تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد وضو و كليد هر چيزى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833288973




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار جالب از سرعت اینترنت در استرالیا/برترین‌های پهنای باند اینترنت در جهان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آمار جالب از سرعت اینترنت در استرالیا/برترین‌های پهنای باند اینترنت در جهان
آفتاب: روزنامه ایران نوشت:

تکنولوژی روز به روز در حال تغییر و گسترش است و در این میان، اینترنت به عنوان پایه و اساس فناوری اطلاعات، حرف نخست را می‌زند. اینترنت که در بدو ورود فقط در رایانه‌های خانگی و به صورت dialup کارکرد داشت، حالا دیگر در وسایلی مانند لپ تاپ، تبلت، تلفن‌های هوشمند و از همه جالب‌تر در اشیاء کاربرد دارد و می‌توان بیشتر امور خانه را از راه دور کنترل کرد. سرعت اینترنت نیز در جهان در حال تغییر است و روندی افزایشی دارد و با توجه به نقش آن در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، همه کشورها تلاش دارند تا با ورود به این عرصه، از رقبای خود عقب نمانند چون به خوبی می‌دانند اگر نتوانند خود را با شرایط جهانی وفق دهند، دچار مشکل می‌شوند.لازمه تحقق این امر نیز دسترسی آسان کاربران به اینترنت پرسرعت و افزایش پهنای باند است و در این میان، استرالیا یکی از کشورهایی محسوب می‌شود که در این زمینه بسیار موفق عمل کرده و در سال 2013 نسبت به سال قبل رشد چشمگیری داشته است در این خصوص در گزارشی که به تازگی توسط مرکز IDC استرالیا منتشر شده، آمده است تا پایان سال2013حدود 83 درصد خانوارهای این کشور به اینترنت پرسرعت خانگی دسترسی پیدا کرده‌اند که این رقم نسبت به سال قبل از آن که79 درصد بود، روندی افزایشی و رو به رشد را نشان می‌دهد.


استرالیا عقب‌تر از آسیا در میدان اینترنت
گزارش منتشره توسط مؤسسه تحقیقاتی IDC استرالیا همچنین نشان می‌دهد سرعت پهنای باند اینترنت استرالیا نیز در سال گذشته بهبود یافته است ولی با این وجود همچنان از آسیا که جای پایش را برای اینترنت پرسرعت محکم کرده، عقب است. یکی از متغیرهایی که برای کیفیت اینترنت در نظر می‌گیرند، متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت (Average peak connection speed) است که این رقم در استرالیا در سال 2013 به 30.1 مگابیت بر ثانیه رسید و به این ترتیب جایگاه سی‌ام را در میان کشورهای مختلف از این نظر به دست آورد. این رقم نشان از بهبود وضع اینترنت در استرالیا نسبت به سال 2012 دارد چون در این سال متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت این کشور 22.8 مگابیت بر ثانیه بود و در جایگاه سی و ششم جدول قرار داشت. البته با وجود افزایش سرعت اینترنت در استرالیا، این کشور همچنان از ایالات متحده امریکا و بریتانیا نیز عقب‌تر است.

البته رقمی که برای سرعت اینترنت استرالیا عنوان شد به حداکثر سرعتی که کاربر در طول استفاده از اینترنت به آن دسترس دارد مربوط می‌شود ولی واقعیت این است که کاربر در تمام مدت استفاده از اینترنت، از چنین سرعتی برخوردار نیست و در ساعات مختلف بسته به شرایط مختلف، با سرعت‌های متفاوت اینترنت مواجه می‌شود به همین دلیل متغیری به نام متوسط سرعت اینترنت (Average connection speed) را نیز در نظر می‌گیرند. استرالیا از نظر متوسط سرعت اینترنت با 5.5 مگابیت بر ثانیه، رده چهل و سوم را در سال 2013 به دست آورد که این رقم نسبت به سرعت 4.3مگابیت برثانیه سال 2012، حدود 28 درصد افزایش نشان می‌دهد.


دسترسی 3.1 میلیون استرالیایی به پهنای باند پرسرعت
شرکت آکامای Akamai نیز که شبکه‌ای از سرورها برای انتقال محتوای اینترنت است و مقر آن در کمبریج ماساچوست قرار دارد در جدیدترین گزارش خود آورده است در حال حاضر 3.1 میلیون استرالیایی به پهنای باند پرسرعت یعنی با سرعت بین 25 تا 110 مگابیت بر ثانیه دسترسی دارند که این پهنای باند از طریق فیبر نوری، ترکیبی از فیبر و شبکه و همچنین شبکه وایرلس تأمین می‌شود.

البته این سرعت بالا فقط در نواحی خاصی از استرالیا دیده می‌شود و در مقابل،920 هزار کاربر نیز به اینترنت با سرعت کمتر از 4.8 مگابیت بر ثانیه دسترسی دارند. هرچند سرعت کم اینترنت چندان خوشایند نیست ولی دسترسی نداشتن به این شاهراه ارتباطی، مطمئناً غم‌انگیزتر است چون در حال حاضر 700 هزار منطقه در استرالیا یافت می‌شود که ساکنان آن به هیچ پهنای باندی دسترسی ندارند و البته قرار است در قالب برنامه‌هایی جدید شامل سیگنال‌های ماهواره‌ای، فیبر نوری، HFC و شبکه‌های وایرلس با سرعت بالا، به مشکلات مردم در چنین مناطقی نیز خاتمه داده شود.

همچنین در این گزارش آمده است هنوز هم 7.1 میلیون استرالیایی به اینترنت با سرعت کمتر از 24 مگابیت بر ثانیه دسترسی دارند و در حال حاضر 3.7 میلیون استرالیایی در نقاطی از این کشور زندگی می‌کنند که حداکثر سرعت اینترنت آنها کمتر از 9 مگابیت بر ثانیه است. از سویی دیگر تحقیقات این مؤسسه نشان می‌دهد میزان استفاده از اینترنت در شهرهای بزرگ استرالیا بیشتر از شهرهای کوچک این کشور است و یکی دیگر از مواردی نیز که در تعداد کاربران نقش دارد، میزان درآمد افراد است. همچنین هرچه میزان درآمد خانوارها بیشتر باشد، میزان استفاده از اینترنت هم در میان آنها بالاتر می‌رود طوری که در سال گذشته 98 درصد کسانی که درآمد بالای 120 هزار دلار استرالیا داشتند جزو کاربران پروپاقرص اینترنت محسوب می‌شدند ولی در مقابل، فقط 57 درصد خانوارهایی با درآمد کمتر از 40 هزار دلار استرالیا به اینترنت دسترسی پیدا کردند.
همچنین در این گزارش آمده است81 درصد خانوارهای استرالیایی هر روز در خانه با اینترنت کار می‌کنند ولی 16 درصد آنها فقط هفته‌ای یک بار سراغ اینترنت خانگی می‌روند. طبق آماری که منتشر شده است، تعداد کاربران اینترنت در استرالیا با سن آنها نیز نسبت مستقیم دارد طوری که اینترنت پرسرعت، تقریباً پای ثابت همه خانه‌هایی است که فرزند زیر 15 سال دارند و این رقم به 96 درصد می‌رسد و در مقایسه با آن، تنها78 درصد خانواده‌هایی که فرزند زیر 15 سال ندارند کاربر اینترنت هستند.

طبق این آمار، سهم عمده کسانی که به اینترنت دسترسی دارند با 97 درصد، مربوط به رده سنی 15 تا 17 سال است که بیشتر آنها هم مرد هستند و در مقابل، گروه سنی 65 سال به بالا با 46 درصد، کمترین سهم کاربران اینترنت استرالیا را به خود اختصاص داده است که البته بخش زیادی از آن را نیز زنان تشکیل می‌دهند. همچنین در این گزارش آمده است 76 درصد کاربران اینترنت در استرالیا به خرید اینترنتی بویژه در 3 بخش عمده سفر، ذخیره کردن جا، تهیه بلیت و...، خرید سی دی، کتاب، فیلم و همچنین خرید آنلاین لباس، جواهرات و مواد آرایشی و بهداشتی عادت دارند و 24 درصد آنها نیز هرگز در طول سال خرید اینترنتی نمی‌کنند.


برترین‌های پهنای باند اینترنت در جهان
به هر حال جدیدترین آمار نشان می‌دهد با وجودی که استرالیا از متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت جهانی(17.9مگابیت بر ثانیه) و همچنین متوسط سرعت اینترنت جهانی (3.6 مگابیت بر ثانیه) جلوتر است ولی همچنان از برخی کشورهای توسعه یافته جهان، عقب مانده و باید برای رسیدن به صدر جدول تلاش بیشتری داشته باشد. طبق این گزارش، تعداد استرالیایی‌هایی که در سال 2013-2012 به اینترنت پرسرعت با پهنای باند مناسب دسترسی پیدا کرده‌اند به 7.3 میلیون نفر رسیده است که این رقم نسبت به سال 2011-2010 روندی افزایشی نشان می‌دهد ولی 4 کشور برتر جهان از نظر متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت، همچنان آسیایی هستند.
در حال حاضر هنگ کنگ، کره جنوبی، ژاپن و سنگاپور پرسرعت‌ترین پهنای باند جهان را در اختیار دارند و تایوان هم در رتبه هشتم قرار دارد. به این ترتیب حدود نیمی از کشورهایی که در جمع پرسرعت‌ترین پهنای باند اینترنت در جهان دیده می‌شوند، در ردیف کشورهای آسیایی قرار دارند. هرچند سال 2013 برای اندونزی چندان خوشایند نبود و تنها کشور آسیایی محسوب می‌شود که روندی نزولی در سرعت پهنای باند و رده بندی جدول مربوط به آن داشته است. کاهش 30 درصدی سرعت پهنای باند اینترنت این کشور، متوسط سرعت آن را به 9.7 مگابیت بر ثانیه رسانده است و همین امر باعث شد تا اندونزی از جمع 100 کشور جدول بیرون بیاید و به جایگاه صد و پانزدهم نقل مکان کند.

هندوستان نیز تنها بازار بزرگ و عمده آسیایی است که با متوسط حداکثر سرعت اتصال به اینترنت 9 مگابیت بر ثانیه پس از اندونزی قرار گرفته است و البته چین نیز با متوسط سرعت 11.3 مگابیت بر ثانیه نتوانسته در این زمینه جایگاه چندان مناسبی به دست آورد. Hamadoun Toure دبیر کل اتحادیه بین‌المللی مخابرات معتقد است تقریباً همه بازارهای عمده آسیا تحت‌الشعاع این سرعت مناسب اینترنت و پهنای باند قرار گرفته‌اند و همین امر وضع بازارها را نسبت به سال گذشته حداقل 12 درصد بهبود بخشیده و ارتقا داده است.

وی معتقد است تمرکز بر سرعت بالای اینترنت در آسیا تأثیرات مثبت فراوانی در اقتصاد این قاره داشته است طوری که گاه برخی امور کاملاً زیر و رو شده‌اند. در حال حاضر اینترنت و بویژه پهنای باند، نقشی کلیدی در توسعه اجتماعی و اقتصادی ایفا می‌کند و باید حتی در کشورهای فقیر در اولویت قرار گیرد چرا که مطمئناً با این کار می‌توان به رونق اقتصادی چنین مناطقی کمک کرد.




تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن