واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معترضان ونزوئلایی مقابل دفتر سازمان ملل در کاراکاس تحصن کردند تهران-ایرنا- ده ها دانشجو و فعال سیاسی معترض ونزوئلایی با برپایی چادر مقابل دفتر سازمان ملل متحد در کاراکاس تحصن کردند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از کاراکاس، حدود یکصد فعال سیاسی و دانشجوی ونزوئلایی با برپایی چادرهایی روی پیاده روی مقابل دفتر سازمان ملل متحد در یکی از شلوغ ترین خیابان های کاراکاس از روز دوشنبه تحصن کردند. این تحصن در حالی صورت گرفت که قرار است هیاتی از وزرای امور خارجه چند کشور آمریکای لاتین برای حمایت از پیشنهاد مذاکرات آشتی ملی ˈنیکولاس مادوروˈ رییس جمهوری ونزوئلا به این کشور سفر کنند.
این دانشجویان که از 15 ایالت ونزوئلا برای شرکت در تحصن به کاراکاس آمده بودند، گفتند تا زمانی که ˈبان کی مونˈ دبیر کل سازمان ملل متحد یک کمیسیون بین المللی را برای بررسی موارد نقض حقوق بشر به این شهر اعزام نکند به تحصن خود خاتمه نخواهند داد.
بان کی مون اوایل ماه جاری از دولت مادورو خواست تا به خوبی به صدای معترضان در خیابان ها گوش فرا دهد.
قرار است وزرای امور خارجه کشورهای آمریکای لاتین در ونزوئلا با شماری از رهبران مخالفان دیدار و گفت و گو کنند. بسیاری از رهبران چپ گرای منطقه از مادورو و دولت وی حمایت می کنند. شماری از آنها نیز مانند برزیل و کلمبیا روابط و تعامل های تجاری گسترده ای با ونزوئلا دارند.
ˈلئوپولد لوپزˈ از مخالفان دولت ونزوئلا و ˈماریا کورینا ماچادوˈ یکی از نمایندگان مجلس این کشور از روز 23 ژانویه (3 بهمن) خواستار برگزاری تظاهرات اعتراضی مسالمت آمیز به دلیل مشکلات اقتصادی ونزوئلا شدند، اما تظاهرات از روز ملی جوانان در ونزوئلا یعنی 12فوریه (23 بهمن) قدرت گرفت. لوپز روز 18 فوریه 2014 در یک اقدام نمادین در مقابل هزاران تن از حامیانش خود را به پلیس تسلیم کرد.
بر اثر این تظاهرات تاکنون دست کم 32 نفر کشته، بیش از 250 تن زخمی و ده ها نفر بازداشت شده اند. نرخ بالای تورم، کمبود کالاهای اساسی، میزان فراوان جرم و جنایت از جمله دلایل اعتراض های مردمی عنوان شده است.
اروپام**9157** 1337
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]