تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870141640




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موضع گیری مبهم بان کی مون در قبال الحاق کریمه به خاک روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: موضع گیری مبهم بان کی مون در قبال الحاق کریمه به خاک روسیه
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل حاضر به بیان مواضع صریح بان کی مون در خصوص الحاق کریمه به خاک روسیه نشد.
آفتاب: به گزارش ایرنا فرهان حق سخنگوی دبیرکل سازمان ملل درنشست خبری امروز خود اعلام کرد که بان کی مون در طول اقامت خود در لاهه با رهبران کشورهای مختلف جهان بر سر مسائل مربوط به بحران های جاری در کشور های سوریه ، اوکراین وافریقای مرکزی دیدار و گفتگو کرده است.

وی همچنین گفت که اخضر ابراهیمی نماینده ویژه بان کی مون نیز در نشست فوق العاده سران کشور های اتحادیه عرب که در کویت برگزار شد به نمایندگی از طرف دبیر کل سازمان ملل از تلاش های اخیرکشور های عضو این اتحادیه در ایجاد تسهیلات لازم برای کمک رسانی های انسان دوستانه در سوریه قدر دانی کرده است.

وی افزود ابراهیمی وعده داده است که در گفتگو با مقام های اسرائیلی و فلسطینی از آن ها خواهد خواست تا برای دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار در منطقه از خود گذشتگی های بیشتری نشان دهند.

بگفته سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اخضرابراهیمی همچنین از سران کشور های عضو این اتحادیه خواسته است تا از هیچ گونه تلاشی در جهت به جریان انداختن دوباره گفتگو های صلح سوریه کوتاهی نکنند.

فرهان حق با اشاره به حمله امروز نیروهای طالبان به دفتر کمیته مستقل انتخابات افغانستان در کابل گفت که دفتر کمیته امداد افغانستان با صدور بیانیه ای این حمله را محکوم کرده و به بازماندگان قربانیان این حادثه تسلیت گفته است.

وی همچنین افزود که دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل نیز صدور حکم اعدام های جمعی توسط دادگاه های مصر را در مورد شماری از طرفداران اخوان المسلمین مردود شناخته و این احکام را مغایر با موازین حقوق بشر توصیف کرده است.

سخنگوی بان کی مون در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد موضع بان کی مون در این رابطه تصریح کرد که موضع دبیر کل سازمان ملل منطبق با موضع کمیساریای عالی حقوق بشر است و او نیز اینگونه احکام را مردود و غیر قانونی می داند.

در خصوص بحران اوکراین سخنگوی بان کی مون به دیدار اخیر وزیر خارجه روسیه با وزیر خارجه موقت اوکراین اشاره کرد گفت که دبیر کل سازمان ملل نیز در ادامه تلاش های دیپلماتیک خود از رهبران مسکو و کی یف خواسته است تا برای رفع اختلافات خود با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند.

سخنگوی بان کی مون در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با موضع دبیر کل سازمان ملل در قبال بحران اوکراین با توجه به مندرجات منشور سازمان ملل بار دیگر تاکید کرد که بان کی مون خواستار توافق صلح آمیز میان طرفین این بحران و احترام به تمامیت ارضی و حق حاکمیت ملی اوکراین است.

وی در پاسخ این سوال که آیا به نظر دبیر کل سازمان ملل الحاق کریمه به خاک روسیه بر اساس مندرجات منشور ملل متحد تجاوز به تمامیت ارضی اوکراین محسوب می شود یا نه جوابی نداد و بار دیگر همان حرف ها را از زبان دبیر کل سازمان ملل تکرار کرد.





تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن