تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868660708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علاوی: ديگر هیچ گونه دشمنی با ایران نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علاوی: ديگر هیچ گونه دشمنی با ایران نداریم
نخست وزیر اسبق عراق و رئیس ائتلاف العراقیه، شکست خود در عرصه سیاسی را رد کرد و گفت شکست خورده کسی است که امنیت را برهم زده و عراق را ویران کرده است.
آفتاب: نخست وزیر اسبق عراق و رئیس ائتلاف العراقیه، شکست خود در عرصه سیاسی را رد کرد و گفت شکست خورده کسی است که امنیت را برهم زده و عراق را ویران کرده است.


به گزارش انتخاب، ایاد علاوی در گفت و گو با المدی پرس، گفت: هیچ گونه دشمنی با ایران پس از رویکردهای جدید در سایه دولت روحانی ندارد.


وی اظهارداشت ایران رویکرد جدید و مثبتی در برابر تمام گروههای سیاسی عراقی در پیش گرفته که این رویکرد مبتنی بر گفت و گو و عدم تحمیل است. رئیس ائتلاف العراقیه افزود: این انعطاف پذیری و گشایش پس از آمدن رئیس جمهوری جدید در ایران که حسن روحانی است، ایجاد شده است و این مساله خوشبینانه است.


علاوی با بیان اینکه دشمن ایران نیست، افزود: هفته گذشته با سفیر ایران در بغداد دیدار کردم و به وی گفتم آنچه در گذشته رخ داد، گذشته است (گذشته ها گذشته) و باید با توجه به عوامل جغرافیا، تاریخ، منافع مشترک، احترام به حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی بر آینده تکیه کرد به ویژه با توجه به اینکه خاورمیانه نیز به سمت مرحله جدید حرکت می کند. نخست وزیر اسبق عراق بر ضرورت بهره گرفتن از این گشایش برای انجام گفت و گوی واقعی با ایران درباره مسائل مختلف تاکید کرد.


علاوی در ادامه انتقادهای خود از دولت عراق به تردیدافکنی درباره انتخابات پارلمانی آینده پرداخت و مدعی شد اقدام دولت در ارائه کارت الکترونیک انتخاباتی به شدت نگران کننده است. وي تاکید کرد سیاست ایالات متحده آمریکا نه تنها در عراق بلکه در صحنه جهانی چه در افغانستان یا سوریه یا فلسطین یا سومالی یا یمن شکست خورده است. رئیس العراقیه افزود واشنگتن باید شرایط جدید عراق و ویژگیهای آن را بدون اینکه چیزی بر عراق تحمیل کند، درک کند.


علاوی اوایل مارس جاری از دولت عراق به رهبری نوری المالکی نخست وزیر این کشور خواسته بود، استعفا دهد و دول ت موقت تا هنگام برگزاری انتخابات در پایان آوریل تشکیل شود. وی مدعی شده بود که دولت عراق با محدود کردن نقش ریاست جمهوری و دستگاه قضایی برای از بین بردن کامل پارلمان تلاش می کند.


بر اساس این گزارش، علاوی در اوایل مارس گفته بود نقش ایران در سیاست عراق و انتخابات پارلمانی گذشته واضح بود. وی در حمایت از عربستان که بارها از سوی مقامات بلندپایه عراق به دخالت در امور این کشور و حمایت از تروریسم متهم شده است، گفت: هیچ دلیل و مدرکی که نشان دهد عربستان حامی تروریسم است، وجود ندارد.




تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن