تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872084772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امسال برنامه‌های نوروزی تهران با حفظ شأن ایام فاطمیه با استقبال گردشگران مواجه شده است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حجت‌الاسلام امرودی:
امسال برنامه‌های نوروزی تهران با حفظ شأن ایام فاطمیه با استقبال گردشگران مواجه شده است
قائم مقام معاونت اموراجتماعی وفرهنگی شهرداری تهران از تدابیر ویژه شهرداری تهران برای نوروزی متفاوت خبرداد.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران  حجت‌الاسلام میثم امرودی در برنامه «عطریاس» برج میلاد گفت: شهرداری تهران از ماه‌ها قبل تدابیر ویژه‌ای با تشکیل ستاد گردشگری نوروزی در نظر گرفت تا حجم وسیعی از برنامه‎ها و فعالیت‌ها معطوف به گردشگری شود.ژ

 وی با اشاره به تقارن نوروز امسال با ایام فاطمیه هم اظهار کرد: امسال تمرکز برنامه‌ها بصورت ویژه و با حفظ شأن و حرمت این ایام است لذا در3مقطع با 3موضوع برنامه‌های خاصی در نظر گرفته شده است.

 مشاور شهردار تهران با بیان اینکه در10 نقطه برای مهمانان تهران فضای اسکان در نظر گرفته شده است نیز تصریح کرد: در 4ورودی تهران ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی با تابلوهای راهنمایی همچون «مهمان طهران» و«فصل همدلی» میزبان مسافران است. همچنین 100 ایستگاه اطلاع‌رسانی در سطح شهر تهران برپا شده تا راهنمای شهروندان تهرانی و گردشگران پایتخت باشد.

 وی بااشاره به نقشه‌های گردشگری که از سوی موسسه همشهری به چاپ رسیده هم اظهار کرد: در هر 2طرف این نقشه‌ها 20 مسیر گردشگری تهران از مناطق دیدنی، بقاع متبرکه ،برنامه‌های فرهنگی و...به تفکیک معرفی شده است.

 حجت‌الاسلام امرودی با نگاهی به برنامه‎های باغ موزه های دفاع مقدس و قصر نیز ادامه داد: در حرم مطهر حضرت امام(ره) هم برنامه بسیار ویژه ای در 7سرایی که مشابه آن در برج میلاد نیز برپاست ( سرای فاطمی،سلامت،سبک زندگی و...)در حال برگزاری است.

 وی یادآورشد: به غیر ازمراکز تحت پوشش شهرداری تهران، اماکن و موزه‌های زیرمجموعه سازمان میراث فرهنگی هم در برنامه‌های ستاد گردشگری نوروزی لحاظ شده است.

 قائم مقام معاونت اموراجتماعی وفرهنگی شهرداری تهران خطاب به شهروندان و مسافران توصیه کرد: امیدوارم درایام تعطیلات نوروزی از فضاها و برنامه‌های در نظر گرفته شده به همراه خانواده بهره ببرید.

 مشاور شهردار تهران با یادآوری 100 ایستگاه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی از میدان تجریش تا حرم مطهر امام (ره) اضافه کرد: هم شهروندان تهرانی و هم مسافران نوروزی می توانند ازاین ایستگاه های اطلاع رسانی «تهران کارت» را همراه با بروشورهای راهنمای آن تهیه کنند.

 وی بخشی ازخدمات «تهران کارت» را شامل استفاده از مترو و خطوط بی.آر.تی به طور رایگان، تخفیف 70 درصدی باغ موزه‌ها، تخفیف 50 درصدی موزه‌های سازمان میراث فرهنگی و.... برشمرد.

 حجت‌الاسلام امرودی بااشاره به حضور مسافران نوروزی در پایتخت تصریح کرد: شعار امسال ما «تهران را ببینیم» برای این در نظر گرفته شده که تصور همگان از تهران فقط پایتختی سیاسی – اقتصادی است درحالی که تهران با قدمت بیش از 200سال به عنوان یک پایتخت دارای تاریخی غنی، میراث ماندگار و آثار تاریخی جذاب است.


بازدید از اماکن دیدنی و گردشگری منطقه 12 شهرداری تهران

 حجت الاسلام میثم امرودی مشاور شهردار تهران و قائم مقام معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در بازدیدی از برنامه های ویژه گردشگری در منطقه 12 شهرداری بازدید کرد.

حجت الاسلام میثم امرودی با همراهی مسوولین ستاد گردشگری نوروزی شهرداری تهران از جمله حمید رضا بتو قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، از اماکن و برنامه های ویژه گردشگری منطقه 12 تهران در ایام نوروز بازدید به عمل آورد.
 
انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن