واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۲۶ق.ظ)
ارائه 3600 نفر ساعت آموزش همگاني براي مقابله با حوادث طبيعي در قطب تفريحي گردشگري تهران ستاد مديريت بحران منطقه 22 با مشارکت سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهرداري تهران، طي سال 92 در مدارس و مساجد موجود در محدوده شمال غرب پايتخت بيش از 3 هزار و 600 نفر ساعت برنامه آموزش همگاني براي شهروندان برگزار کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج، اين موضوع در مراسم اختتاميه جشنواره مشکات در بخش شهر و بحرانهاي طبيعي که در مجموعه اجتماعي و فرهنگي امام علي (ع) برگزار شده بود، اعلام شد.
در اين مراسم مهندس نوري قائم مقام شهردار منطقه با استقرار در جايگاه سخنران، با تاکيد بر اينکه برگزاري جشنواره هايي نظير مشکات به نوعي استمرار در بحث آموزش به شهروندان است گفت: « اگر اهميت برگزاري چنين جشنواره هايي را به لحاظ علمي خوب درک کنيم، بر بحث آموزش تاکيد کرده ايم . نقش شهروندان هر قدر در اين برنامه ها پررنگتر باشد، هزينه هاي مادي و معنوي ما نيز کمتر خواهد شد و کيفيت کار نيز بالا خواهد رفت. »
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه 22، وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود در ارائه آماري از برنامه هاي آموزشي ستاد مديريت بحران منطقه و اعلام اينکه 15 گروه دوام در محله هاي 9 گانه منطقه 22 فعال شده اند، خاطرنشان کرد: « اکنون716 عضو در گروههاي دوام محله هاي منطقه داريم که طي امسال، 50 عنوان برنامه در زمينه پايدارسازي و بازآموزي براي آنان برگزار شده و آموزش همگاني مديريت بحران طي سال 92 براي گروههاي دوام حدود 4 هزار و 80 نفر ساعت بوده است. در مدارس و مساجد منطقه نيز حدود 44 برنامه آموزش همگاني و با صرف 3 هزار و 600 نفر ساعت آموزش برگزار شده است. »
وي در ادامه افزود: « امسال همچنين در بحث آموزش مديريت بحران در اماکن، در 50 مکان تجاري، اداري و مسکوني برنامه هاي مرتبط ارائه شده و انجام باز آموزي در 20 مکان آموزشي، برپايي کارگاههاي آموزشي تخصصي و جلسات هماهنگي با اعضاي ستادهاي بحران محله ها، نواحي و منطقه، برگزاري دهها مانور و ... نيز از جمله برنامه هايي است که از سوي ستاد مديريت بحران منطقه 22 طي سال 92 برگزار شده است. »
قائم مقام شهردار منطقه 22 در پايان صحبتهاي خود خاطر نشان کرد: « طي سال 92 در زمينه پيشگيري و مديريت بحران اقدامات زيربنايي و زيرساختي مهمي نيز در منطقه صورت گرفته که بهره برداري از مجموعه هاي اسکان اضطراري بوستان هاي جنگلي چيتگر و خرگوش دره، بهره برداري از اولين درمانگاه ستاد مديريت بحران، اختصاص زمين براي احداث موزه زلزله و مرکز آموزش مديريت بحران، پايگاه هاي پشتيباني مديريت بحران محله هاي دانشگاه شريف، گلستان شرقي و پيکان شهر همچنين اختصاص زمين بمنظور احداث 3 ايستگاه آتش نشاني و بهره برداري از 2 ايستگاه آتش نشاني از جمله آنهاست.»
گفتني است در اين برنامه معاون آموزش و مشارکتهاي مردمي سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهرداري تهران، حجت الاسلام امرودي مشاور شهردار تهران و قائم مقام حوزه معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران، مديرکل اداره آموزش و مشارکتهاي مردمي شهرداري تهران و ... حضور داشتند و به تعدادي از شهرونداني که اثرات آنان در زمينه شهر و بحرانهاي طبيعي برگزيده شناخته شده بود، جوايزي اهدا شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]