تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867385840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار نظامی مسکو به واشنگتن


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هشدار نظامی مسکو به واشنگتن
سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تصمیم واشنگتن برای توقف هر گونه همکاری و مذاکره با مسکو در باره سامانه موشکی اعلام کرد: روسیه با سامانه پدافند موشکی امریکا در اروپا مقابله خواهد کرد.
کد خبر: ۳۹۰۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۱ - 03 April 2014


سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تصمیم واشنگتن برای توقف هر گونه همکاری و مذاکره با مسکو در باره سامانه موشکی اعلام کرد: روسیه با سامانه پدافند موشکی امریکا در اروپا مقابله خواهد کرد.

به گزارش ایرنا ریابکوف روز پنجشنبه به خبرگزاری روسی اینترفاکس گفت: تمام تلاش خود را به عمل خواهیم آورد تا طرح های آمریکا در عرصه سامانه پدافند موشکی نیروی هسته ای بازدارنده روسیه را تضعیف نکند.

ˈالین بانˈ معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست های هسته ای و موشکی روز چهارشنبه اعلام کرد که پنتاگون تمامی مذاکراتش در مورد طرح سپر دفاع موشکی در اروپا با مسکو را به دلیل بحران اوکراین متوقف کرده است.

معاون وزیر خارجه روسیه افزود: در حال حاضر هیچگونه همکاری میان روسیه و آمریکا در عرصه سپر دفاع موشکی انجام نمی گیرد.

وی اضافه کرد: درصورتی که واشنگتن درخواست مسکو برای ارائه تضمین های حقوقی مطمئن در مورد ماهیت سامانه موشکی جهانی آمریکا می پذیرفت، چنین همکاری امکانپذیر می شد.

ریابکوف گفت: چنین بنظر می رسد این مساله بر اثر سیاست آمریکا برای سردی روابط با روسیه اهمیت خود را از دست داده است. ممکن است در آینده طرف آمریکایی رویکرد پیشنهادی روسیه و غیرقابل جایگزینی آن را بپذیرد.

وی ادامه داد: این در صورتی است که تلاش ها برای ایجاد سامانه موشکی قوی توسط آمریکا بطوری که بر سیستم بازدارنده روسیه برتری بیابد در واشنگتن حاکم نشود.

ریابکوف گفت: البته خواهان آن هستیم که شرایط سیاسی و تلاش برای حل مسایلی که به آمریکا مربوط نمی شود و هیچ گونه ارتباطی با مسایل سپر موشکی ندارد منجر به برهم خوردن موازنه قوای راهبردی در جهان نشود.

وی هشدار داد: در صورتی که موضوع تامین امنیت راهبردی جهانی فدای تلاش های ژئوپلیتیک و تمایل آمریکا برای مهندسی سیاسی و اجتماعی در هزاران کیلومتر دور از مرزهای این کشور شود همکاری های روسیه و آمریکا در عرصه امنیت موشکی را باید از یاد برد.

الین بان معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست های هسته ای و موشکی روز گذشته خاطر نشان کرد: مداخله روسیه در اوکراین نقض قوانین بین المللی بوده و این اقدام مسکو منجر به توقف مذاکرات میان مقام های نظامی آمریکا و روسیه شده است.

وی اضافه کرد: به دلیل این مداخله های روسیه ما مذاکرات با روس ها در مورد طرح سپر دفاع موشکی آمریکا در اروپا را به حالت تعلیق در آورده ایم.

این مقام ارشد آمریکا عنوان کرد که واشنگتن همچنین از ارائه محدودیت ها در طرح سپر دفاع موشکی که پیشتر توسط روسیه پیشنهاد شده بود، امتناع کرده است.

الین بان عنوان کرد که مسکو توانایی ها در این پروژه را فرماندهی و کنترل نخواهد کرد.

روسیه و ناتو در اجلاس لیسبون در سال 2010 توافق کردند که در مورد برنامه سپر دفاع موشکی تحت امر آمریکا در اروپا همکاری کنند اما پس از امتناع واشنگتن از ارائه تضمین به مسکو در مورد اینکه این پروژه نیروی بازدارندگی هسته ای روسیه را تهدید نمی کند، مذاکرات متوقف شد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن