محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842991372
جلسه تبيين سياستهاي اقتصاد مقاومتي
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ اسفند ۱۳۹۲ (۱۴:۵۲ب.ظ)
جلسه تبيين سياستهاي اقتصاد مقاومتي تاکنون در عرصه هاي اقتصادي، کمتر به حضور و امکانات مردم بها داده شده است، در حاليکه بايد زمينه استفاده از توان نيروهاي بي پايان مردمي اعم از فعالان اقتصادي، کارآفرينان، مبتکران، صاحبان سرمايه و افراد صاحب مهارت فراهم و از آنان حمايت شود و مسئوليت عمده در اين خصوص برعهده دولت است.
به گزارش خبرگزاري موجف حضرت آيتالله خامنهاي رهبر انقلاب اسلامي صبح امروز (سهشنبه) در جمع صدها نفر از مسئولان دستگاههاي مختلف، فعالان اقتصادي و مديران مراکز «علمي، رسانه اي، نظارتي»، با تبيين «مؤلفه هاي سياستهاي اقتصاد مقاومتي، عوامل و انگيزه هاي تدوين اين سياستها و الزامات و انتظاراتي که در اين زمينه از مسئولين وجود دارد» تأکيد کردند: «عزم جدي مسئولان»، «تبديل سياستها به برنامه هاي زمان بندي شده اجرايي»، «نظارت دقيق»، «رفع موانع حضور فعالان و مردم در عرصه اقتصادي» و «گفتمان سازي»، اين امکان را فراهم مي کند که ثمرات شيرين و ملموس اين الگوي بومي و علمي، در مدت مناسب در زندگي مردم جلوه گر شود.
حضرت آيتالله خامنهاي در ابتداي سخنان خود، هدف از برگزاري جلسه اي با چنين ترکيبي از مسئولان نظام را ايجاد زمينه همدلي و هم فکري براي اجراي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، شتاب بخشيدن به پيشرفت کشور و حرکت در مسير تحقق آرمانهاي بلند نظام اسلامي دانستند.
ايشان با اشاره به ابلاغ سياستهاي مختلف و متنوع در سالهاي قبل، خاطرنشان کردند: هدف از ابلاغ اين سياستها، ارائه نقشه راه در هر بخش بود اما در موضوع سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، هدف از ابلاغ آن، تنها ارائه نقشه راه نيست بلکه ارائه شاخص هاي لازم و صحيح براي پيمودن راه نيز مد نظر بوده است.
رهبر انقلاب اسلامي تأکيد کردند: مجموعه سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، در واقع الگويي بومي و علمي، برآمده از فرهنگ انقلابي و اسلامي و متناسب با وضعيت امروز و فرداي کشور است.
حضرت آيتالله خامنهاي خاطرنشان کردند: سياستهاي اقتصاد مقاومتي، فقط براي شرايط کنوني نيست بلکه يک تدبير بلندمدت براي اقتصاد کشور و رسيدن به اهداف بلند اقتصاديِ نظام اسلامي است.
ايشان با اشاره به پويايي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي گفتند: اين سياستها قابل تکميل و انطباق با شرايط گوناگون است و عملاً اقتصاد کشور را به حالت انعطاف پذيري مي رساند و شکنندگي اقتصاد در شرايط مختلف را برطرف مي کند.
رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان کردند: يکي ديگر از ويژگيهاي مهم سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، وفاق همه قوا و دستگاههاي مختلف درباره آن است زيرا اين الگو با تلاش و همفکري افراد صاحب نظر، و بحث و بررسي در مجمع تشخيص مصلحت نظام که رؤساي سه قوه و مسئولان مختلف حضور دارند، تدوين شده است.
حضرت آيتالله خامنهاي، سياستهاي اقتصاد مقاومتي را مجموعه اي دقيق و مستحکم خواندند و افزودند: گرايش به اقتصاد مقاومتي فقط مخصوص کشور ايران نيست و در سالهاي اخير با توجه به بحران اقتصادي جهاني، بسياري از کشورها با توجه به شرايط و ساختارهاي دروني خود به دنبال مقاوم سازي اقتصاد هستند.
ايشان تأکيد کردند: البته نياز ما به اقتصاد مقاومتي بيش از کشورهاي ديگر است زيرا از يک طرف کشور ما همچون کشورهاي ديگر مرتبط با اقتصاد جهاني و مصمم به ادامه اين ارتباط است و طبيعتاً از مسائل اقتصادي جهان متأثر خواهد بود و از طرف ديگر نظام اسلامي، به دليل استقلال خواهي و عزت مداري و تأکيد بر تحت تأثير قرار نگرفتن از سياستهاي قدرتهاي جهاني، مورد تهاجم، سوء نيت و اخلال گري است.
رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان کردند: براساس اين مباني و دلائل منطقي، بايد پايه هاي اقتصادي کشور را مستحکم و مقاوم سازي کنيم و نگذاريم حوادث و تکانه هاي اجتناب ناپذير و همچنين سوءنيت ها و اخلال گري هاي قدرتها، اقتصاد کشور را تحت تأثير قرار دهد.
حضرت آيتالله خامنهاي بعد از بيان جايگاه و اهميت سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي و همچنين دلايل و مباني عقلانيِ مقاوم سازي اقتصاد کشور، ويژگيها و مؤلفه هاي دهگانه اقتصاد مقاومتي را تبيين کردند.
اولين مؤلفه، ايجاد تحرک و پويايي در اقتصاد کشور و بهبود شاخص هاي کلان اقتصادي بود.
رهبر انقلاب اسلامي در اين خصوص گفتند: با اجراي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، شاخص هايي همچون رشد اقتصادي، توليد ملي، عدالت اجتماعي، اشتغال، تورم و رفاه عمومي بهبود خواهد يافت و رونق اقتصادي بوجود خواهد آمد.
حضرت آيتالله خامنهاي در خصوص اين مؤلفه يک نکته را متذکر شدند و تأکيد کردند: عدالت اجتماعي، مهمترين شاخص، در ميان اين شاخص ها است زيرا نظام اسلامي رونق اقتصادي بدون عدالت اجتماعي را قبول ندارد و در هرگونه پيشرفت اقتصادي کشور، بايد وضع طبقات محروم به معني واقعي کلمه، بهبود يابد.
ايشان، توانايي مقاومت در برابر عوامل تهديدزا را دومين ويژگي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي برشمردند و افزودند: تکانه هاي اقتصادي دنيا، بلاياي طبيعي و تکانه هاي تخاصمي همچون تحريم ها از جمله اين عوامل تهديد زاست.
رهبر انقلاب اسلامي، سومين مؤلفه سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي را، تکيه بر ظرفيت هاي داخلي بيان و خاطرنشان کردند: اين ظرفيت ها شامل ظرفيت هاي گسترده علمي، انساني، طبيعي، مالي، جغرافيايي و اقليمي است که بايد براي اجراي سياستها، بر آنها تکيه شود.
حضرت آيتالله خامنهاي به يک نکته مهم هم اشاره کردند و گفتند: تکيه بر ظرفيت هاي داخلي به معناي چشم بستن بر امکانات کشورهاي ديگر نيست بلکه نظام اسلامي در کنار اتکاء به داشته هاي داخلي، از امکانات ديگر کشورها نيز استفاده حداکثري خواهد کرد.
ايشان در بيان چهارمين مؤلفه، به رويکرد جهادي اشاره کردند و افزودند: اجراي اين سياستها، با حرکت عادي و احياناً خواب آلوده و بدون حساسيت امکان پذير نيست و نيازمند برنامه ريزي، حرکت علمي، همت و مديريت جهادي است.
رهبر انقلاب اسلامي گفتند: خوشبختانه، رئيس جمهور محترم در جلسه اخير سران سه قوه، با قاطعيت اعلام کرد که همه مسئولان اجرايي مرتبط با اين سياستها، به حرکت و همت جهادي مصمم هستند.
مردم محوري، پنجمين مؤلفه اي بود که حضرت آيتالله خامنهاي به آن اشاره کردند و افزودند: براساس معارف اسلامي و ديني و همچنين براساس تجربيات 35 سال اخير، در هر عرصه اي که مردم وارد ميدان شوند، عنايت و پشتيباني الهي نيز همراه مي شود و کارها به پيش خواهد رفت.
ايشان خاطرنشان کردند: تاکنون در عرصه هاي اقتصادي، کمتر به حضور و امکانات مردم بها داده شده است، در حاليکه بايد زمينه استفاده از توان نيروهاي بي پايان مردمي اعم از فعالان اقتصادي، کارآفرينان، مبتکران، صاحبان سرمايه و افراد صاحب مهارت فراهم و از آنان حمايت شود و مسئوليت عمده در اين خصوص برعهده دولت است.
رهبر انقلاب اسلامي، هدف از ابلاغ سياستهاي کلي اصل 44، در چند سال قبل را استفاده از ظرفيت ها و امکانات مردمي در اقتصاد کشور دانستند و گفتند: متأسفانه حق اين سياستها، ادا نشد.
حضرت آيتالله خامنهاي، تأمين امنيت اقلام راهبردي و اساسي بويژه غذا و دارو و خودکفايي در اين اقلام را ششمن مؤلفه سياستهاي اقتصاد مقاومتي برشمردند و درخصوص هفتمين مؤلفه افزودند: کاهش وابستگي به درآمد فروش نفت يکي از ويژگيهاي اصلي اين سياستها است.
رهبر انقلاب اسلامي، از اصلاح الگوي مصرف به عنوان هشتمين مؤلفه نام بردند و خاطرنشان کردند: خطاب اصلي من در اين موضوع متوجه مسئولان است که بايد در درجه اول در حوزه مأموريتي خود، از اسراف و ريخت و پاش بطور جدي پرهيز و در درجه بعد، اين موضوع را در زندگي هاي شخصي خود رعايت کنند.
حضرت آيتالله خامنهاي با تأکيد بر اينکه پايبندي مسئولان به پرهيز از ريخت و پاش، موجب تسري اين روحيه به جامعه خواهد شد، افزودند: منظور از اصلاح الگوي مصرف، سخت گيري و زندگي رياضتي نيست بلکه هدف، مصرف براساس الگويي عاقلانه، مدبرانه، صحيح و اسلامي است.
ايشان با اشاره به شبهاتي که برخي افراد درباره اقتصاد مقاومتي مطرح مي کنند افزودند: اقتصاد مقاومتي برعکس اين شبهات، به رفاه و بهبود زندگي عموم مردم و بويژه طبقات ضعيف منجر خواهد شد.
فسادستيزي نهمين مؤلفه اي بود که رهبر انقلاب اسلامي به آن اشاره و تأکيد کردند: لازمه فعاليت سالم و پرتحرک اقتصادي، امنيت است و لازمه امنيت اقتصادي نيز، برخورد با مفسدان اقتصادي و افرادي است که قانون را دور مي زنند.
حضرت آيتالله خامنهاي شفاف سازي را شرط اصلي مقابله با فساد اقتصادي دانستند و افزودند: بايد فضاي رقابتي و با ثبات اقتصادي بوجود آيد زيرا در چنين فضاي سالمي، فعال اقتصادي احساس امنيت خواهد کرد ضمن اينکه در چنين شرايطي، کسب ثروت با ابتکار و پشتکار، مباح و مورد تأييد نظام است.
ايشان با اشاره به اعلام آمادگي سه قوه براي مقابله با فساد اقتصادي، تأکيد کردند: در اين موضوع، گفتنِ صرف کافي نيست، و همه مسئولان اجرايي، قضايي و قوه مقننه در اين خصوص مسئول هستند.
دانش محوري، آخرين مؤلفه اي بود که رهبر انقلاب اسلامي به آن اشاره کردند و گفتند: امروز شرايط کشور از لحاظ پيشرفتهاي علمي به گونه اي است که مي توانيم رسيدن به اقتصاد دانش بنيان را با بلندپروازي، جزو اهداف خود قرار دهيم.
حضرت آيتالله خامنهاي تأکيد کردند: اقتصاد دانش بنيان از مهمترين زيرساخت هاي اقتصادي هر کشور است و اگر اين موضوع مورد توجه جدي قرار گيرد، قطعاً چرخه علم تا ثروت تکميل خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامي بخش دوم سخنان خود را با اين سؤال مطرح در جامعه آغاز کردند: آيا سياستهاي اقتصاد مقاومتي، حرکتي مقطعي است که تحت فشار تحريم ها شکل گرفته است؟ پاسخ قاطعانه ايشان به اين سؤال پاسخي کاملاً منفي بود.
رهبر انقلاب تأکيد کردند: اقتصاد مقاومتي به هيچ وجه سياستي مقطعي نيست بلکه تدبيري راهبردي است که براي همه دورانها - چه تحريم باشد و چه نباشد - مفيد و راهگشا و پيش برنده است.
حضرت آيتالله خامنهاي در تشريح علل و انگيزه تدوين و ابلاغ سياستهاي مقاومت اقتصادي به بيان چهار عامل اصلي پرداختند: ظرفيتهاي فراوان مادي و معنوي کشور، حل مشکلات مزمن و ديرپاي اقتصادي، مقابله با تحريم ها و کاهش کامل تأثيرپذيري اقتصاد کشور از بحرانهاي اقتصاد جهاني.
ايشان درخصوص نکته اول افزودند: ظرفيتهاي عالي انساني، سرمايه هاي «معدني، طبيعي و صنعتي» و نيز موقعيت ممتاز جغرافيايي کشور انگيزه اي قوي براي طراحي الگوي پيشتاز اقتصادي يعني اقتصاد مقاومتي بوده است.
حضرت آيتالله خامنهاي در تشريح دومين انگيزه ابلاغ سياستهاي مقاومت اقتصادي به ضرورت حل مشکلات موجود تکيه کردند.
ايشان افزودند: مشکلات مزمن و ديرپايي همچون تورم، بيکاري، وابستگي به نفت، واردات بي رويه، معيوب بودن برخي ساختارها، پايين بودن بهره وري و الگوي ناصحيح مصرف، جز با يک حرکت برنامه ريزي شده براي مقاوم سازي اقتصاد برطرف نمي شود.
رهبر انقلاب، مقابله با جنگ تمام عيار اقتصادي دشمنان را از ديگر عوامل تدوين سياستهاي اقتصاد مقاومتي بيان کردند و افزودند: تحريم ها قبل از موضوع انرژي هسته اي نيز وجود داشته و اگر مذاکرات هم انشاءالله به نقطه حل برسد وجود خواهد داشت چرا که هسته اي و حقوق بشر و مسائل ديگر بهانه اي بيش نيست و زورگويان جهاني از استقلال طلبي و الگو شدن ملت ايران در هراسند.
ايشان افزودند: براي علاج قطعي فشارهاي اقتصادي دشمنان، بايد به گونه اي اقتصاد خود را قوي و مستحکم کنيم که آنها از تأثيرگذاري فشارهاي خود مأيوس شوند که اين هدف با اجراي سياستهاي ابلاغ شده محقق خواهد شد.
حضرت آيتالله خامنهاي، چهارمين عامل تدوين سياستهاي مقاوم سازي اقتصاد کشور را ضرورت کاهش تأثيرپذيري از بحرانهاي جهاني خواندند و گفتند: اين عوامل چهارگانه باعث شد طراحي مدل اقتصاد مقاومتي در دستور کار نظام قرار گيرد.
سومين بخش سخنان رهبر انقلاب در جمع صدها نفر از مسئولان سه قوه و فعالان «اقتصادي، اجتماعي و رسانه اي»، به بيان الزامات و انتظارات اختصاص داشت.
ايشان عزم راسخ و جدي مسئولان سه قوه و بويژه قوه مجريه را عاملي بسيار مهم براي مقاوم سازي اقتصاد خواندند و افزودند: صرف مطرح شدن سياستهاي اقتصاد مقاومتي، مشکلي را حل نمي کند بلکه عزم و تلاش مسئولان همه بخشهاي مرتبط با اين سياستها، زمينه ساز تحقق اهداف اعلام شده خواهد بود.
رهبر انقلاب، ورود به ميدان عمل را دومين انتظار خود از مسئولان برشمردند و خاطرنشان کردند: اين طرح و سياستهاي کلي بايد به برنامه هاي گوناگون اجرايي تبديل شود تا حماسه اقتصادي، واقعاً بوجود آيد.
حضرت آيتالله خامنهاي با اشاره به نامگذاري سال جاري به سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي افزودند: حماسه سياسي خوشبختانه محقق شد اما حماسه اقتصادي متأسفانه به تأخير افتاد که اميدواريم اين موضوع در پرتو سياستهاي ابلاغ شده، در سال 93 با جديت کامل پيگيري شود.
رهبر انقلاب تدوين، برنامه هاي زمان بندي شده را سومين ضرورت دانستند و تأکيد کردند: بايد سهم هر قوه و همچنين سهم هر دستگاه در اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي، بطور دقيق مشخص شود.
ايشان افزودند: لازم است برنامه هاي اجرايي شفاف و با شاخص هاي زماني، تدوين گردد تا پيگيري پيشرفت کارها امکان پذير شود.
اقدام سران سه قوه در تهيه ساز و کار هماهنگي دستگاهها و نيز نظارت در همه سطوح، چهارمين و پنجمين ضرورتي بود که رهبر انقلاب بر آنها تأکيد کردند.
ايشان افزودند: مجمع تشخيص مصلحت نيز موظف است به مسئوليت نظارتي که به آن محول شده بطور کامل عمل کند.
برطرف کردن موانع «قانوني، اجرايي، حقوقي و قضايي» از سر راه اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي، ششمين وظيفه اي بود که رهبر انقلاب متوجه سران قوا دانستند.
ايشان تأکيد کردند: بايد موانع مزاحم برداشته شود تا فعالان اقتصادي، کارآفرينان، مبتکران و دانشمندان، با آرامش به اين ميدان روي آورند و احساس کنند با موانع غيرمعقول روبرو نيستند.
رهبر انقلاب، گفتمان سازي و ارائه تصويري درست از اقتصاد مقاومتي را وظيفه صدا و سيما، رسانه ها، مسئولان، دلسوزان و صاحبان فکر و انديشه خواندند و خاطرنشان کردند: دستگاههاي تبليغاتي مخالفِ پيشرفت ايران، تلاش مي کنند با ايجاد شبهه و اشکال تراشي، سياستهاي ابلاغ شده را بي اهميت جلوه دهند اما اگر تصوير درستي از اين حرکت بزرگ و پيشتازانه ارائه شود و گفتمان سازي صورت گيرد، مردم به آن معتقد مي شوند و از مسئولان مطالبه مي کنند که در اين صورت کارها به پيش خواهد رفت.
رهبر انقلاب اسلامي در بيان آخرين انتظار خود از مسئولان موضوع پايش و اطلاع رساني دقيق را مطرح کردند.
ايشان افزودند: بايد مرکزي قوي و بينا براي رصد و پايش دقيق فعاليتها وجود داشته باشد.
گردآوري و پردازش اطلاعات، استنتاج، تعيين شاخص براي هر بخش و اطلاع رساني به مردم از جمله وظايفي بود که ايشان براي اين مرکز برشمردند.
رهبر انقلاب سخنانشان را با اين جملات به پايان بردند: انشاءالله کار بزرگي که شروع شده است با توکل به خدا و شتاب مناسب پيش مي رود و مردم ثمرات شيرين آن را در همين دولت خواهند چشيد.
در اين ديدار علاوه بر وزيران و مسئولان دستگاههاي مختلف اجرايي، شماري از مسئولان مجلس و قوه قضاييه، فعالان اقتصادي، مجامع صنفي، مديران مراکز گوناگون «اقتصادي نظارتي و علمي»، استانداران، نمايندگان ولي فقيه در استانها، مديران حوزه هاي علميه، مسئولان و مديران رسانه ملي و برخي رسانه ها، فرماندهان نظامي و انتظامي و مديران شهري حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]
صفحات پیشنهادی
جلسه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی با حضور رهبر انقلاب
۱۹۹۹۱۱ ۱۳۹۲ ۱۲ ۲۰ - ۱۲ ۲۲گزارش تصویری جلسه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی با حضور رهبر انقلاب منبع Khamenei ir leader ir اجرا توقف ذخيره تمام تصاوير ۱۳۹۲ ۱۲ ۲۰ - ۱۲ ۲۲جلسه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی
جلسه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در جمع صدها نفر از مسئولان دستگاههای مختلف فعالان اقتصادی و مدیران مراکز علمی رسانه ای نظارتی با تبیین مؤلفه های سیاستهای اقتصاد مقاومتی عوامل و انگیزه های تدوین این سیاستها و الزامات و انتظاراتنعیمی در گفتوگو با فارس مطرح کرد بررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در جلسه امروز فراکسیون رهروان ولایت
نعیمی در گفتوگو با فارس مطرح کردبررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در جلسه امروز فراکسیون رهروان ولایتسخنگوی فراکسیون رهروان ولایت گفت اعضای فراکسیون رهروان ولایت با بحث و بررسی پیرامون اقتصاد مقاومتی و نقش مجلس در این حوزه در اهتمام جدی مجلس و دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کدر جلسه کمیسیون مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگی ابعاد فرهنگی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مورد بررسی قرار گرفت
در جلسه کمیسیون مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگیابعاد فرهنگی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مورد بررسی قرار گرفتابعاد فرهنگی سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در جلسه کمیسیون مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس جلسه 605 کمیسیون مشورتبرگزاري نشست علمي تبيين جايگاه و نقش پژوهش و تحقيق در سياستهاي اقتصاد مقاومتي
۱۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲ ۱۵ب ظ برگزاري نشست علمي تبيين جايگاه و نقش پژوهش و تحقيق در سياستهاي اقتصاد مقاومتي در راستاي ابلاغ سياستهاي اقتصادمقاومتي توسط مقام معظم رهبري نشست علمي تبيين جايگاه و نقش پژوهش و تحقيق در سياستهاي اقتصاد مقاومتي در محل سالن اجتماعات پژوهشگاه شاخص پژوهمدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی خبر داد: تشکیل کمیته ویژه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سازمان تأمین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی خبر داد تشکیل کمیته ویژه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سازمان تأمین اجتماعیمدیر عامل سازمان تأمیناجتماعی گفت پس از ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر گرانمایه انقلاب و تأکید ریاست جمهور این موضوع به صورت ویژه در دستور کار سازمان تأمتشکیل کمیته ویژه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سازمان تأمین اجتماعی
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۱۲ با توجه به نقش بسیار مهم سازمان تأمیناجتماعی در اقتصاد کشور دکتر سیدتقی نوربخش - مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی از تشکیل کمیته ویژه تبیین سیاستهای اقتصاد مقاومتی در این سازمان خبر داد و گفت پس از ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر گرانمایجهانگیری در جلسه شورای عالی انرژی: سند راهبرد ملی انرژی با نگاه بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین شود
جهانگیری در جلسه شورای عالی انرژی سند راهبرد ملی انرژی با نگاه بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین شودمعاون اول رییس جمهور با بیان اینکه موضوعات مهم و پراهمیتی در سیاستهای اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب در خصوص انرژی و بخصوص نفت گنجانده شده بر لزوم تدوین سند راهبرد ملی انرژی کشوجلسه تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی با حضور رهبر معظم انقلاب
جلسه تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی با حضور رهبر معظم انقلابجلسه تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی صبح امروز سه شنبه با حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب برگزار شد عکس khamenei ir1392 12 20 - 12 30 دریافت کل گزارش تصویریدر پی ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی صورت گرفت تشکیل جلسه سران قوا در حضور رهبر معظم انقلاب/ مردم منتظر اج
در پی ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی صورت گرفتتشکیل جلسه سران قوا در حضور رهبر معظم انقلاب مردم منتظر اجرای سیاستها هستند هر 3 قوه بطور جدی وارد میدان شونددر پی ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته در جلسه ای با حضور سران قوا چگونگی راههایتشکیل کمیته اجرایی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در بانک مرکزی
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹ ۳۳ رییس کل بانک مرکزی دستور تشکیل کمیته اجرایی نمودن سیاستهای اقتصاد مقاومتی در بانک مرکزی را صادر کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد پیرو ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظمشورای پول و اعتبار مقرر کرد تدوین سیاستهای پولی با رویکرد اقتصاد مقاومتی/ بانک مرکزی ملزم به ارائه گزارش مطال
شورای پول و اعتبار مقرر کردتدوین سیاستهای پولی با رویکرد اقتصاد مقاومتی بانک مرکزی ملزم به ارائه گزارش مطالبات غیرجاری بانکها شددر جلسه شب گذشته شورای پول و اعتبار مقرر شد طراحی و اجرای سیاستهای پولی و اعتباری با رویکرد اقتصاد مقاومتی مورد بررسی قرار گرفته و در جلسه آتی شوراوظیفه سنگین نفتی ها با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی/در نسل جدیدقراردادهای نفتی خام فروشی فراموش شود
نفت در هفته ای که سپری شد وظیفه سنگین نفتی ها با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی در نسل جدیدقراردادهای نفتی خام فروشی فراموش شود وزیر نفت با بیان اینکه با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری وظیفهی وزارت نفت سنگینتر شده گفت تحریمها رفتنی است اما چه تحریمتکرار//نایب رئیس دوم کمیسیون اقتصادی خبر داد 4 محور هماندیشی اقتصاد مقاومتی در جلسه دولت و مجلس/ تاکید سیف بر
تکرار نایب رئیس دوم کمیسیون اقتصادی خبر داد4 محور هماندیشی اقتصاد مقاومتی در جلسه دولت و مجلس تاکید سیف بر ثبات ارز و نرخ سود بانکیعضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت پرداخت وام قرضالحسنه ازدواج به یک میلیون جوان در انتظار سود سپردههای بانکی تلاش برای ثابت نگهداشتن نرخ ارز و افزرهبر معظم انقلاب :سیاستهای اقتصاد مقاومتی یک تدبیر پویا و بلندمدت برای اقتصاد کشور است
رهبر معظم انقلاب سیاستهای اقتصاد مقاومتی یک تدبیر پویا و بلندمدت برای اقتصاد کشور است جمعی از مسئولان و فعالان اقتصادی ساعتی پیش با رهبر انقلاب دیدار کردند آفتاب حضرت آیت الله خامنهای در دیدار مسئولان و فعالان اقتصادی تاکید کردند سیاستهای اقتصاد مقاومتی یک تدبیر پویا و بلنبیمه جایگاهی ویژه در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دارد
مدیرعامل بیمه آسیا بیمه جایگاهی ویژه در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دارد بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی نشانگر عزم جدی مسئولان نظام برای رسیدن به توسعه پایدار اقتصادی است کاردگر مدیرعامل بیمه آسیا در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در رابطه بااحمد توکلی:با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی بسیاری از مشکلات معیشتی جامعه حل میشود/اقتصاد ایران باید در مقاب
احمد توکلی با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی بسیاری از مشکلات معیشتی جامعه حل میشود اقتصاد ایران باید در مقابل فشارهای خارجی مقاوم شود نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اقتصاد ایران باید در مقابل فشارهای خارجی مقاوم شود گفت با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی ضمن اینکه اق-
گوناگون
پربازدیدترینها