واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۰ اسفند ۱۳۹۲ (۱۴:۳۴ب.ظ)
سخنگوي هيات رئيسه مجلس: ترازوي حمايت دولت بايد بين کارگر و کارفرما مساوي باشد / هزينه هاي توليد با بازار همخواني ندارد اگر کارفرماها توان تامين و پرداخت دستمزدها را نداشته باشد، طبيعتا تنها موجب تعطيلي واحد توليدي مي شود که کارگران از همان حقوق ناچيز خود نيز محروم ميشوند.
عبدالرضا مصري سخنگوي هيأت رئيسه مجلس شوراي اسلامي درباره نحوه تعيين نرخ دستمزد در جامعه به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: در تمامي حدنصاب هايي که براي تعيين حقوق کارمندان در نظر گرفته مي شود بايد اين نکته را درنظر بگيريم که يک کارگر بتواند زندگي خود را تامين کند و هم کارفرما به تناسب توليد، توان پرداخت دستمزد کارگران را داشته باشد.
وي به دوعاملي که بايد دستمزد کارگر تعيين شود اشاره و ادامه داد: کارگر با چه مبلغي مي تواند زندگي خود را تامين کند و اينکه کارفرما تا چه ميزان توانايي پرداخت دستمزد کارگر را دارد.
نماينده مردم کرمانشاه در خانه ملت همچنين ضمن حمايت از کارفرمايان براي پرداخت دستمزد، گفت: هزينه هاي توليد بايد با بازار خريد ارتباط تنگاتنگي داشته باشد به گونه اي که هم کارفرما ضمن به دست آوردن سود، حق و حقوق کارگر را ناديده نگيرد و از طرفي حقوق کارگر موجب زيان کارفرما و در نتيجه آن تعطيلي واحد توليدي نشود ؛ اگر دستمزد به گونه اي تامين شود که کارفرما توان پرداخت آن را نداشته باشد، طبيعتا اين اقدام موجب تعطيلي واحد توليدي شده و کارگر نيز از همان حقوق ناچيز خود نيز محروم ميشود.
مصري با اشاره به ايجاد انگيزه به کارگران براي توليد بيشتر و بهتر، اظهارکرد: اگر براي دو عنصر کارگر و کارفرما به حدکافي انگيزه توليد باشد طبيعي است که رضايت دوطرفه را دربردارد ؛ اگر منافع کارگران در نظر گرفته شود، موجب ايجاد انگيزه در آنها مي شود و اگر منافع کارفرما نيز مد نظر باشد سرمايه خود را در جهت توليد به کار مي گيرد.
اين عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از بي اهميت قرارگرفتن يک طرف از چرخه توليد، تصريح کرد: اگر نگاه حمايتي دستگاه هاي اجرايي و يا قانون گذاري تنها به يک طرف باشد و طرف ديگر ناديده گرفته شد دود اين تبعيض به چشم هر دو عنصر کارگر و کارفرما مي رود.
وي ادامه داد: هرضربه به يکي از اين عناصر، زيان هاي مختلفي را به دنبال دارد ؛ بي انگيزه بودن کارگر بهره وري را با کاهش همراه مي کند و در نتيجه توليد معيوب خواهد بود که در نتيجه به زيان کارفرما و واحد توليدي تمام مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]