تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835021419




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقایع عجیب در خانه آیت‌الله سیاسی و مشهور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
وقایع عجیب در خانه آیت‌الله سیاسی و مشهور




پنجمین فرزند خانواده پر اولاد طالقانی است. به رغم انتسابش به خانواده طالقانی، هیچگاه سمت دولتی نداشته و تنها در اوایل انقلاب و زمان جنگ، در گروه های امداد و درمان فعال بوده است.از خانواده طالقانی ها، او نیز پیش از انقلاب بی بهره نبوده.











مجله نسیم بیداری: خاطرات و اعترافات چهره های سیاسی - تاریخی و فرهنگی به مناسبت نوروز

سید مهدی طالقانی (فعال فرهنگی)

متولد 1329 - تهران؛ پنجمین فرزند خانواده پر اولاد طالقانی است. به رغم انتسابش به خانواده طالقانی، هیچگاه سمت دولتی نداشته و تنها در اوایل انقلاب و زمان جنگ، در گروه های امداد و درمان فعال بوده است. از خانواده طالقانی ها، او نیز پیش از انقلاب بی بهره نبوده و بعد از انقلاب هم در خدمت پدر بود تا کارهای خانه و مراجعات را سر و سامان دهد. به دلیل همین همراهی با پدر بوده که خاطرات متنوعی از آیت الله طالقانی، با جزییات، در ذهن دارد که بخش هایی از آن را نیز در ویژه نامه های نسیم بیداری، در سال گذشته روایت کرده است.

ما در خانواده ای روحانی و سیاسی زندگی می کردیم و به همین دلیل از همان دو سه سالگی شاهد اتفاقات حضور مرحوم نواب صفوی و یارانش در خانه ما بودیم؛ زمانی که در تعقیب نیروهای نظامی و امنیتی رژیم گذشته بودند.

ابتدا آقای عبد خدایی آمد خانه ما، گفت ما پناهگاهی نداریم و تحت تعقیبیم. آقای نواب صفوی پیشنهاد داده است سراغ شما بیایم. پدرم گفت بیایید در همین خانه ما. نزدیک به شش، هفت روز آنها مهمان ما بودند. خاطرات خوبی از آن روزها و خود مرحوم نواب دارم. یادم هست با زبان الکنی که آن زمان داشتم، مرحوم نواب سعی می کرد به من نماز یاد بدهد. هر بار هم که با من تمرین می کرد و من یاد می گرفتم به من مقداری پول می داد تا بروم برای خودم چیزی بخرم.






از یک طرف مدام می رفتم برای خودم قاقا لی لی می خریدم و از سویی دیگر باید مراقب می بودم که چیزی به بچه های کوچه نگویم، تا روزی که نواب و یارانش رفتند. آنروز را هم به خاطر دارم. البته در دو روز متوالی رفتند. ابتدا نواب رفت و بعد یارانش، از جمله آقای عبد خدایی و طهماسبی. یادم هست روزی که نواب می خواست برود، مادرم عبای ایشان را شسته بود و چون تصمیمش ناگهانی بود، ایشان عبای مرحوم طالقانی را پوشیدند و عینک شان هم عینک پدر بود.

حتی پیشنهاد شد که برای اینکه شناسایی نشود، عمامه سفید بگذارند که آقای نواب به کلی امتناع کرد. روزی هم که نواب دستگیر شد، عبای پدر را به تن داشت. دو روز بعد دیگر یاران نواب تصمیم گرفتند بروند. آنها هم ناگهانی رفتند. پدرم برای نماز از خانه بیرون رفت، به آنها گفت بمانید تعا از مسجد بازگردم و با هم صحبت کنیم و تصمیم گیری کنیم اما آنها قبل از بازگشت مرحوم طالقانی، رفتند.

همان شب نیروهای نظامی به خانه ما ریختند، چون آن زمان هنوز ساواک هم تاسیس نشده بود. سربازان خانه ما را محاصره کردند و در را شکستند ولی وقتی ریختند به داخل خانه ما، مرحوم پدر بسیار تندبرخورد کردند و بیشتر آنها از مرحوم طالقانی ترسیدند تا ما از آنها.

یکی دیگر از اتفاقات عجیب خانه ما، ورود نیروهای امنیتی به خانه ما در سال 53 بود اما نه برای گرفتن پدر که تازه از تبعید بازگشته بود، این بار برای دستگیری من و برادرانم. البته دایی و همسر ایشان را هم گرفتند که در خانه ما زندگی می کردند.

چون مجتبی، دیگر برادرم خانه نبود، فقط من و حسین، برادر بزرگترم را گرفتند. یادم هست مادرم نگران بوده و به پدرم می گفت شما کاری کن بچه ها را نبرد ولی در مقابل پدرم خیلی راحت می گفتند عیب ندارد خانم، می برندشان، آدم می شوند و برمی گردند.

این خاطره را از سال 53 گفتم تا برسم به دستگیری مجتبی مان در سال 58 و این حرف بی اساس که آیت الله طالقانی به خاطر دستگیری پسرش قهر کرد و از تهران رفت. چطور کسی که در حضورش، دوتا از پسرانش را می برند و هیچ اعتراضی نمی کند، به خاطر دستگیری یکی از بچه هایش قهر می کند؟

نکته اینجاست که ایشان نسبت به برخوردهای غیرقانونی و خودسرانه اعتراض داشتند و اینکه معلوم نبود چه کسی تصمیم گیرنده است و چه کسی پاسخگوست. بشارتی می گفت من دستور دادم، در صورتی که او یک عضو ساده فرماندهی سپاه بود. غرضی می گفت من دستگیر کرده ام، در حالی که وقتی او به خانه ما آمد، از شدت ترس نمی توانست حرف بزند. بارها هم این حرف از صدا و سیمای جمهوری اسلامی تکرار می شود، بدون اینکه وقتی برای توضیح خانواده مرحوم طالقانی در نظر بگیرند.

مرحوم طالقانی می گفت باید مشخص شود چه کسانی واقعا پشت پرده این تصمیمات نابخردانه هستند. اگر با فرزند من که می توانم اعتراض کنم، اینچنین می کنند، با دیگران چه کارها که نمی کنند اما متاسفانه این نیروهای خودسر مورد حمایت قرار می گرفتند.






نواب صفوی و فداییان اسلام به خانه آیت الله طالقانی پناه آورند


سومین اتفاق عجیب خانه ما، یکی از خواهران ما، خانم وحیده طالقانی است. او از بسیاری جهات ویژه است. مرحوم طالقانی هیچ ارثی برای ما فرزندان باقی نگذاشته بود و تنها یادگارهایی از قبیل عبات و عمامه ایشان باقی مانده بود.

وحیده که امروز طلبکارانه از مجلس ششم صحبت می کند، خودش اولین کسی بود که عبای پدر را به قصد گرفتن پست و مقامی نزد آقای خاتمی برد، جالب آنکه ما همگی مخالف کاندیداتوری ایشان در مجلس ششم بودیم اما با هزار لابی و قول و قرار توانستند به مجلس راه یابند.

ایشان نه دانش سیاسی داشتند و نه در آن رشته ای که می گوید متخصص اند، داروسازی سوادی دارند، اگر ایشان بتوانند ترکیب آسپرین را بگویند، می توان به دکترای داروسازیشان اعتماد کرد. در مورد دانش سیباسی شان هم باید این نکته را یادآور شوم که تمامی نطق های قبل از دستور ایشان را آقای دکتر سعید محرابی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی تهیه می کرد. من خودم رفتم با دکتر محبی که استاد حقوق بودند و همشاگردی آقای روحانی، صحبت کردم تا زحمت تهیه یک نطق پیش از دستور را بکشند. خلاصه اینکه ما 9 خواهر و برادر در موارد زیادی با هم اختلاف نظر داریم اما در این مورد که وحیده مان عجیب ترین است، هیچ اختلافی نداریم.







تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن