تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869594863




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست مادورو از آمریکا برای شرکت در مذاکرات صلح


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

درخواست مادورو از آمریکا برای شرکت در مذاکرات صلح تهران-ایرنا- ˈنیکلاس مادوروˈ رییس جمهوری ونزوئلا روز گذشته از واشنگتن خواست به ˈکمیسیون عالی رتبهˈ بپیوندد که هدف آن دست یافتن به توافق بعد از یک ماه تظاهرات اعتراضی در این کشور است.


به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری فرانسه از کاراکاس، مادورو که بارها پیش از این آمریکا را عامل بروز آشوب ها در ونزوئلا دانسته است؛روزگذشته خطاب به شماری از طرفداران خود افزود: کمیسیونی به نام ˈصلح و احترام دوجانبه به حق حاکمیت دو کشورˈ بین ونزوئلا و امریکا تشکیل می دهد که شامل نمایندگانی از هر دو کشور و اتحادیه کشورهای جنوب آمریکا موسوم به ˈاوناسورˈ خواهد بود.
مادورو یادآور شد: ˈدیوسدادو کابلوˈ رییس انجمن ملی را برای هدایت مذاکرات با آمریکا منصوب می کند تا بر اساس حقوق و احترام مشترک با آمریکا گفت و گو کند.
یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه و بعد از اظهارات وزیر امور خارجه ونزوئلا در مورد دخالت واشنگتن در درگیری های کاراکاس گفت: راهکار حل مشکلات ونزوئلا در گفت و گوهای دموکراتیک بین شهروندان ونزوئلایی و نه سرکوب آنها یا اظهارات سخت گیرانه و شدیداللحن علیه آمریکا است.
آمریکا مهم ترین بازار نفت ونزوئلا به شمار می آید؛ اما دو کشور با به تیرگی گراییدن روابط، سفرای خود را از سفارت خانه هایشان در سال 2010 فرا خواندند.
مادورو در سخنان خود همچنین به معترضان تندرو متحصن در میدان ˈآلتامیراˈ کاراکاس هشدار داد از گردهم آیی در این میدان دست بردارند پیش از اینکه نیروهای امنیتی شدت عمل به خرج دهند.
وی گفت: من به این قاتل ها ضرب الاجل می دهم اگر به تحصن خود خاتمه ندهند، با کمک نیروهای امنیتی این بناهای عمومی را آزاد می کنیم.
وی در همین حال بر لزوم دیدار با سران معترضان دانشجو تاکید کرد و یادآور شد خواستار گفت و گو با آنها است.
درمنطقه ˈچاکوˈ دانشجویان که بسیاری از آنها صورت خود را پوشانده اند، به سوی نیروهای پلیس ضدشورش سنگ و کوکتل مولوتوف پرتاب می کنند. آنها همچنین با استفاده از بقایای خودروها اطراف محل تحصن خود را غیرقابل دسترس ساخته اند.
ˈلئوپولد لوپزˈ از مخالفان دولت ونزوئلا و ˈماریا کورینا ماچادوˈ یکی از نمایندگان مجلس این کشور از روز 23 ‍ژانویه (3 بهمن) خواستار برگزاری تظاهرات اعتراضی مسالمت آمیز به دلیل مشکلات اقتصادی ونزوئلا شدند، اما تظاهرات از روز ملی جوانان در ونزوئلا یعنی 12فوریه (23 بهمن) قدرت گرفت. لوپز در18 فوریه 2014 و در یک اقدام نمادین در مقابل هزاران تن از حامیانش خود را به پلیس تسلیم کرد.
بر اثر این تظاهرات تا روز27 فوریه (8 بهمن) حدود 18 نفر کشته، 250 نفر زخمی و ده ها نفر بازداشت شده اند. دولت ونزوئلا نیز اعلام کرده است 28 نفر تاکنون در درگیری ها جان باخته اند.
نرخ بالای تورم، کمبود کالاهای اساسی، میزان فراوان جرم و جنایت از جمله دلایل اعتراض های مردمی عنوان شده است.
اروپام**9157 ** 1064
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن