واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
احیای امر به معروف و نهی از منکر اقدامی موثر درمواجهه با جنگ نرم است سقز- ایرنا - فرماندار شهرستان سقز گفت: احیا و ترویج فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر، اقدامی موثر در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن است.

به گزارش ایرنا، نادر فخری شامگاه سه شنبه در ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر سقز افزود: توجه به این فریضه قرآنی و الهی و سایر آموزه های دینی، بی اثر کننده توطئه های استکبار علیه نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط ستاد احیا این شهرستان گفت: با استفاده از نیروهای توانمند، خوش فکر و متعهد این شهرستان سازماندهی جدیدی صورت گرفته و برنامه ریزی جهت فعالیت گسترده توسط ستاد در دستور کار قرار دارد.
فخری اظهار کرد: تشکیل ستاد در شهرهای سقز و صاحب و سطح بخش ها و تشکیل هسته های امر به معروف و نهی از منکر در 33 روستای بالای 100 خانوار، ساماندهی 235 نفر از کارکنان ادارات در قالب تشکیل 22 گروه و 45 شورای امر به معروف و نهی از منکر از جمله اقدامات انجام شده است.
وی آماده سازی و نصب بنر در 13 روستا و مرکز دهستان، اختصاص سایت ها، فضاهای تبلیغاتی، تابلوهای اعلانات ادارات و دستگاه های دولتی و نصب بنر در ورودی های منتهی به شهرستان پیرامون احیای این فریضه، برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکر ویژه ورزشکاران و تقدیر از ورزشکاران با اخلاق را از دیگر فعالیت های انجام شده عنوان کرد.
فرماندار سقز افزود: همچنین ایجاد یادمان شهدا و پیگیری راه اندازی باغ موزه دفاع مقدس، برگزاری یادواره های شهدا، نامگذاری اماکن به نام شهدای معظم و اعزام کاروان راهیان نور، ترویج فرهنگ ملی در قالب استقرار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در سه نقطه از شهر و برگزاری همایش ورزش های ملی اسلامی اقدامات مهم دیگر ستاد بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه همچنین در جهت تحکیم بنیان خانواده و کاهش معضل طلاق، برنامه های بسیار تاثیرگذاری از جمله امور فرهنگی، توجه به آموزه های دینی و نشست و مشاوره انجام شده است گفت: این اقدامات موجب شده که آمار طلاق در 9 ماه سال جاری نسبت به سال گذشته حدود 14 درصد کاهش یافت.
قائم مقام ستاد احیای سقز وجود روحانیان عالم و با تقوا در راه گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را یکی از ظرفیت های بزرگ برای شهرستان سقز عنوان کرد و بر ترویج بیشتر این فریضه الهی از سوی روحانیون و علما تاکید کرد.ک/2
7348/533
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]