تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شب و روز بر هر كس بگذرد، او را ادب مى‏كند، فرسوده‏اش مى‏نمايد و به مرگ نزديكش مى‏س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860360930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انجام 6 هزار و 380 كيلومتر خط كشي سرد وگرم در محورهاي خراسان رضوي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۷:۲۷ب.ظ)
امسال صورت پذيرفت؛ انجام 6 هزار و 380 كيلومتر خط كشي سرد وگرم در محورهاي خراسان رضوي رييس اداره ايمني، ترافيك و حريم راه‌هاي راه و شهرسازي خراسان رضوي اهم فعاليت‌هاي اجرايي اين اداره در امسال را تشريح كرد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس علي رجايي گفت: عملكرد اداره كل راه و شهرسازي در سال 92 در بحث ايمن سازي راه‌هاي شرياني، اصلاح نقاط مستعد حادثه، آشكار سازي مكان‌هاي حادثه خيز در محورها، نصب علايم و تجهيزات ايمني و كنترل ترافيك و انضباط دهي به تردد در محورهاي استان بسيار مطلوب بوده است.
وي از مهم‌ترين برنامه‌هاي اين اداره در سال 92، به تهيه و نصب علايم انتظامي، اخطاري، مسير نما و جهت نما به تعداد 7 هزار و 600 عدد، تابلوهاي اطلاعاتي و راهنما به تعداد 48 عدد اشاره كرد و گفت: 6 هزار و 380 كيلومتر خط كشي سرد وگرم محورهاي استان، از جمله اقداماتي است كه در سال 92 اجرايي شد.
رجايي، برنامه ريزي و اجراي 14 كيلومتر گارديل در دستور كار قرار گرفته و همچنين، مطالعه و جانمايي علايم و تجهيزات ايمني در 2 هزار و 570 كيلومتر از محورهاي استان نيز درسال 92 انجام شده است.
رييس اداره ايمني، ترافيك و حريم راه‌هاي اداره كل راه و شهرسازي خراسان رضوي، تاكيد براينكه اجراي برنامه‌هاي پيش بيني شده، منوط به تخصيص به هنگام اعتبارات لازم مي‌باشد، خاطر نشان كرد: در راستاي نظارت هوشمند بر محورها و كنترل از راه دور ترافيك، در سال 93 نيز طبق سال‌هاي قبل با همكاري اداره كل حمل و نقل و پايانه‌اي استان، توسعه و نگهداري تجهيزات پيشرفته و نوين كنترل و نظارت در محورهاي استان، رئوس برنامه‌هاي اين اداره هستند؛ همچنين عقد قرارداد نگهداري تابلوهاي پيام متغير و تابلوي سرعت متغير VSL، در دستور كار مي‌باشد كه اميد است با حمايت دستگاه‌هاي ذيربط در بحث تأمين هزينه‌ها و اجراي اين پروژه، بتوانيم گام مهمي در جهت كنترل بهتر روند ترافيك در محورهاي پر تردد استان برداريم.
وي تردد حداقل 250 ميليون خودرو به طور ميانگين در محور اصلي و شرياني استان در ايام تابستان و نوروز مورد اشاره قرار داد و گفت: استان خراسان رضوي چه به لحاظ توريسم و زائر و جه از نظر صنعت و ترانزيت، داراي محورهاي با اهميت است؛ لذا مي‌طلبد كه افزايش سطح ايمني كليه محورها اقدامات موثري در جهت كاهش تصادفات و تلفات جاده‌اي برداشته شود.
نگهداري 171 كيلومتر شبكه روشنايي در راه‌ها و تونل هاي استان، ايجاد روشنايي با استفاده از چراغ‌هاي LED و انرژي خورشيدي و بادي، از ساير موارد مورد اشاره وي بود كه در برنامه‌هاي اجرايي سال 93 اداره ايمني، گنجانده شده است.
رييس اداره ايمني، ترافيك و حريم راه‌هاي اداره كل راه و شهرسازي خراسان رضوي، افزود: در راستاي افزايش ايمني آزاد راه‌ها و تعبيه علايم هشداري در حاشيه راه‌ها، اجراي 2 كيلومتر حفاظ بتني در آزاد راه و ايجاد 6 كيلومتر شيار لرزاننده در حاشيه راه‌ها، از برنامه‌هاي در دست اقدام اين اداره مي‌باشد. آشكار سازي 44 نقطه پر حادثه نيز از اقداماتي بود كه مهندس رجايي، در زمينه ارتقاي ايمني محورهاي استان و سلامت كاربران جاده، بدان اشاره كرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن