تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867375425




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خاوری مدافع تثبیت نرخ سود شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: اقتصاد > بازار مالی  - بانک ملی ایران در دولت نهم به طور متوسط در هر سال یک مدیرعامل را تجربه کرده است. محمودرضا خاوری که در سال پایانی دولت محمد خاتمی عهده‌دار مدیر عاملی بانک سپه شده و در پی تغییر گسترده مدیران عامل بانک‌ها در آغاز کار دولت نهم - که از آن به عنوان سونامی بانکی دولت محمود احمدی‌نژاد یاد می‌شود - برکنار شده بود، روز گذشته با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی جانشین مدیر عامل بزرگ‌ترین بانک دولتی، علی صدقی شد. بدین ترتیب بانک ملی ایران در دولت نهم به طور متوسط در هر سال یک مدیرعامل را تجربه کرده است. از آغاز به کار دولت نهم تاکنون ولی‌الله سیف، حمید انصاری و علی صدقی مدیریت عاملی بانک ملی ایران را بر عهده داشته‌اند. گفته می‌شود همراهی نکردن صدقی در اعطای تسهیلات مصوب دولت در سفرهای استانی و پرداخت وام به طرح‌های زودبازده از دلایل تغییر وی بوده است. بدین ترتیب محمودرضا خاوری چهارمین مدیرعامل بانک ملی ایران در چهار سال گذشته است. در این خصوص ایلنا گزارش داد: رامین پاشایی‌فام، معاون اقتصادی بانک مرکزی و پیمان نوری، مدیرعامل بانک رفاه نیز از جمله کاندیداهای احراز مدیرعاملی بانک ملی بوده‌اند. در پی گذشت چند ساعت از انتشار این حکم از سوی روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی که به رسانه‌ها نمابر شده بود، خبرگزاری ایسنا اعلام کرد که علی صدقی، مدیرعامل سابق بانک ملی اعلام کرد همچنان در این بانک در حال فعالیت است. در همین زمینه علی صدقی ـ مدیرعامل بانک ملی ـ در گفت‌وگویی کوتاه با ایسنا اظهار کرد: من هنوز در بانک ملی حضور دارم و فعلاً تغییر و تحولی اتفاق نیفتاده است. وی با اشاره به عملکرد مثبت کاری خود در بانک ملی تصریح کرد: در طی فعالیتم در بانک ملی عملکرد مثبت و رضایت‌بخشی داشتم. صدقی با تأکید بر اینکه پست‌ها برای کسی نمی‌مانند از اینکه بدون اطلاع او خبر تغییر مدیرعامل بانک منتشر شده است گلایه کرد. مدیرعامل جدید بزرگترین بانک دولتی ایران با اعلام اولویت‌های کاری خود در بانک ملی بر پیگیری تسهیلات دهی به طرح‌های بنگاه‌های زودبازده تأکید کرد و گفت: تثبیت نرخ سود بانکی در سال جاری اقدامی مثبت خواهد بود. محمودرضا خاوری در گفت‌وگو با مهر درباره اولویت‌های کاری خود در بزرگترین بانک دولتی ایران با تأکید بر پیگیری تسهیلات دهی به بنگاه‌های زودبازده، افزود: قطعاً آنچه توجیه اقتصادی داشته باشد و بتواند منافع عمومی و اختصاصی بانک را تأمین کند، در دستور کار بانک ملی خواهد بود. خاوری افزود: در مورد طرح بنگاه‌های زودبازده نمی‌توان یک نظر کلی ارائه داد که این طرح مثبت است یا منفی، مهم مثبت بودن طرح است. وی بیان کرد: مهم این است که اینگونه طرح‌ها در درجه اول بتوانند منافع مجری طرح را تأمین کنند و در درجه دوم سبب اشتغال‌زایی و افزایش سطح اشتغال شوند و در درجه سوم در یک مدت معین اصل و سود بانک قابل تحصیل باشد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن