تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870848284




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقدیر احمدی‌نژاد از تلاش‌های موسویان در آخرین سفرش به نیویورک


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تقدیر احمدی‌نژاد از تلاش‌های موسویان در آخرین سفرش به نیویورک
همه آنهایی که در اشاعه اتهام جاسوسی به من فعال بودند مثل خانم فاطمه رجبی و محمدعلی رامین و ... به این نتیجه رسیدند که این اتهام بی اساس بود و به نحو مقتضی از من عذرخواهی کردند، خبر از آن داده که احمدی نژاد هم در آخرین سفر خود به نیویورک در جمعی، از تلاشهای او در دفاع از منافع کشور، تقدیر کرده است.
آفتاب: سیدحسین موسویان، سخنگوی تیم مذاکره کننده هسته ای در فاصله سال های 1382 تا 1384، که دو سال پس از روی کار آمدن دولت نهم با اتهام جاسوسی از سوی شخص احمدی نژاد و دیگر اعضای امنیتی کابینه اش مواجه شد و حتی طعم بازداشتی کوتاه مدت را نیز به دلیل همین اتهام چشید، در گفتگویی که اخیراً منتشر شده است، ضمن رد مجدد آن اتهامات می گوید احتمال می دهد که خود احمدی نژاد هم امروز به این نتیجه  رسیده باشد که اتهام جاسوسی به او بی اساس بوده است.
 
موسویان در بخشی از این گفتگو که با روزنامه فرهیختگان انجام داده است، با بیان این که همه آنهایی که در اشاعه اتهام جاسوسی به من فعال بودند مثل خانم فاطمه رجبی و محمدعلی رامین و ... به این نتیجه رسیدند که این اتهام بی اساس بود و به نحو مقتضی از من عذرخواهی کردند، خبر از آن داده که احمدی نژاد هم در آخرین سفر خود به  نیویورک در جمعی، از تلاشهای او در دفاع از منافع کشور، تقدیر کرده است.
 
او در پاسخ به این سؤال که "شما می گویید از گزینه های وزارت دولت احمدی نژاد بودید، اما در همان دولت به جاسوسی متهم و به حبس محکوم شدید. دلیل این تعارض چیست؟ اتهامات وارده در آن زمان را قبول دارید؟ چرا از ایران خارج شدید؟" پاسخ داده است: "مقامات عالی نظام از همان ابتدا می دانستند که اتهام جاسوسی بی اساس است، از قاضی اولیه و اصلی پرونده تا حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی که شخصاً پرونده را بررسی کرده بود. من  احتمال می دهم که خود آقای احمدی نژاد هم امروز به این نتیجه  رسیده باشند. به هر حال هر سه قاضی رسیدگی کننده به پرونده در  طول یک سال به این نتیجه رسیدند که اتهام جاسوسی بی اساس است و من در این مورد بی گناه بوده ام. در هر صورت دورانی بود تلخ که گذشت. همه آنهایی که در اشاعه این اتهام فعال بودند مثل خانم فاطمه رجبی و محمدعلی رامین و ... به این نتیجه رسیدند که این اتهام بی اساس بود و به نحو مقتضی از من عذرخواهی کردند و من هم آنها را در دادگاه بخشیدم."
 
وی می افزاید: "آقای احمدینژاد هم زمانی که مرا برای گفتگو در مورد وزارت خارجه دعوت کرد برخوردی بسیار گرم و محبت آمیز داشت. با وجود اختلاف نظر اساسی در مورد سیاست خارجی هم با گرمی از هم جدا شدیم. در دورانی هم که ایشان مرا متهم کرد من به حرمت جایگاه ریاست جمهوری نه از ایشان شکایت کردم و نه پاسخ ایشان را دادم و نه بی احترامی کردم. حتی در محافل بین المللی در دوره اقامت در خارج، هر کجا  که ایشان را مورد حملات ظالمانه و ناروا قرار می دادند، من در حد خود از وی دفاع می کردم."
 
به گزارش خرداد، موسویان تأکید می کند: "ایشان [احمدی نژاد] هم در آخرین سفر خود به  نیویورک در جمعی، از تلاشهای من در دفاع از منافع کشور، تقدیر کرده بود. لذا این دوره به تاریخ پیوست."




تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن