تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860984453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیر خیریه همت: کمک های مردم به «نازنین زهرا»، همانند باران رحمت بود


واضح آرشیو وب فارسی:الف: مدیر خیریه همت: کمک های مردم به «نازنین زهرا»، همانند باران رحمت بود

تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۲۰
نازنین زهرای ۵ ساله، به لطف خدا و با کمک شما زنده می ماند.مدیر خیریه همت لحظاتی قبل در گفت و گو با عصرایران ضمن قدردانی از کمک های معجزه آسای مردم برای تأمین هزینه های درمان نازنین زهرا گفت: در فراخوانی که فقط در فضای اینترنت انجام دادیم، مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان ظرف سه روز جمع آوری شد که یک رکورد بی سابقه در این زمینه است و نشان می دهد انسانیت در جامعه ایران موج می زند. مهدی قمصریان گفت: برآورد اولیه برای تأمین آمپول های نازنین زهرا که باید از اروپا وارد شود ، ۶۰۰ میلیون تومان است اما امروز در حضور مادر وی ، مذاکرات مفیدی با مسوولان سازمان غذا و دارو و مرکز تهیه داروهای تک نسخه ای جمعیت هلال احمر داشتیم و قرار شد آنها تا حد امکان ، با صرفنظر از برخی عوارض و بحث های مالی ، آمپول ها را با قیمت پایین تری تهیه کنند. وی افزود: همچنین رئیس سازمان بهزیستی نیز قول داده است اگر رقمی مازاد بر آنچه جمع آوری شده مورد نیاز باشد ،الباقی هزینه ها را متقبل شود تا نازنین زهرا دیگر درد نکشد. مدیر خیریه همت گفت: ما فراخوان کنونی را با توجه به قول های مساعدی که مسوولان مذکور دادند ، در همین جا مختومه می کنیم و از مردم می خواهیم که برای این مورد، وجهی واریز نکنند زیرا اگر بتوانیم با همین رقم درمان را آغاز کنیم که مبلغ مورد نیاز تأمین است. اگر مازاد بر این نیاز شد، رئیس بهزیستی قول تأمین داده است و اگر هزینه کمتری نیاز باشد، الباقی وجه را همان گونه که قبلاً اعلام کرده بودیم، با اطلاع رسانی قبلی، صرف موارد بعدی در خیریه خواهیم کرد و گزارش آن را طبق روال همیشگی بر روی سایت قرار خواهیم داد. مدیر خیریه همت درباره همت مردم در ماجرای اخیر گفت: مادر نازنین زهرا ، سال ها بود که از درد بیماری کودکش رنج می برد و به جاهای مختلفی مراجعه کرده بود ولی متأسفانه همواره به درهای بسته بر می خورد تا این که جمعی دوستان رسانه ای، در جریان ماجرا قرار گرفتند و مردم را مطلع ساختند و خیریه همت نیز پیشقدم جمع آوری کمک ها و هدایت پروسه درمان شد.وی افزود: کمک های مردم، همانند باران رحمتی بود که بیش از همه مادر رنجدیده نازنین زهرا را غافلگیر و شاد کرد. ما هم غافلگیر شدیم زیرا واقعاً نمی دانستیم که آیا این رقم که در کارنامه کاری خیریه همت بی سابقه بود را می توانیم جمع اوری کنیم یا نه؟ با این حال، چاره ای نبود و نمی شد دست روی دست گذاشت و دید که کودکی به دلیل نداشتن پول درد بکشد و بمیرد. لذا با استرس و نگرانی فراخوان را کلید زدیم و در همان ساعات اولیه موج مهربانی کاربران خیر و انساندوست اینترنت را دیدیم و امیدواریم بتوانیم فرایند درمان نازنین زهرا را هر چه سریعتر آغاز کنیم و خبر بهبودی، لبخند و دوران درد نکشیدن او را به همه انسان های شریفی که کمک کردند ، برسانیم.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن