردیم، به امید اینکه هر چه زودتر مشکلات مالی تیم حل شود در حالی که طی مدت زمان تمرینات هیچ یک از مقامات مربوطه کنار تیم حاضر نشد تا جویای وضعیت بازیکنان شوند. آنها فقط می‌گویند بیایید و باشید، اما نمی‌گویند این بودن چگونه و در قبال چه مسائلی باید باشد. سرمربی تیم بسکتبال همیاری زنجان با بیان اینکه تمرینات این تیم از 5 فروردین‌ماه آغاز شد و تا 11 فروردین به صورت متوالی ادامه داشت، خاطر نشان کرد: بعد از آن برای مدت دو روز تمرینات را تعطیل کردیم، به این امید که بر اساس صحبت‌های انجام شده اقدامی برای پرداخت حداقل حقوق بازیکنان که خواسته خود آنها بود، انجام شود و بعد از 13 فروردین بتوانیم با خیالی راحت‌تر تمرینات‌مان را دنبال کنیم، اما طی این مدت نه کسی با ما تماس داشت و نه پاسخ تلفن‌ها و پیامک‌های ما را دادند. آقاکوچکی تاکید کرد: مسئولان استان می‌خواهند تیمداری کنند و برای این خواسته خود با بازیکن قرارداد می‌بندند، اما آنها را اینگونه به امان خدا رها کرده‌اند و هیچ سراغی هم نمی‌گیرند. این شرایط و طرز برخورد جای تاسف دارد به خصوص اینکه بازیکنان با وجود مشکلات مالی کم کاری نکردند و دیدارهای گروهی و پلی‌آف اول را به خوبی پشت سر گذاشتند، اما نه از طرف مسئولان قدردانی می‌شود و نه اقدامی برای پرداخت دستمزد. سرمربی تیم همیاری زنجان با اشاره به تماس‌های مختلفی که طی این مدت با افراد مختلف داشته، گفت: مسئول تیم همیاری که اصلا پاسخگو نیست. با استانداری هم که تماس گرفتم، گفت دستور داده‌ام حقوق‌ها پرداخت شود کاری که تا الان انجام نشده است. طی این مدت و به بهانه دید و بازدید عید به دیدار مسئول تربیت بدنی استان رفتم، اما گفتند او مریض است. به همین دلیل تلفنی با وی صحبت کردم و تاکید کردم که شما مسئول هستید و باید پیگیر وضعیت تیم باشید. او هم گفت موضوع را پیگیری می‌کنم. این مربی گفتگو با خبرنگار مهر را اینگونه ادامه داد: این رایزنی‌ها انجام شده، اما تا حالا نتیجه نگرفته‌ایم. مسئول هیات استان هم اصلا نمی‌داند چه باید بکند و خود را در مقام پاسخگویی قرار نمی‌دهد. همه اینها در حالی است که بازیکنان بنا به اصرار من در ایام نوروز تمرین کردند، اما وقتی از آنها خواستم بعد از نوروز هم تمرینات را ادامه دهند نپذیرفتند و در واقع حرفم را شهید کردند. طی چند روز گذشته هیچ تمرینی نداشتیم چون بچه‌ها راضی نمی‌شوند. به نوعی به بچه‌ها حق می‌دهم چون فکر می‌کنند مسئولان آنها را سرکار گذاشته‌اند و به مشکلات‌شان توجه ندارند. سرمربی تیم بسکتبال همیاری زنجان تاکید کرد: بازیکنان این تیم به حداقل پرداختی هم راضی هستند و فقط در این صورت حاضر به بازگشت به تمرینات و انجام دیدارها می‌شوند. آنها گفته‌اند اگر تا فردا بخشی از معوقات خود را دریافت کنند، دیدار با دانشگاه آزاد را برگزار می‌کنند، در غیر این صورت حاضر به بازی نخواهند شد.


۱۳۹۳/۱/۱۷ - ۱۴:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن