واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مراسم ختم طلبه شهید ناهی از منکر در مسجد جامع سمنگان تهران برگزار شد تهران-ایرنا- مراسم ختم شهید ˈعلی خلیلیˈ طلبه ناهی از منکر امروز پنجشنبه (هفتم فروردین ماه) با حضور جمعی از مسوولان کشور، مردم، خویشاوندان و دوستداران وی در مسجد جامع سمنگان واقع در نارمک تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین «علی اصغر حجازی» از مسوولان دفتر مقام معظم رهبری، حجت الاسلام و المسلمین «سید محمد علی شهیدی» معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و ایثارگران، حجت الاسلام «مهدی زاده» مدیر حوزه علمیه امام باقر (ع)، سردار «حسین ساجدی نیا» فرمانده انتظامی تهران بزرگ، «محمد خدادی» مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، «محمدباقر قالیباف» شهردار تهران از جمله مسوولان شرکت کننده در این مراسم بودند.
شهید خلیلی 25 تیر ماه سال 1390 در حین بازگشت از هیات، بواسطه امر به معروف و نهی از منکر توسط افراد شرور مورد ضرب و شتم قرار گرفت و از ناحیه گردن و قسمت شاهرگ دچار جراحت شد.
وی بعد از این حادثه به بیمارستانی خصوصی در تهران منتقل شد و مورد مداوای پزشکان قرار گرفت و پس انجام عمل جراحی از بیمارستان مرخص شد.
خلیلی پس از مرخص شدن از بیمارستان در منزل بستری شد، اما هر از گاهی به دلیل مشکلات ناشی از حادثه رخ داده به بیمارستان منتقل و بستری می شد تا اینکه سوم فروردین ماه امسال در بیمارستان بعثت تهران دعوت حق را لبیک گفت و به شهادت رسید.
** محکومیت ضارب طلبه ناهی از منکر به سه سال حبس
دادگاه ضارب شهید خلیلی 17 اسفند ماه سال 90 در شعبه 1033 مجتمع قضایی شهید قدوسی برگزار شد و قاضی دادگاه متهم ردیف اول پرونده را به سه سال حبس و پرداخت 35 میلیون تومان دیه محکوم کرد که این حکم مورد اعتراض طلبه ناهی از منکر و خانواده اش قرار گرفت.
اما شهید خلیلی و پدر وی پس از صدور حکم برای متهم ردیف اول این پرونده و سایر متهمان، هشتم خرداد ماه سال 91 رضایت قطعی و بدون قید و شرط خود را از ضارب اعلام کردند.
** پرونده ضارب طلبه ناهی از منکر دوباره به جریان افتاد
حجت الاسلام ˈغلامحسین محسنی اژه ایˈ دادستان کل کشور روز گذشته ( چهارشنبه) ششم فروردین ماه جاری در حاشیه جلسه مسئولان عالی قضایی درباره پرونده ضارب شهید خلیلی گفت: زمانی که این اتفاق افتاد قوه قضاییه با حساسیت وارد شد و با این که ضارب و همدستانش از صحنه گریخته بودند با همکاری نیروی انتظامی تعقیب و بازداشت و پرونده ای در این باره تشکیل شد.
دادستان کل کشور اضافه کرد: به محض این که نظر پزشکی قانونی اخذ شد و تحقیقات از متهمان پایان یافت، پرونده با صدور کیفرخواست در بهمن همان سال به دادگاه رفت.
حجت الاسلام محسنی اژه ای گفت: یک ماه بعد از حادثه، دادگاه تشکیل و 20 اسفند همان سال حکم صادر شد و ضارب شهید خلیلی و همدستانش به چند فقره حبس، شلاق و پرداخت ارش و دیه از ناحیه ضارب محکوم شدند.
وی گفت: دو محکومیت در این پرونده وجود داشت یکی به لحاظ شکایت شاکی خصوصی و دیگری از جنبه عمومی که از جنبه خصوصی و شخصی، طلبه شهید خلیلی و پدر وی در مدت کمتر از سه ماه از صدور حکم یعنی 8 خرداد سال 91 رضایت قطعی و بدون قید و شرط خود را از ضارب اعلام کردند که از آن بابت پرونده به لحاظ شکایت شاکی خصوصی قابل تعقیب نبود.
محسنی اژه ای افزود: به لحاظ جنبه عمومی جرم، محکومیت ها در حال اجرا بود تا این که وی از دنیا رفت.
دادستان کل کشور افزود: پس از شهادت خلیلی، پرونده مجدد به جریان افتاد و نظر پزشکی قانونی خواسته شد که آیا این فوت از ناحیه آن جرح و صدمه وارده بوده یا علت دیگری داشته است.
محسنی اژه ای اظهار داشت: چنانچه این فوت بر اثر آن جنایت و جراحت بوده و سرایت آن منجر به فوت شده باشد، مجددا پرونده مراحل قانونی خود را طی خواهد کرد.
فراهنگ(3)**1355**1572
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]