تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847242699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با پيمانکاران کم کار برخورد مي کنيم/ خبرهاي خوشي در زمينه اکتشافات نفتي در راه است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ فروردين ۱۳۹۳ (۱۵:۴۸ب.ظ)
مديرعامل شركت ملي نفت ايران: با پيمانکاران کم کار برخورد مي کنيم/ خبرهاي خوشي در زمينه اکتشافات نفتي در راه است مديرعامل شركت ملي نفت ايران گفت: نيروي انساني از ميدان هاي مشترك، توليد نفت و گاز و تامين مالي اهميت بيشتري دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، ركن الدين جوادي مديرعامل شركت ملي نفت ايران ضمن اشاره به اهميت منابع انساني در صنعت نفت گفت:يكي از بارزترين شاخص هاي اقتصاد مقاومتي، بكارگيري، ارتقا و نگهداشت نيروهاي با ارزش صنعت است كه متاسفانه در سال هاي گذشته عزت بسياري از آنان ، نگه داشته نشد.
وي در مورد ارزيابي خود از وضعيت فعلي توليد نفت و گاز كشور اظهار داشت: ظرفيت فعلي توليد نفت، سه ميليون و ٨٥٠ هزار بشكه در روز و متوسط توليد كنوني، كمتر از سه ميليون بشكه در روز، حدود ٢ ميليون و ٨٥٠ هزار بشكه است.
همچنين در بخش گاز نيز توليد در زمستان سال گذشته تا حدود ٦٤٠ ميليون مترمكعب نيز رسيد كه البته با توجه به افزايش مصرف روزانه تا ٧٥٠ ميليون مترمكعب، در روزهاي اوج مصرف با ١٦٠ ميليون مترمكعب كمبود گاز در كشور مواجه شديم و بخشي از اين كمبود را با اعمال محدوديت گازرساني به بعضي از صنايع جبران كرديم.
وي ادامه داد: در حال حاضر حدود نيمي از گاز توليدي كشور در شركت نفت و گاز پارس و نيمي ديگر در شركت نفت مناطق مركزي توليد مي شود و بخشي از توليد گاز كشور نيز از محل گازهاي همراه مناطق عملياتي شركت ملي مناطق نفت خيز جنوب و شركت نفت فلات قاره تامين مي شود.
واردات گاز از ترکمنستان تجربه خوبي نبود
جوادي در مورد احتمال تکرار مشکلات افت فشار گاز در سال جاري چنين گفت: اميدواريم امسال با افزايش توليد گاز از محل فازهاي اولويت دار پارس جنوبي، ٨٠ تا ١٠٠ ميليون مترمكعب از كسري گاز سال گذشته جبران و نيمي از نياز گازي كشور از محل توليد داخلي تامين شود.البته اين درصورتي است كه مصرف داخلي، همگام با افزايش توليد گاز روند صعودي پيدا نکند.
وي با اعلام اين مطلب که واردات گاز از ترکمنستان تجربه خوبي نبود گفت: اگر نياز گازي کشور از پارس جنوبي تامين شود، احتمال توقف واردات گاز از ترکمنستان وجود دارد.
مديرعامل شركت ملي نفت ايران در مورد جايگزين کردن واردات گاز از قطر به جاي واردات از ترکمنستان تاکيد کرد: اين يک ايده است که نياز به بررسي هاي کارشناسي دارد اما با توجه به نبود خط لوله براي انتقال گاز از قطر، اين طرح فعلا مطرح نيست.

توافق گازي با عراق جدي است
وي در مورد آينده بازار صادرات گاز ايران به جهان و به خصوص پاکستان گفت: صادرات گاز از ضرورت هاي توسعه اقتصادي ايران است و بايد با جديت پيگيري شود . در حال حاضر توافقاتي با عراق داشته ايم و فكر مي كنيم با اجرايي شدن بخشي از اين توافقات، صادرات گاز به عراق از سال جاري آغاز شود. اما در حال حاضر به غير از ارمنستان و تركيه، باقي تعهدات در زمينه صادرات گاز غيرفعال است و صادرات گاز به پاكستان هم سرنوشت روشني ندارد و در كوتاه مدت قابل ارزيابي نيست.
جوادي در مورد طرح صادرات گاز به صورت مايع( LNG ) نيز اظهار داشت: توليد و صادرات گاز طبيعي مايع شده (LNG) به عنوان جزئي از سبد درآمدي كشور براي ما داراي اولويت است اما تحقق آن به زنجيره اي از عوامل بستگي دارد. پروژه ايران ال ان جي در حال حاضر، متوقف شده است. بيش از ٢,٥ ميليارد دلار براي پروژه ايران ال ان جي هزينه شده و هم اكنون بر اساس برآوردهاي مختلف پيش بيني مي شود به ثمر رساندن اين پروژه به ٢.٥ تا ٦ ميليارد دلار ديگر هزينه نياز دارد و در حقيقت با وجود صرف ٢.٥ ميليارد دلار، اين پروژه را بايد از صفر آغاز كرد.
وي ادامه داد: در اين شرايط تصميم گرفته ايم كار بررسي، ارزيابي و امكان سنجي پروژه و برآورد ميزان دقيق هزينه هاي مورد نياز را به يك گروه بين المللي حرفه اي بسپاريم تا متناسب با نتايج حاصل از بررسي هاي گروه اقدام كنيم. ديگر نبايد در اين زمينه، نسنجيده عمل شود.

افزايش ظرفيت توليد نفت به 4 ميليون بشکه
مدير عامل شرکت ملي نفت ايران در مورد زمان پيش بيني شده براي افزايش ظرفيت کنوني توليد نفت و رسيدن به توليد سال 84 گفت: براي بازگشت به ظرفيت توليد نفت در سال ٨٤، پرداختن به الزاماتي مانند جبران افت مخازن و بازسازي تاسيسات مستهلك ضروري است؛ اميدواريم ظرفيت توليد نفت تا پايان امسال به چهار ميليون بشكه برسد.
وي در مورد افزايش صادرات نيز گفت: صادرات نفت خام نسبت به ماه هاي مرداد و شهريور، به ميزان قابل توجهي افزايش يافته است؛ عمده تغييري كه ايجاد كرده ايم، كوتاه كردن دست دلال ها از نفت خام كشورمان بوده است. الان نفت تنها به مصرف كنندگان واقعي و دارندگان بازار مطمئن فروخته مي شود.
جوادي در مورد تاثير مذاکرات ژنو بر بازار نفتي ايران نيز گفت: در صورتي كه در آينده، محدوديت هاي فروش نفت كاهش يابد، بازارهاي خوبي در انتظار نفت ايران است. باز شدن فضاي سياسي و توافقات بعمل آمده، زمينه مساعدي را براي مذاكرات و تعاملات في مابين ايران و ديگر كشورها فراهم كرده است.
وي ادامه داد: كشورهاي خارجي به سرمايه گذاري در صنعت نفت ايران تمايل دارند و سفر اين هيئت ها به كشورمان، آنهم بلافاصله پس از توافقات، مويد اين مطلب است. آنها مي خواهند مذاكرات قراردادي را آغاز كنند و در صورت رفع تحريم ها، بسياري از اين مذاكرات عملياتي مي شود؛ اما هنوز همه چيز در حد مذاكره است.

امکانات داخلي جوابگوي نياز صنعت نفت نيست
مدير عامل شرکت ملي نفت در مورد بازنگري قراردادهاي نفتي و تاثير آن بر آينده صنعت نفت ايران اظهار داشت: من در همايش بازنگري قراردادهاي جديد صنعت نفت هم گفتم كه بايد بپذيريم امكانات داخلي به تنهايي جوابگوي توسعه منابع و مخازن نفت و گاز كشور نيست و ما ديگر نمي توانيم با همان زبان گذشته صحبت كنيم.
وي تاکيد کرد: در دنياي امروز، صاحبان پول، دانش فني و مديريت انتظاراتي دارند و منافع بايد به صورت برد- برد براي طرفين باشد. شرايط جهاني، متفاوت و بازارهاي نويني تعريف شده است. عربستان و امارات، برنامه هاي جديدي براي افزايش توليد را در دستور كار قرار داده اند؛ ليبي در تلاش براي بازسازي صنعت خود است و مكزيك قراردادهاي سنگيني را در بخش دريا منعقد مي كند.
جوادي ادامه داد: در دنياي غرب، شيل هاي نفتي و گازي دريچه هاي تازه اي را رو به منابع هيدروكربوري باز كرده اند و در نهايت، كشورها عزم خود را براي برداشتن گام هاي بزرگ در مسير توسعه جزم كرده اند. در چنين شرايطي ما هم بايد براي دستيابي به استانداردها و تعامل با جهانيان، قراردادهاي صنعت نفت را روزآمد كنيم.
وي خاطرنشان کرد: تنها طرح هاي جديد توسعه ميدان هايي كه قرار است به صورت يكپارچه از اكتشاف تا توسعه واگذار شوند و يا طرح هايي كه در آنها از روش هاي EOR يا IOR با سرمايه گذاري عمده استفاده مي شود، براي توسعه در قالب قراردادهاي جديد نفتي معرفي مي شوند.

با پيمانکاران کم کار برخورد مي شود
مدير عامل شرکت ملي نفت ايران در مورد حوزه هاي مشترک نفتي نيز گفت:در گذشته كميته هاي مشتركي براي ميدان گازي پارس جنوبي تشكيل شد اما هيچگاه به نتيجه نرسيد. هميشه طرف مقابل ما به دليل برخورداري از سرمايه، امكانات و پيمانكاران خارجي خبره، توسعه ميدان و برداشت از ذخاير را با سرعت پيش برده و مذاكرات ما منجر به نتيجه نشده است.
وي تاکيد کرد: با توجه به الويت کار در ميدان هاي مشترک، فعاليت در ميدان هاي مستقل از اولويت خارج شده است به اين معنا كه سرمايه گذاري ها و امكانات، ابتدا بايد به سمت ميدان هاي مشترك سوق داده شود و اگر خيال ما از بابت ميادين مشترك آسوده شود، آنگاه مي توانيم بيشتر بر توسعه ميدان هاي مستقل متمركز شويم. به طور نمونه در ميدان گازي كيش، سرمايه گذاري جديدي نخواهد شد و توسعه اين ميدان با همان ميزان حفاري كه تاكنون انجام شده است، دنبال مي شود.
جوادي در مورد عملکرد فعلي ايران در ميادين مشترک گفت: برنامه ريزي شده است توليد نفت ميدان هاي مشترك غرب كارون تا پايان سال ٩٦ به ٧٠٠ هزار بشكه در روز افزايش يابد و در مورد آزادگان جنوبي هم، پس از اولتيماتوم شركت ملي نفت ايران به پيمانكار چيني اين طرح، پيمانكار براي پيشبرد پروژه قول مساعد داده است. در عين حال، اولتيماتوم شركت نفت به قوت خود باقيست و اگر پيمانكار حركت مطلوبي را آغاز نكند، طبق قرارداد عمل خواهيم كرد. نه تنها در آزادگان جنوبي، بلكه در ديگر ميادين نيز با پيمانكاران كم كار برخورد مي شود.
وي ادامه داد: اما در مجموع حتي الامكان به دنبال تضعيف و كنار گذاشتن پيمانكاران نيستيم؛ هدف كمك به پيمانكار و پيش بردن كار است؛ البته اگر پيمانكار عزمي براي انجام به موقع تعهدات قراردادي به خصوص در ميادين مشترك داشته باشد. بايد پذيرفت قراردادهايي كه يك شبه منعقد مي شود، يك شبه هم بر باد مي رود.
مدير عامل شرکت ملي نفت ايران در مورد احتمال منتفي شدن جريمه پيمانکاران فازهاي 35 ماهه پارس جنوبي نيز گفت: بنا نداريم پيمانكاران را محاكمه كنيم. در فازهاي موسوم به ٣٥ ماهه پارس جنوبي، حتي پيمانكار خارجي نيز نمي توانست اين فازها را در ٣٥ ماه به اتمام برساند و تعيين اين مدت زمان، از آغاز غيرواقعي بود. حال در چنين شرايطي نمي توان جرايم سنگيني براي پيمانكاران در نظر گرفت.
وي ادامه داد: اين فازها كه هم اكنون اولويت دوم شركت ملي نفت در پارس جنوبي است، سال آينده نيز به اتمام نمي رسد و هيچ كدام از فازهاي ٣٥ ماهه در سال ٩٣ به بهره برداري نخواهد رسيد. اميدواريم اين فازها به تدريج در سال هاي ٩٤ تا ٩٦ وارد مدار توليد شوند.
وي از اکتشافات جديد سخن گفت و افزود: خبرهاي خوبي داريم كه انشالله به طور رسمي از سوي وزير نفت اعلام مي شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن