تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852793889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گردشگری روستایی در گلستان نیازمند توجه بیشتر است/ آداب و رسوم روستاها عاملی برای جذب مسافر


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > گلستان گزارش مهر/
گردشگری روستایی در گلستان نیازمند توجه بیشتر است/ آداب و رسوم روستاها عاملی برای جذب مسافر
گرگان - خبرگزاری مهر: استان گلستان علاوه بر ظرفیت های مذهبی و تاریخی و طبیعی در زمینه روستایی نیز دارای ظرفیت های خوبی است و می تواند به عنوان پایلوت گردشگری روستایی کشور شناخته شود، با اقداماتی که در نوروز 93 با کمک دهیاری ها و شوراهای روستایی در روستاها انجام شده بخشی از این ظرفیت به مسافران معرفی شد.



به گزارش خبرنگار مهر، استان گلستان با داشتن جاذبه هاي باستاني، تاريخي، طبيعي و آب و هواي متنوع و كم نظير، موقعيت استراتژيك، تنوع قومي، زباني، ديني و با فراهم آمدن بستر هاي اقتصادي و مديريتي مناسب، مي تواند تبديل به يكي از قطب هاي مهم گردشگري روستایی شود. زندگی آزاد و به دور از محیط های شهری در محیطی جذاب و دلپذیر، محیط طبیعی بکر و دست نخورده مناطق روستایی، مراتع سرسبز و مناظر پر از رنگ های طبیعی گل و گیاه و صدای دلپذیر چشمه سارها و رودخانه ها و آوای وحش، لباس های رنگارنگ و زیبای روستاییان هر بیننده ای را بی اختیار به خود جذب می کند و این فقط گوشه هایی از ظواهر زندگی پر از رمز و راز روستاییان است. جاذبه های زندگی روستایی باعث شده است که تعداد کسانی که متقاضی بازدید و گردش در این مناطق هستند، بسیار زیاد باشند ولی با توجه به نبود شناخت برخی از گردشگران از جامعه روستایی و نبودن امکانات ارتباطی و تسهیلات رفاهی، اغلب آن ها از انجام این سفر پرهیجان و آموزنده منصرف می شوند. مناطق روستایی گلستان به دلیل همین مشکلات، با وجود برخورداری از زمینه های جاذب و قابل عرضه به گردشگران تاکنون نتوانسته جایگاه واقعی خود را در موضوع گردشگری پیدا کند. توسعه موفقيت آميز گردشگری نیازمند ميهمان نوازي و استقبال از طرف جامعه ميزبان یک کارشناس گردشگری در خصوص تعریف گردشگری گفت: از نظر بيشتر مردم گردشگري بر سفرهاي تفريحي دلالت مي كند که بيشتر به صورت مترادف تعطيلات به كار مي رود و از طرفی در كتاب هاي لغت از گردشگري به عنوان مسافرت به منظور تفريح ياد مي كنند. محمد رضا اسلامی ادامه داد: سازمان هاي گردشگري و مراكز ديگري كه در پي توسعه، بازاريابي و هماهنگي گردشگري در كشورشان هستند، سعي بر داشتن ديدگاه وسيع تري در اين مورد دارند؛ از نظر آن ها گردشگري مسافرت با اهداف مختلف به استثناي سفر به منظور كار، مهاجرت و فعاليت هاي محلي و منطقه اي است. وی با بیان این که گردشگري يك فعاليت پايه است افزود: گردشگری به جاذبه ها و خدمات وابسته است اما در عين حال توسعه موفقيت آميز آن نیازمند ميهمان نوازي و استقبال از طرف جامعه ميزبان است به نحوی که بدرفتاري، بي علاقگي و سوءظن جامعه محلي، نهايتا به گردشگران منتقل خواهد شد و احتمالا تمايل نداشتن گردشگران به بازديد مجدد از مقصد هاي مذكور، را در پي خواهد داشت.

اسلامی توضیح داد: اگر جامعه ميزبان بر اين باور باشد كه توسعه گردشگري در حال تخريب محيط اجتماعي و فيزيكي آن ها است و گردشگران عامل اين روند هستند، ممكن است كيفيت تعاملات ميان ساكنان و گردشگران دچار تنزل شود. این کارشناس ادامه داد: برنامه ريزي در راستاي گردشگري پايدار در نواحي روستايي، بايد بر اساس اهداف و اولويت هاي ساكنين باشد و حتي برخي از محققين گام را از اين هم فراتر گذاشته و پيشنهاد مي كنند كه سطح فعاليت هاي گردشگري محلي تنها به هنگام كسب اجازه قانوني از ساكنين ارتقا پیدا کند. وی خاطر نشان کرد: در مناطق روستایی بار توسعه و مديريت فعاليت گردشگري بايد به صورت موثر بر دوش ساكنين محلي، قرار داده شود و در قالب چنين رويكردي، نگرش و گرايش ساكنين محلي مرکز فعاليت و برنامه ريزي در گردشگري به حساب  آيد و مشاركت آنان در روند برنامه ريزي توسعه پايدار گردشگري مورد تاكيد است. فرصت ها و نقاط قوت گردشگری روستایی و عشایری یک کارشناس جامعه شناسی روستایی گفت: ايجاد امكان آشنايي مردم با نحوه زندگي روستاییان، افزايش سطح رفاه و كيفيت زندگي مردم و ايجاد وسعت نظر مردم، از مهم ترین تاثیرات مثبت اجتماعی و فرهنگی توسعه گردشگري روستایی است. جواد جعفری ادامه داد: احياي سنت هاي بومی، امكان استفاده از تسهيلات تفريحي و فرهنگي براي مردم، ايجاد احترام متقابل بين مردمي با فرهنگ هاي متنوع و غني شدن تجارب فرهنگي افراد جامعه و ايجاد امكان انتقال ارزش هاي فرهنگي از دیگر تاثیرات اجتماعی و فرهنگی توسعه گردشگری است. وی از تطبیق نداشتن و نا هماهنگی فرهنگ گردشگران با روستاییان، ناشناخته بودن و یا عدم اطلاع رسانی مناسب در زمینه جاذبه ها و قابلیت های مناطق روستایی، بی اطلاعی و یا عدم شناخت روستاییان از ماهیت و منافع گردشگری، نبود و یا کمبود زیرساخت ها و امکانات لازم در امر گردشگری مثل راه مناسب، مراکز اقامتی مناسب، امکانات مناسب بهداشتی و غیره را از مهم ترین چالش های گردشگری در مناطق روستایی عنوان کرد.

جعفری در خصوص تهدید های گردشگری روستایی گفت: عدم مسئولیت پذیری بازدیدکنندگان در حفاظت از محیط زیست طبیعی و انسانی منطقه، فقدان و یا محدود بودن عرضه کنندگان خدمات و یا تورگردان ها برای بازدید از نواحی روستایی، تغییر گسترده کاربری اراضی کشاورزی و باغ ها به کاربری مسکونی و صنعتی، فقدان طرح و برنامه لازم برای گسترش گردشگری در نواحی روستایی است.

آنچه که مشخص است استان گلستان به عنوان یکی از استان های دارای روستاهای متنوع و زیبایی توانایی این را دارد که با انجام کار فرهنگی و زیر ساختی و ایجاد امکانات مناسب در جهت شناختن هرچه بیشتر این مکان ها گام بردارد. این کارشناس خاطر نشان کرد: برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره های متنوع در مناطق روستایی، ایجاد فروشگاه های صنایع دستی و غیره، تقسیم بندی و پهنه بندی مناطق روستایی جهت جذب گردشگران، گسترش زیرساخت ها و مراکز اقامتی در نواحی روستایی، ایجاد اقامتگاه های گردشگری موقت، توسعه راه های مناسب در مناطق روستایی، اطلاع رسانی و انجام تبلیغات موثر در معرفی جاذبه های گردشگری روستایی از جمله کارهایی است که در بهره برداری بهینه از جاذبه ها و قابلیت های گردشگری در مناطق روستایی استان گلستان موثر است.






۱۳۹۳/۱/۱۵ - ۱۴:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن