واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ اسفند ۱۳۹۲ (۲۲:۳۹ب.ظ)
برگزاري نشست همانديشي معاونان استانداري قم و اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه علوم پزشکي قم در يک نشست همانديشي که با حضور حجتالاسلام والمسلمين بنايي معاون سياسي امنيتي، دكتر اسماعيلي معاون هماهنگي امور زائرين استانداري قم و رئيس و اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه علوم پزشکي قم برگزار شد، مشکلات حوزه سلامت استان در تمامي بخشها مورد بررسي قرار گرفت و حاضران نقطهنظرات و راهکارهاي خود را بيان داشتند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر قدير مشاور عالي رياست دانشگاه و رئيس سازمان نظام پزشکي استان در اين نشست به اشاره به عدم وجود مراکز درماني خصوصي در قم يادآور شد: با همکاري پزشکان شناخته شده قم در صدد راهاندازي يک مجموعه خصوصي درماني با يک ساختار خوب و هدفمند هستيم که اين امر با مساعدت مسئولين و با همکاري ساير دستگاههاي استان امکان پذير خواهد بود.
دکتر عادلي معاون آموزش دانشگاه علوم پزشكي قم نيز در اين نشست با اشاره به کمبود فضاهاي آموزشي و قرار گرفتن رشتههاي غير مرتبط در کنار هم به صورت ناهمگون گفت: به دليل نزديکي قم به تهران، دانشجويان پذيرفته شده در دانشکدهها، از رتبههاي خوبي برخوردار هستند و در آزمونهاي علمي، نمرههاي بسيار خوب کشوري را کسب ميکنند اما با يک شرايط سخت در حال تحصيل ميباشند.
وي ضمن بيان عدم اختصاص فضاي مناسب براي امور آموزشي به اين دانشگاه عليرغم مصوبات گذشته يادآور شد: به علت طولاني بودن فرآيند احداث فضاي آموزشي از استاندار محترم قم تقاضا دارم بخشي از فضاهايي که در اختيار استانداري ميباشد براي استفاده در بخش آموزش، در اختيار اين دانشگاه قرار گيرد.
در ادامه دکتر آقاحسني معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي قم با اشاره به مشکلات حضور اتباع بيگانه گفت: جمعيت زيادي از اتباع بيگانه در قم ساکن هستند که عمدتا از توان مالي خوبي برخوردار نيستند و همچنين به علت وجود موانع قانوني که امکان استفاده از خدمات بيمهاي يا مزاياي ديگر براي آنها ميسر نيست. اين عوامل موجب شدهاند تا شاخصهاي بهداشتي استان از قبيل مرگ و مير مادر يا مرگ نوزاد به ميزان زيادي افت داشته باشند که اين موارد مشکلاتي را در آينده ايجاد ميکند لذا که خواهشمند است بودجهاي توسط استانداري به اين امر اختصاص يابد.
رئيس مرکز بهداشت استان قم نيز در اين نشست با بيان ايجاد مجموعه دهکده سلامتي توسط اين مرکز اظهار داشت: اين مجموعه که شبيه به يک کارگاه آموزشي است، گروه هدف بسيار گستردهاي از نونهالان تا طلاب را شامل ميشود و آموزشهاي بسيار گستردهاي اعم از بهداشتي، درماني، ايجاد خانواده سالم، نشر عقايد اسلامي همراه با شناساندن فرقههاي ضاله در 2 ساعت به بازديدکنندگان ارائه ميشود که نيازمند دريافت کمکهاي مالي خارج از اعتبارات مرکز بهداشت ميباشد.
همچنين دکتر مظفري معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي در اين نشست با اشاره به موجود مشکلات و موانع در تامين وسائل و تجهيزات و کمبود نيروي انساني و کادر درماني خاطر نشان کرد: اميدوارم با پيگيري استاندار محترم، اعتبار مورد نياز بيمارستان فرقاني تامين شود تا کنار بيمارستان شهيد بهشتي، پاسخگوي مشکلات درماني شهروندان باشد.
در ادامه دکتر ابرازه معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشكي قم با اشاره به وجود 55 هزار متر زيربناي فرسوده در بخش درمان و 12 هزار متر در حوزه آموزشي و دانشجويي گفت: دانشگاه از گذشته بدهيهاي سنگيني به ساير نهادها از قبيل شهرداري دارد که براي اصلاح ساختارهاي فيزيکي مجموعه نيازمند مساعدت و همکاري مسئولان استان است.
دکتر اکرمي معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي قم در اين نشست با بيان گزارشي از انجام ساماندهي توزيع دارو در چند ماه اخير گفت: بيماري سرطان در استان در چند سال گذشته شيوع زيادي داشته است که استفاده از مواد نگهدارنده و رنگهاي غير مجاز در محصولات غذايي و همچنين مجاورت کارخانههاي توليد مواد غذايي در کنار صنايع آلوده کننده از جمله علل آن است که لازم است براي صدور مجوز توليد محصولات غذايي، يک کار گروهي با مشارکت تمامي دستگاه ذيربط تشکيل شود تا بتوان در اين زمينه مشکلات را برطرف کرد.
دکتر زمانيان معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي قم در ادامه ابراز داشت: اين دانشگاه از نظر رشد مقالات و پرورش پژوهشگر روند خوبي در اين چندسال داشته است اما در بحث فناوري لازم است تا بودجههايي که در صندوقهاي مختلف تحقيقاتي و پژوهشي وجود دارند از طريق استانداري قم به نحو مناسبتري جذب و به بخشهاي مختلف اختصاص يابند.
دکتر حضوري معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي قم نيز در اين نشست عنوان داشت: در بحث خوابگاههاي دانشجويي در آينده با مشکل مواجه خواهيم بود و خوابگاهي که در پرديس دانشگاهي در حال احداث است نيازمند مساعدت است.
همچنين حجتالاسلام حسينيفر مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي قم در اين نشست با بيان اين نکته که شهر قم عقب افتادگيهايي دارد که اين نقصانها در دانشگاه علوم پزشکي چند برابر ساير دستگاهها است گفت: دانشجويان از فضاي موجود راضي نيستند و اين کمبودها توان مديران را گرفته است که اين معضلات تنها باتلاش و توجه ويژه مسئولان کشوري و استاني قابل برطرف شدن است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]