تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869217904




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معرفی کتاب «زندان الرشید»،درباره شهید علی هاشمی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



معرفی کتاب «زندان الرشید»،درباره شهید علی هاشمی
فرزند شهید علی هاشمی گفت: این کتاب توانایی تکرار موفقیت کتاب‌های دیگر این حوزه را هم دارد و می‌تواند افراد بسیاری را جذب کند. در کتاب «زندان الرشید» بسیاری از بستگان ما هم به پاسخ سوالات خود می‌رسند.




  به گزارش سرویس مقاومت جام نیوز ، حسین هاشمی، فرزند شهید علی هاشمی در گفت‌وگو با تسنیم ، با اشاره به اینکه هنوز موفق به اتمام کتاب «زندان الرشید» نشده است، گفت: رابطه شهید هاشمی با سردار گرجی‌زاده بسیار عالی بود. زمانی که شهید هاشمی فرمانده سپاه ششم خوزستان در سال 65 شد آن‌ها با هم ارتباط پیدا کردند و از ابتدا در قرارگاه نصرت با یکدیگر حضور نداشتند. اما در آن مدت 2 سال که با یکدیگر کار می‌کردند ارتباط تنگاتنگی با هم داشتند و بخشی از آن ارتباط‌ها کاری و بخشی دیگر دوستانه و معنوی بود.   وی افزود: بعد از این که سردار گرجی‌زاده از اسارت بازگشتند هنوز شهید هاشمی را فراموش نکرده بودند و به طور مرتب به ما سر می‌زدند تا قبل از اینکه پیکر شهید پیدا شود هم بارها به ما سر می‌زدند و بسیار به ما لطف داشتند.   هاشمی با اشاره به این که بخش‌های اولیه این کتاب تماماً منطبق با همان چیزی که بر شهید گذشته است، گفت: این کتاب توانایی تکرار موفقیت کتاب‌های دیگر این حوزه را هم دارد و از زبان یک فرمانده گفته شده و اتفاقاتی که آن روز آخر افتاده و همین‌طور سوالی که اغلب مردم در مورد نحوه شهادت و سرنوشت شهید هاشمی دارند را پاسخ می‌دهد. این کتاب می‌تواند افراد بسیاری را جذب کند تا این کتاب را بخرند و بخوانند و اگر کتاب تبلیغ مناسبی برایش انجام شود قطعاً جزو کتاب‌های پرفروش خواهد بود.   وی با اشاره به خاطره‌ای از ارتباط این دو نفر با هم که بسیار او را تحت تاثیر قرار داده گفت: بعد اینکه سردار گرجی‌زاده از اسارت برگشتند ما از وضعیت شهید سوال می‌کردیم و این مسائل داخل کتاب را قبلاً برای ما گفته‌اند و آن خاطره‌ای که بسیار من را تحت تاثیر قرار داد این بود که در درگیری روز آخر نماز خود را در اول وقت خواندند بعد به ادامه مبارزه پرداختند و واقعا کار حسینی‌ای را انجام دادند. من همیشه سعی کردم این را سرلوحه کار خودم قرار دهم چرا که خواندن این خاطرات می‌تواند برای نسل جوان ما درس باشد.   فرزند شهید هاشمی تصریح کرد: ارتباط حاج علی با امثال سردار گرجی که معاونش بوده‌اند، ارتباط دلی بود. اعتمادی که دوستان به هم داشتند و احساس مسئولیتی که نسبت به همرزمانش داشت، عجیب است. نکته بالاتر این بود که تا آخرین لحظات با هم ایستادند و قطعا این‌ها را نمی‌توان از یکدیگر جدا کرد و هرکدام از همرزمان شهید بخواهند کتابی را بنویسند از ارتباط خودشان با شهید قطعاً سخن خواهند گفت.   وی افزود: زیبایی این ارتباط‌ها این است که تمام این خصوصیت‌ها در دیگر شهدای دفاع مقدس هم وجود داشته است و این ارتباطات خارج از عرف فرماندهی و سربازی در بین همه رزمندگان وجود داشته است.   وی در پایان گفت: در کتاب زندان الرشید بسیاری از بستگان ما هم به پاسخ سوالات خود می‌رسند.




۱۳۹۳/۱/۱۵ - ۱۹:۳۱




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن