تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى‏كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815334500




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عکس‌های الجزیره از کافه‌های ایرانی در بمبئی


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: عکس‌های الجزیره از کافه‌های ایرانی در بمبئی بین الملل > آسیا - بمبئی ویژگی دیگری هم دارد و آن کافه های ایرانی است؛ کافه هایی که قدمت آن به قرن 18 و اوایل قرن 19 باز می گردد؛ زمانی که ایرانیها به این سرزمین مهاجرت کردند.
بازار کساد کافه‌های ایرانی در بمبئی مشتریان در حال سرو صبحانه در کافه کیانی و شرکا. این کافه در سال 1904 افتتاح شد و یکی از قدیمی ترین کافه های ایرانی بمبئی است.


پیشخدمت در حال ریختن چای ایرانی و شیر است.


پیشخدمت های کافه کیانی. عکس برخی اجداد کیانی را هم در آن بالا می بینید.


اینها هم بیسکوئیت هایی است که با چای ایرانی سرو می شود.


این هم کافه ایران مروان است که تا چند روز دیگر بسته می شود.


کافه بریتانیکا و شرکا که در سال 1923 افتتاح شد.


شیرینی فروشی و کافۀ یزدانی که در سال 1953 افتتاح شد، طرفداران زیادی دارد.


کافۀ کیانی و شرکا


نانوانی ساسانیان در سال 1913 توسط ایرانیها افتتاح شد.


مهربان کلا، یکی از شرکای نانوایی ساسانیان است که به همراه خانواده اش از یزد به هند آمدند.




  زهرا خدایی: بمبئی را پایتخت اقتصادی هند نامیده اند. جایی که رقابتهای اقتصادی در آن سیر برق آسایی به تغییر و تحولات در طی یک دهه اخیر داده است. انواع برندها را می توان در بمبئی یافت؛ اما آنچه بیش از همه مهم می نماید، اینکه رقبا بتوانند در چنین فضای پررقابتی دوام بیاورند و به سرنوشت کافه های ایرانی دچار نشوند.
کافه های ایرانی در بمبئی زیاد است؛ کافه هایی که به چای ایرانی اش معروف است. عکاس الجزیره به آنجا رفته و از ایرانی های کافه دار، عکس های جالبی تهیه کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عکاس الجزیره در گزارش تصویری خود مشاهداتش را اینگونه تعریف کرده است: بمبئی به خیلی چیزها شهرت دارد از فیلم های جالب گرفته تا ساختمان های معروف و معماری برجای مانده از دورۀ استعمار.
اما بمبئی ویژگی دیگری هم دارد و آن کافه های ایرانی است؛ کافه هایی که قدمت آن به قرن 18 و اوایل قرن 19 باز می گردد؛ زمانی که شمار قابل توجهی از ایرانیها به این سرزمین مهاجرت کردند. کافه هایی که خیلی لوکس نیستند و میز و صندلی هایش موقع سرو چای لق می زند؛ اما جاذبه های خاص خود را دارد.
در این کافه ها چای مخلوط شده با شیر و شکر به همراه بیسکویت و همچنین نان کره ای سرو می شود که برخلاف ظاهر نه چندان لوکس کافه، مزه و کیفیت خوبی دارند. این کافه ها همیشه پذیرای آدمهای مختلف زیادی است که یا از سر کار می آیند، یا کارگرند و یا جوانانی که آنجا را برای قرارهایشان انتخاب می کنند.
امروز اما این کافه ها یکی پس از دیگری در حال بسته شدن هستند و تنها 25 عدد از آنها توانسته اند به حیات خود ادامه دهند. رستوانهای فست فود، کافه های زنجیره ای جهانی و معروف در حال گرفتن جای این کافه هاست. صاحبان ایرانی این کافه ها برای عقب نماندن از برندهای معروف منوها و دکور کافه را تغییر داده اند و آنهایی که مانده اند تلاش می کنند در بازار داغ رقابتها دوام بیاورند.
در سال 1998 یکی از معروفترین کافه ها به نام نیوایمپایر(New Empire) در مقابل ظهور غولهای جدید تاب نیاورد و جایش را به مک دونالد در بمبئی داد. به نظر می رسد کافه های ایرانی نیز دیگر مشتری زیادی برای چایشان ندارد. 5252  



یکشنبه 3 فروردین 1393 - 15:11:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن