تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814750023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت تشکیل ستاد بحران خشکسالی سیستان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: عالی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد
ضرورت تشکیل ستاد "بحران خشکسالی سیستان"
عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به مشکل آب در منطقه سیستان پیشنهاد تشکیل ستاد "بحران خشکسالی سیستان" ارائه کرد.


حلیمه عالی نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیم‌روز(سیستان) در گفتگو  با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگارن، به مشکل‌ آب منطقه سیستان اشاره کرد و گفت: متاسفانه مردم این منطقه از خشکسالی رنج می‌برند.

وی افزود: برای رفع مشکل آب منطقه سیستان پیشنهاد می‌دهم ستاد "بحران خشکسالی سیستان" تشکیل شود.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولان با عنایت به این موضوع در راستای رفع مشکل بحران آب سیستان اقدامات لازم را انجام دهند.

عالی در پایان گفت: جهت نجات از این فاجعه موارد ذیل باید انجام شود:
 
1. پیگیری حق آبه تالاب هامون و سیستان که مهمترین خواسته مردم است و باید وزارت امور خارجه اقدامی فوری و اساسی نماید.

2.  بازگشایی بازارچه‌های مرزی و استفاده قانونمند از فرصت مرز و از سرگیری تجارت چمدانی جهت بهبود معیشت مردم که این کار فقط مدیریت می‌خواهد.

3. به دلیل محدودیت آب و وابسته بودن به کشور بیگانه جهت استفاده بهینه از قطره قطره‌های آب باید هر چه سریعتر طرح لوله کشی به مزارع کشاورزی نظیر شیوه آبیاری و الگوی کشت توسط وزارت نیرو و جهاد کشاورزی اجرایی و اقدام‌ شود.
 
4. احداث کارگاه‌ها و کارخانجات در منطقه که متاسفانه در شهرک صنعتی می‌توان گفت حتی یک کارخانه فعال وجود ندارد وزارت صنعت و معدن باید وضعیت این کارخانه‌ها را مشخص کند در صورت عدم تمایل صاحبان به راه اندازی آن‌ها باید به افراد واجد شرایط واگذار شود.
 
5. دولت باید خارج از اصل 44 خود سرمایه گذاری نماید با توجه به وضعیت منطقه و عدم رقابت بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری.
 
6-. دادن امتیاز باعث ماندگاری از جمله امتیاز بدهی، آب و هوا، حق نوار مرزی و مناطق کمتر توسعه یافته به کارمندان بخش مالیات کسبه.
 
7.استفاده از پتانسیل‌های خدادادی منطقه از جمله انرژی باد و خورشید.
 
8. حمایت از قشر تولیدکننده به خصوص دامداران و کشاورزان و صیادان در خصوص بخشیدن سود و دیرکرد و اصل وام‌ها و دادن معوقه یارانه‌ای و نهادهای کشاورزی رایگان.
 
9. تسهیل در ترانزیت کالا از چابهار و بندرعباس به میلک، چرا که اگر این اتفاق نیفتد کالا از طریق کشور پاکستان منتقل می‌شود و بازارچه‌های مرزی شرق کشور تعطیل خواهد شد.

10. به دلیل تک رقمی بودن بارندگی منطقه سیستان خواستار تشکیل ستاد بحران خشکسالی سیستان و پرداخت کامل حق بیمه خسارات خشکسالی به کشاورزان و دامداران هستیم.

11- تعویض شبکه آب شرب شهرستان زابل.
 
اضافه می‌شود، منطقه سیستان در استان سیستان و بلوچستان حدود 300 کیلومتر مرز با کشور افغانستان دارد.

انتهای‌ پیام/









تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن