تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868320579




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازدید لاریجانی از مرکز کنترل ترافیک پلیس


واضح آرشیو وب فارسی:الف: بازدید لاریجانی از مرکز کنترل ترافیک پلیس

تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۰۶
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام آمادگی برای حمایت بیشتر مجلس از آمران به معروف و ناهیان از منکر، از نیروی انتظامی خواست که برخورد با افراد شرور را گسترش دهد.به گزارش تسنیم، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز(جمعه) از مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی بازدید کرد. وی در این بازدید ضمن تاکید بر لزوم توجه به تولید ملی، خاطرنشان کرد: تا زمانی که تولید ملی در کشور فعال نشود، نمی‌توان به حل مشکل اشتغال امید بست.رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت راه‌های کشور، خواستار بهبود وضعیت راه‌ها شد و گفت: در زمینه حمل و نقل ریلی که یک حمل و نقل ایمن محسوب می‌شود در کشورمان عقب‌افتادگی‌هایی داریم که باید با سرمایه‌گذاری بیشتر جبران شود.لاریجانی همچنین خواستار حفظ حساسیت‌های نیروی انتظامی در زمینه کیفیت خودروهای موجود در بازار کشور شد‌ و گفت: این حساسیت نیروی انتظامی باید به حساسیت دولت در این زمینه نیز تبدیل شود.وی با تاکید بر لزوم ایجاد فضای رقابتی در تولید خودرو در کشور گفت: علیرغم سابقه چند دهه‌ای در تولید خودرو در ایران، پیشرفت‌هایمان در این زمینه به دلیل عدم وجود رقابت متناسب نبوده و مردم کشورمان حلاوتی را که باید، در این زمینه نچشیده‌اند و این یک نقص مهم است که باید از زیربنا حل شود.رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود همچنین با اشاره به مساله مهم استاندارد، گفت: استاندار باید جایگاه مستقلی در کشور داشته باشد ولی ما در این زمینه در کشورمان نقص داریم.لاریجانی در این زمینه افزود: به دلیل اینکه بر اساس قانون اساسی، امور اجرایی باید در دست قوه مجریه باشد، "استاندارد" زیر نظر دولت است و به دلیل وابستگی به دولت و قرار گرفتن زیر نظر وزارت صنایع همیشه این خطر وجود دارد که نتواند کارش را به درستی انجام دهد، لذا در این زمینه حتما باید فکری کنیم. وی تاکید کرد: اگر استاندارد "مستقل" باشد، اطمینان بیشتری نسبت به عملکرد آن به وجود می‌آید.رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در کمک به وظایف نیروی انتظامی، گفت: وقتی پلیس با شروران مقابله می‌کند، رسانه‌ها می‌توانند با کمک به نیروی انتظامی، این حرکات را به امری بازدارنده و پیشگیری کننده در آینده تبدیل کنند.  لاریجانی با تاکید بر اهمیت فوق‌العاده کار فرهنگی و رسانه‌ای گفت: نجات کشور بر این است که برخورد با افراد متخلف آنقدر با کارفرهنگی و رسانه‌ای عمیق و حرفه‌ای شود، که جنبه بازدارنده داشته باشد.وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شهادت شهید علی خلیلی، شهید آمر به معروف گفت: امر به معروف و نهی از منکر جزو ارکان جامعه اسلامی است. تعرض به مال و ناموس و ...، یک موردش هم برای کشورمان زیاد است و نباید شاهد چنین حوادثی باشیم. رئیس مجلس شورای اسلامی از نیروی انتظامی خواست که برخورد خود با افراد شرور را وسیع‌تر کند. چرا که این امر موجب بروز آرامشی می‌شود که لازمه توسعه در کشور است.لاریجانی همچنین با بیان اینکه شاید احتیاج باشد که حمایت های قانونی بیشتری از آمران به معروف و ناهیان از منکر صورت بگیرد، اظهار داشت: مجلس آماده قانونگذاری در این زمینه است و نیروی انتظامی می‌تواند پیشنهادات خود را در این زمینه ارائه کند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن