تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816730619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأکید بر تشخیص صحیح حوزه‌های فشار اقتصادی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد؛
تأکید بر تشخیص صحیح حوزه‌های فشار اقتصادی خبرگزاری رسا ـ نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای تشخیص حوزه‌های فشار و در ادامه تلاش برای کنترل و بی‌اثر کردن آن است، در شرایط آرمانی تبدیل چنین فشارهایی به فرصت است که برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید وابستگی‌های خارجی کاهش یابد.



حجت الاسلام روح الله بیگی، نماینده مردم تکاب، شاهین دژ و میاندوآب  و نائب رییس کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه اظهار کرد: تصور ما از اقتصاد، نوعی از اقتصاد اسلامی است یعنی اقتصادی که ریشه در جهان‌ بینی توحیدی دارد و مقوله ‌های مادی، معیشت و معنویت را در یک تفسیر و یک الگوی خاص دنبال می‌کند که به یقین این الگو نه الگوی سوسیالیستی و نه الگوی سرمایه‌ داری است. وی افزود: آنچه که از روایات و آیات ما استنتاج می‌شود، این است که اقتصاد در مفهوم اندیشه‌ ی اسلامی یک مفهوم و یک مقوله توازنی هم در مقوله‌ مادی و هم در مقوله ‌ی معیشت است که در تفکر اسلامی هر تلاشی برای ایجاد توازن در معیشت، امری اقتصادی محسوب می‌شود. 
حجت الاسلام بیگی با بیان این مطلب که ما در یک میدان رقابتی، تعاملی و تخاصمی قرار داریم که باید در جهت نیل به اهداف این فضا را مدیریت کنیم، گفت: از این رو وقتی می ‌گوییم اقتصاد مقاومتی، یعنی این که ما می‌خواهیم از حیثیت و هویت خودمان در مقابل دشمن یا رقیب دفاع کنیم و هر الزامی را که این مقاومت و دفاع نیاز دارد، بایستی وارد برنامه‌ریزی و استراتژی ‌های اقتصادی خود کنیم که به نوعی این معنای اقتصاد مقاومتی است.
 
وی با بیان این نکته که همیشه نیازمندیم نوعی واکسیناسیون را نسبت به توانمندی ‌های آینده به جامعه تزریق کنیم تا در مقابل حوادث خود را مصون‌ کنیم، ادامه داد: به تعبیری شاید بتوان گفت که اقتصاد مقاومتی یک نوع اقتصاد صیانتی نیز است؛ اما استراتژی‌ ها، مدل ‌ها و شکل ‌های آن متناسب با زمان تغییر می‌کند، به گونه ای که به عنوان مثال اقتصاد مقاومتی را می‌توان تعبیر دیگری از اقتصاد عدالت محور و اقتصاد جهادی دانست که مبانی آن باید با همان آموزه‌های اسلامی منطبق باشد.
 
نائب رییس کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی با بیان این که امروز توسعه کشور با الگوهای محافظه کارانه پیش نمی رود، تصریح کرد: تحریم های ظالمانه و تحمیلی برای ملت ما می تواند یک فرصت هم باشد تا افزون بر خنثی سازی آنها با کمک متخصصین و نخبگان و آحاد مردم، اقتصاد ملی ایران اسلامی نیز محقق شود.
 
وی افزود: این راهی است که باید با اعتماد به مردم و نخبگان و پژوهشگران جامعه طی کنیم و برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به ظرفیت های مردمی داخل کشور همچون پژوهشکده های معتبر سهم و نقش داده شود.
 
حجت الاسلام بیگی به دولت مردان توصیه کرد که بیشتر به امور هدایتی و نظارتی بپردازند و به مردم و نخبگان کشور هر چه بیشتر اعتماد کنند .
 
وی با بر شمردن ویژگی های اقتصاد مقاومتی گفت: این نوع اقتصاد، مردمی است و از ظرفیت های مردم و نخبگان در آن استفاده می شود ضمن این که از دانش فنی دنیا هم در آن باید بهره گرفت.
 
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به این نکته که اقتصاد مقاومتی ادبیاتی است که در مقابله با تحریم‌های بین‌المللی مطرح شده است، اضافه کرد: هم اکنون اقتصاد ایران باید بر مبنا و اصول درستی گام نهد تا از این رهگذر بتواند بر تحریم‌ های بین‌المللی فائق آمده و تهدید تحریم را به فرصت تبدیل کند که این ادبیات را همان اقتصاد مقاومتی ایجاد کرده است.
 
وی گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای تشخیص حوزه‌های فشار و در ادامه تلاش برای کنترل و بی‌اثر کردن آن تأثیرها است، در شرایط آرمانی تبدیل چنین فشارهایی به فرصت است که برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید وابستگی‌های خارجی کاهش یابد و بر تولید داخلی کشور و تلاش برای خود اتکایی تأکید شود.
 
حجت الاسلام بیگی ادامه داد: طبق نظر دولتمردان ایران در تعریف اقتصاد مقاومتی، ضرورت مقاومت برای ردکردن فشارها و عبور از سختی‌‌ها راه رسیدن به نقاط مثبت ملی است.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ما ملتی است که به راحتی می ‌توان آن‌‌ها را ساماندهی کرد و غیرت ملی و دینی آنها را تحریک و برای رسیدن به افق‌های بالاتر آنها را مقاوم‌سازی کرد و به وسیله‌ مردمی سازی اقتصاد، مسأله‌ اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشید./936/ت302/س



۱۳۹۲/۱۲/۲۱






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن