تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868193725




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خادم: کفاشيان نامه‌اي دارد ارائه کند


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: خادم: کفاشيان نامه‌اي دارد ارائه کند
معاون حقوقي، امور مجلس و استان‌هاي وزارت ورزش و جوانان گفت: هر قراردادي بر اساس آن چيزي که در سازمان ليگ ثبت مي‌شود قابل پرداخت است و قراردادهاي داخلي و سوري که جو ناسالمي در فضاي فوتبال به وجود مي‌آورد، ارزشي ندارد.

اميررضا خادم در گفت و گوي تلفني با راديو ورزش در خصوص روند واگذاري باشگاه هاي دولتي به بخش خصوصي گفت: اين بحث در بودجه سال 92 وجود داشت و دولت مجاز به انجام اين کار بود ولي در قانون بودجه سال 93 دولت مکلف شده که تا انتهاي سال 93 اين باشگاه ها را از طريق مزايده به بخش خصوصي واگذار کند.

به نقل از فارس، وي تصريح کرد: اين بحث در طول 20 سال گذشته بارها مطرح شده و طبيعتاً نمي تواند در عرض يکي دو ماه عملياتي شود. کل سال 93 فرصت داريم تا اين موضوع را از تمام زواياي موجود چکش کاري کنيم تا اقدامات لازم را براي عملياتي شدن آن انجام دهيم.

نماينده تام الاختيار وزير ورزش و جوانان در بحث خصوصي سازي 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس گفت: عمده دغدغه و نگراني وزارت ورزش و جوانان اين است که به نوعي اين اتفاق بيفتد که اين 2 باشگاه بتوانند با شرايط بهتر از گذشته روند کاري خودشان را به خصوص در حوزه مديريتي و مالي ادامه دهند که اگر غير از اين باشد هيچ اتفاق خاصي رخ نداده و به نوعي شانه خالي کردن از زير بار مسئوليت است.

وي دامه داد: از طرف ديگر اين موضوع در هيأت دولت مطرح شد و در حال حاضر اين موضوع از حيطه کاري مستقيم وزارت ورزش و جوانان خارج شده و طبق قانون، وزير اقتصاد رئيس مجمع اين 2 باشگاه است و سازمان خصوصي سازي موظف به انجام اين کار شده و وزارت ورزش و جوانان قانوناً هيچ مسئوليتي در اين خصوص ندارد. ولي از حيث مسائلي که اين 2 باشگاه دارند موضوع در هيأت دولت مطرح شد و کارگروهي شکل گرفت که ما هم منتظر نتايج تصميمات اين کارگروه هستيم.

خادم افزود: با توجه به محبوبيتي که اين 2 باشگاه نزد مردم دارند، آن چيزي که وظيفه وزارت ورزش و جوانان است ساماندهي مديريتي و مالي آنها را در اواخر سال 92 و در اوايل سال 93 در دستور کار دارد و رايزني ها همواره ادامه دارد.

خادم در پاسخ به اين سوال که چرا وزارت ورزش و جوانان کمک 2 ميلياردي خود را از طريق فدراسيون و سازمان ليگ به پرسپوليس داده و اينکه اين موضوع باعث حاشيه هايي مبني بر شروط وزارت ورزش و جوانان براي پرداخت پول به باشگاه پرسپوليس شده تصريح کرد: بر اساس قانون وزارت ورزش و جوانان به هيچ باشگاهي نمي تواند مستقيماً کمک کند و اين موضوع به صراحت در قانون وجود دارد. از طرفي با توجه به مشکلات زياد مالي که وزارت ورزش و جوانان دارد نمي تواند هزينه هاي سنگين اين باشگاه ها را تأمين کند. در سال گذشته رقم کمک وزارت ورزش و جوانان به هر يک از هيأت هاي ورزشي در هر شهرستان بين 100 تا 150 هزار تومان بود.

با همه اين مطالب کاري که بر اساس قانون مي توانيم انجام دهيم کمکي است که به فدراسيون فوتبال کرديم و در کنار آن مطلبي را که به صورت جدي نه فقط براي تيم پرسپوليس بلکه براي کل ليگ بايد عملياتي شود اين است که هر قراردادي بر اساس آن چيزي که در سازمان ليگ ثبت مي شود قابل پرداخت است و قراردادهاي داخلي، سوري و غيره که جو ناسالمي در فضاي فوتبال به وجود مي آورد ارزشي ندارد. غير از اين مطلب چيزي وجود ندارد و مطالبي که از زبان آقاي کفاشيان مبني بر اين که وزارت ورزش و جوانان نامه اي فرستاده و شروطي گذاشته تا آنجايي که من اطلاع دارم و در حيطه وظايف و حوزه مسئوليت من است اصلاً صحت ندارد.تعجب مي کنم که چطور اين مسائل مطرح شده است.

وي گفت: در اين شرايط که تيم ها در وضعيت حساسي قرار دارند بهتر است فعلاً سکوت کنيم. مطالب و مباحث متنوع و مستندي وجود دارد که اجازه مي خواهم الان به آن نپردازم تا اين 2 بازي هم تمام شود. ولي از آقاي کفاشيان مي خواهم که اگر همچين نامه اي دارند حتماً ارائه دهند.

معاون حقوقي، امور مجلس و استان هاي وزارت ورزش و جوانان در مورد برنامه هاي فصل آينده وزارت ورزش و جوانان براي 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس گفت: ساماندهي مديريتي و مالي کاري است که به موازات خصوصي سازي اين 2 باشگاه در دستور کار وزارت خانه است و در حال انجام آن هستيم. متأسفانه ورودهاي غير مسئولانه و نامناسب سازمان خصوصي سازي زمينه هايي را ايجاد کرد که ما نتوانيم در اواخر سال 92 براي پرسپوليس با اسپانسر مناسب، خوب و مطمئني قرارداد ببنديم که باشگاه بتواند ترميم هيأت مديره کند و مدير عاملش قطعي شود. ورود بي ربط سازمان خصوصي سازي در صورتي که وظيفه ديگري دارد، اين کار را ناتمام گذاشت.

معاون وزير ورزش با بيان اين که بعد از اتمام بازي هاي ليگ براي ترميم هيأت مديره و شفاف شدن مسائل مالي باشگاه ها اقدامات لازم صورت مي گيرد افزود: تاکيد وزارت ورزش و جوانان اين است که مثل گذشته نباشد که ما يک هيأت مديره را منصوب کنيم و آن ها خيلي مسئوليتي نداشته باشند و مدير عامل بدون نظارت هرطور که مي خواهد عمل کند و بعد اين مسائلي که الان به وجود آمده دوباره اتفاق بيفتد.



googlereader

googleplus

stumbleupon

digg

cloob

twitter

facebook

يکشنبه 1393/01/17 12:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن