تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836238228
غروی: اعتدالیون هر دو جریان سیاسی نگذارند افراطیون به اصل انقلاب و نظام آسیب بزنند
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
غروی: اعتدالیون هر دو جریان سیاسی نگذارند افراطیون به اصل انقلاب و نظام آسیب بزنند سیاست > احزاب و شخصیتها - عضو جامعه مدرسین می گوید اقدامات افراطی گاها موجب بی اعتمادی مردم به نظام و مسئولان می شود و یاس و ناامیدی را در جامعه رواج می دهد.
فاطمه استیری: «افراط» و «تندروی» کلیدواژههایی این روزها به تناوب در اظهارنظرهای سیاسیون مورد استفاده قرار میگیرد و شاه بیت همه این اظهارنظرها هم دوری و تن ندادن به این رویه است. در همین راستا سیدمحمدغروی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افراط را از عوامل اسیب زننده به انقلاب و اسلام از ابتدای شکل گیری نظام تا کنون می داند و معتقد است که اعتدالیون جریانات سیاسی باید در کنار یکدیگر قرار گیرند و با وحدت اجازه تحرک را به افراطیون ندهند. وی مشی امام در برخورد با جریانات سیاسی را الگوی مناسبی برای مواجهه با این افراد می داند.
مشروح گفتگوی کوتاه روزنامه خبر را با این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بخوانید:
بحث افراط و تندروی در فضای سیاسی جامعه در چند سال اخیر همواره مورد نقد و نکوهش بزرگان نظام و شخص مقام رهبری معظم بوده است با این وجود تندروها همچنان رویه خود را دنبال میکنند. افراطیون و تندروها چه صدماتی را به انقلاب و اسلام زدهاند؟ از جمله مسائل مهمی که اسلام تاکید زیادی برآن دارد تعادل و دوری جستن از افراط و تفریط است. براساس همین آموزههای اسلامی انسان اگر بخواهد در مسیر صراط مستقیم حرکت کند باید در مسائل فردی و اجتماعیاش در مسیر تعادل حرکت کند و درگیر افراط و تفریط نشود. برخی افراد به خاطر عدم آشنایی یا نوع تربیت خاصی که داشتند چارچوب اعتدال را درک نمیکنند و درگیر تندروی میشوند.در واقع برخی براساس نوع اخلاق و منشی که دارند اصولا اهل افراط و تفریط هستند، از تعادل خارج میشوند به گونهای که اگر امری از نظر آنها ناپسند و نادرست باشد دچار خشم و غضب شدیدی میشوند و به دایره تندروی می افتند. تندروهایی از این نوع بخصوص در مسائل دینی هرچند اگر خالصانه باشد و انسان قداستی در آن ببینند اما آثار منفی خود را بر جامعه بار میکند. در نتیجه این رفتارها ممکن است افرادی که از درجه بالایی از ایمان برخوردار نیستند با مشاهده چنین برخوردارهایی دفع و طرد شوند. آسیب آنجا بیشتر میشود که افراد شاخص و شناخته شده درگیر این افراط و تفریط میشوند در این صورت این افراد تبدیل به الگوی نامناسبی میشوند برای مثال نمی توانند آن لطف، رحمت و اخلاق اسلامی را به نمایش بگذارند و افراد ضعیف الایمان را از دین نفی می کنند. از سوی دیگر باید در نظر داشت افراط در هر زمینهای که باشد طرف مقابل را هم به سوی افراط میکشاند. و آثار منفی که بر جامعه تحمیل می کند زیاد است، مانند آنکه باعث نفی اسلام از سوی افراد ضعیف الدین می شود، نفرت و کینه، و بدبینی و حقد را در جامعه رواج می دهد. مهمتر از همه آنکه این رفتارها گاها حرمت و آبروی افراد را شکسته و به آنها توهین می شود. چه بسا تندروها زبان شان به سخنانی باز شود که در شان یک مسلمان نباشد. این رفتارها در دراز مدت جامعه را دستخوش تنش و درگیری میکند و حرمتها و چارچوبهای اخلاقی یکی پس از دگیری شکسته و زیرپا گذاشته می شود. از آغاز انقلاب اسلامی تا کنون شاهد اینگونه رفتارهای افراطی بودهایم، عملکرد افراطیون به نفع چه کسانی بوده است و چقدر در دور شدن نسل جوان از آموزهای انقلابی تاثیرگذار بوده است؟
در اوایل انقلاب هم شاهد رویکردهای افراطی بودیم. برخی فکر میکردند که انقلابی بودن به این است که آدم تند و تیز و خشن باشد. در حالیکه انقلابی واقعی آن کسی است که در چارچوب اخلاق اسلامی حرکت کند و سخن بگوید. همان نوع برخوردها باعث شد که عدهای از انقلاب دفع و نفی شوند و عدهای دیگر در مسیر خلاف انقلاب قرار گیرند. در حال حاضر هم همین است، یعنی افراط و خروج از تعادل این اثر را دارد که هم جامعه را خراب میکند هم قلوب اهل ایمان را نسبت به هم بد کرده و ایجاد تنفر میکند. باعث میشود که حقد و کینه در سینهها بوجود آید. لذا چاره اصلی آن است که تعادل در هر زمان و دوره ای حفظ شود. تعریف شما از تعادلی که بر آن تاکید دارید چیست؟
تعادل به معنای آن نیست که افراد بر اصول اصرار نورزند یا نسبت به مبانی اخلاقی، اسلامی و انقلابی سست باشند. اعتدال یعنی چارچوب اصول، دیانت و انقلاب بای همواره مورد توجه باشد. ممکن است انسان در این مسیر اذیت هم بشوند و دشواری زیادی تحمل کند اما در نهایت باید رفتارش اصلاحی و آموزندگی داشته باشد که دیگران را اصلاح و تربیت کند. اگر قرار باشد افراد در مسیر تندروی و افراط ایفای نقش کنند طبیعتا دیگران را اذیت می کنند، حرکت ها شکسته می شود و رفتارهای تند و تیز در جامعه رواج پیدا می کند.
روش مواجهه امام خمینی با افراطیون و تندروها چگونه بود و آیا می توان نسخه ای برای مقابله با رفتارهای تند این روزها باشد؟
حضرت امام (ره) یک عالم و مرجع اخلاقی بودند. طبیعتا خودشان براساس همین مبانی اخلاقی با مسائل برخورد میکردند، در عین حال قاطع هم بودند. ممکن است انسان انحرافهایی را در جاهایی مشاهده کند و مسئول است که با حفظ چارچوب اخلاقی و رعایت حرمت ها و حریمها آنها را نقد کند اما نباید دچار افراط و تفریط شود. ایشان کسانی که نسبت به اصل انقلاب و اصول آن پایبند بودند را میپذیرفتند. فرقی نمیکرد که مربوط و وابسته به کدام جریان باشند. با اینکه خودشان بی تردید به برخی جریانات نزدیک تر بودند اما هیچگاه اینگونه نبود که خودشان کسی را دفع و طرد کنند. ایشان کفی را برای افراد و جریانات مورد ملاحظه قرار میدادند که اگر آن کف محفوظ می ماند پذیرفته می شدند. تحمل ایشان زیاد بود ولو اینکه برخی مسیر را اشتباه هم می رفتند. کف مورد تایید امام هم آن بود که اصول انقلاب محفوظ مانده و افراد به آن وفادار باشند. ایشان حتی توصیه می کردند که ممکن است انسان اختلاف نظر داشته باشد و بحث هم بکنند اما باید بحث طلبگی باشد. یعنی وقتی بحث تمام شد همه با هم رفیق باشند اینگونه نباشد که خدایی ناکرده نوع برخورد افراد طردآمیز باشد و در قالب بحث به دنبال نفی دیگران یا منزوی کردن آنها باشند. به بحث جریانات سیاسی اشاره کردید؛ فکر می کنید هویت افراطیون را در چه طیف سیاسی می توان تعریف کرد؟
اینگونه نیست که بگوییم کدام افراطی هستند کدام نیستند، حقیقت این است که ما افراط را در هر دو جریان داریم. با این تفاوت که افراط گاهی در یک جریان از تفکر سکولار و لیبرالیسم سر در می آورد که درصدد نفی نظام هستند و در سویی دیگر هم افراط از سوی افرادی را شاهد هستیم که دلشان برای انقلاب و نظام می سوزد اما دست به تحرکات افراطی و تند می زنند. هر دوی اینها برای کشور مضر است. معتقدم افراد متعادل هر دو جریان باید چارچوب فکری شان را روشن و شفاف کنند، روی این چارچوب ها بی شک دو جریان می توانند به وحدت برسند و نگذارند که افراطی های دو جریان به اصلا نظام و انقلاب اسیب بزنند. اما اگر یک جریان همه را با یک چوب براند و همه را به یک چشم ببیند بدون شک طرف مقابل هم به همین رویه روی می آورد. در نتیجه همین رفتار هم وحدت بین نیروهای وفادار به انقلاب آسیب می بیند چه بسا کسانی که ضعیف و سست باشند به سمت و سویی کشیده شوند که به هیچ وجه مورد قبول ما نیست. نباید طوری عمل کنیم که افراد را چنان نفی و دفع کنیم که در یک اردوگاه دیگر قرار گیرند که طرفدار نظام نیست. متاسفانه این اواخر چنین رفتارهایی تحت عناوین مختلف شاهد بودیم که باید اصلاح شود. آنچه در چند سال اخیر مشهود بوده است همراه شدن برخی چهره های سیاسی با تندروها و افراطیون است، دلیل این رویکرد را چه می دانید و نتیجه این اقدامات آنها چیست؟
وقتی بنا بر افراط باشد، انسانها حریم اخلاقی و برخوردها را میشکنند، افراد را نفی و دفع کند در حالیکه آنها سزاوار این مساله نباشند. در نتیجه این رفتارها وحدت نیروهای وفادار به انقلاب شکسته می شود. این درست نیست. از هر ناحیه و گروهی که باشد درست نیست. البته باز هم تکرار می کنم که این معنای این نیست که انسان نقد نکند، اما میتوان نقد را به زبان اخلاقی بیان کرد. آنهم جاهایی که نقد وارد است. براساس اخبار و اطلاعات غلط نباید اظهارنظر کرد، جوری نباشد که نقطه مثبتها دیده نشود. افراطیون همواره در تلاشند با هیجانی کردن فضای کشور در مقاطع حساسی چون انتخابات افکارعمومی را با خود همراه سازند، چقدر در این مسیر موفق بوده اند و افکارعمومی را به نفع تصمیمات شان مصادره کرده اند؟
طبیعی است که درصدی از مردم تحت تاثیر این حالتهای تند و عاطفی قرار گیرند گناهش هم به گردن کسانی است که دچار افراط می شوند. ولی مردم هم دوست دارند که جریانات و افراد اگر حرف و انتقادی هم دارند با رویکرد متعادل بیان کنند. بسیاری از مردم افراط و تفریط را بر نمیتابند. باید پذیرفت که این رفتارهای افراطی مردم را بیش از همه دچار آسیب می کند و موجب یاس و ناامیدی در بین مردم می شود. گاهی اوقات حتی اعتماد مردم به نظام و مسئولان می شکند و از بین می رود. انسان باید به گونه ای عمل کند که خدا و مردم را از خودش راضی کند نه اینکه یک عده ای خاص بگویند آفرین چقدر شجاع هستی چه با جرات هستی و ... این رفتارها زودگذر است و نباید درگیر هیجاناتش شد. جنابعالی چه راه حل ها و نسخه هایی برای مواجهه با افراطیون تجویز میکنید؟ پیشنهاد من این است که کسانی که در بین مردم تاثیرگذار هستند، از مسئولان و چهره های سیاسی و دینی همه باید به صحنه بیایند و این مسائل را برای مردم باز کنند، بگویند که افراط و تفریط چیست، تعادل و اعتدال چیست، آثار مثبت این رویه اعتدال بر جامعه و اثرات نامطلوبی این افراط و تفریط بر جامعه را تشریح کنند. متاسفانه برخی رفتارها جامعه را ملتهب میکند. موج این التهابها گاهی جامعه را میگیرد، خیال نکنیم که این رفتارها تاثیری در مردم نمی گذارد. اگر بخواهیم نقش مثبت در جامعه و انقلاب ایفا کنیم و برای وحدت نیروهای نظام دلواپس باشیم باید به نوعی برخورد کنیم که دور از افراط و تفریط باشد. این به معنای آن نیست که اشکالاتی وجود ندارد یا نباید نقد کنیم. اما این نقد را می توان در زمان و جای مناسب خود مطرح کرد. کاهی را کوه نشان ندهیم و کوهی را هم کاه نشان ندهیم. هر دوی این رویه غلط است. برخوردها باید سازنده باشد، با ادب و اخلاق باشد، تهمت و توهین را کنار بگذاریم، اینها را بارها تجربه کرده ایم و نتیجه ای نگرفته ایم و ادامه دادن این رویه در نهایت تبعاتش دامنگیر خودمان خواهد ش. /27220
سه شنبه 20 اسفند 1392 - 10:50:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
جوانان به عنوان سرمایه های انقلاب از ارکان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند
نماینده ولی فقیه در لرستان جوانان به عنوان سرمایه های انقلاب از ارکان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند خرم آباد - ایرنا - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت جوانان مخلص و متعهد ایران اسلامی به عنوان یکی از سرمایه های ارزشمند کشور از ارکان اصلی و مهم نظام مقدشهدا اصلی ترین حافظان نظام و انقلاب اسلامی هستند
شهدا اصلی ترین حافظان نظام و انقلاب اسلامی هستند نمین اردبیل - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت شهدا اصلی ترین حافظان نظام و انقلاب اسلامی هستند به گزارش ایرنا جواد انزابی روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت شهدا در مسمعاون سیاسی وزیرکشور دولت اصلاحات:افراطیون درصدد تبدیل فرصتهای ارزشمند به تهدید هستند/عقلای مجلس تحرکات افراط
معاون سیاسی وزیرکشور دولت اصلاحات افراطیون درصدد تبدیل فرصتهای ارزشمند به تهدید هستند عقلای مجلس تحرکات افراطیون داخل مجلس را بر نمیتابند معاون سیاسی وزیرکشور دولت اصلاحات تاکید کرد افراطیون درصدد تبدیل فرصتهای ارزشمند به تهدید هستند طبیعی است که روشهای افراطی حدو مرزی نمیمسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی: مگر اصلاحطلبان در جلسات اختصاصی خود به ارکان نظام توهی
مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی مگر اصلاحطلبان در جلسات اختصاصی خود به ارکان نظام توهین میکنند مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی با انتقاد از اصلاحطلبان که جلسه سخنرانی رضویفقیه را اختصاصی نامیدهاند گفت با فرض صحت این امر آیا اصلاهمه احزاب اهانت جریان افراطی اصلاح طلب علیه مقدسات انقلاب را محکوم کنند
عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم مطرح کرد همه احزاب اهانت جریان افراطی اصلاح طلب علیه مقدسات انقلاب را محکوم کنند خبرگزاری رسا ـ عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ضمن محکوم کردن توهینهایی از سوی افراطیون اصلاح طلب در همدان نسبت به مقدسات نظام انجام شدهاشمی رفسنجانی در جمع زندانیان سیاسی قبل از انقلاب تلاش معاندان برای القای ناامیدی در مردم خیانت به نظام است/
هاشمی رفسنجانی در جمع زندانیان سیاسی قبل از انقلابتلاش معاندان برای القای ناامیدی در مردم خیانت به نظام است انقلاب اسلامی بیدی نیست که با بادهای بیبنیاد مخالفتها بلرزدرئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلاش معاندان در داخل و خارج را برای القای ناامیدی و یأس به مردم خیانت به نظام اسدبیر کانون هماندیشی یاران انقلاب اسلامی همدان مطرح کرد چراغ سبز معاون سیاسی برای برگزاری همایش اصلاحطلبان/ س
دبیر کانون هماندیشی یاران انقلاب اسلامی همدان مطرح کردچراغ سبز معاون سیاسی برای برگزاری همایش اصلاحطلبان سنجش حساسیت مردم هدف فتنهگراندبیر کانون هماندیشی یاران انقلاب اسلامی استان همدان گفت همایش اصلاحطلبان همدان با چراغ سبز معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان برگزار شده اسمسؤولان نظام رهبر انقلاب را در ترویج امر به معروف تنها نگذارند
آیت الله نمازی مسؤولان نظام رهبر انقلاب را در ترویج امر به معروف تنها نگذارند خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در کاشان انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر از سوی رهبر انقلاب نسبت به دیگر مسؤولان نظام را قابل مقایسه ندانست و گفت رهبر معظم انقلاب در این بخش به تنهایی پرچم راایران اسلامی در سایه اصل مترقی ولایت فقیه، تحول شگرفی را در نظام سیاسی جهان ایجاد کرد
ایران اسلامی در سایه اصل مترقی ولایت فقیه تحول شگرفی را در نظام سیاسی جهان ایجاد کرد خرم آباد - ایرنا - نماینده ولی فقیه دراستان مرکزی و امام جمعه اراک گفت جمهوری اسلامی ایران در سایه رهبری های عالمانه و حکیمانه ولی فقیه مسیر رشد و تعالی را به خوبی و با موفقیت طی کرده و موجب بانقلاب اسلامی ملت ایران نماد قدرت عظیم مسجد در ساماندهی جریانات سیاسی و اجتماعی است
استانها شمال گیلان گلمیرزاده انقلاب اسلامی ملت ایران نماد قدرت عظیم مسجد در ساماندهی جریانات سیاسی و اجتماعی است رشت – خبرگزاری مهر معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان گفت انقلاب اسلامی ملت ایران نماد قدرت عظیم مسجد در ساماندهی به جریانات سیاسی و اجتماعی است به گزارش خبرنگاپیروزی انقلاب اسلامی باعث تغییر و تحولات اساسی در ساختار و کارکرد نظام بین الملل شد
استانها شمال گیلان اشجری پیروزی انقلاب اسلامی باعث تغییر و تحولات اساسی در ساختار و کارکرد نظام بین الملل شد رشت – خبرگزاری مهر رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان گفت پیروزی انقلاب اسلامی باعث تغییر و تحولات اساسی در ساختار و کارکرد نظام بین الملل شد حجت الاسلام مجتوضیحات شهریاری درباره نامه شورایعالی انقلاب فرهنگی به رییسجمهور: تغییر رییس دانشگاه نباید سیاسی باشد
توضیحات شهریاری درباره نامه شورایعالی انقلاب فرهنگی به رییسجمهور تغییر رییس دانشگاه نباید سیاسی باشد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس معتقد است که دانشگاه نباید محل فعالیتهای سیاسی باشد و به خاطر جمع کردن رای روسای دانشگاهها را بی دلیل تغییر دهند به گزارش نامه نیوز تغییر روسای دحجتالاسلام پژمان فر در گفتوگو با فارس: دولت از اقدامات شعاری در حوزه فرهنگ فاصله بگیرد/ باید از کُدهایی که
حجتالاسلام پژمان فر در گفتوگو با فارس دولت از اقدامات شعاری در حوزه فرهنگ فاصله بگیرد باید از کُدهایی که رهبر انقلاب میدهند استفاده کنیمنماینده مردم مشهد در مجلس گفت دولت باید از اقدامات شعاری در حوزه فرهنگ فاصله بگیرد تا یک برنامه عملیاتی و جدی در جهت رفع نگرانیهای رهبریمعاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی: امنیت نقش مستقیمی در توسعه پایدار و کارآمدی نظام دارد
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی امنیت نقش مستقیمی در توسعه پایدار و کارآمدی نظام داردمعاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت امنیت نقش مستقیم در برقراری توسعه پایدار انسجام ملی و کارآمدی سیاسی نظام دارد به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان محمدرحیم نوروزکوهکن در گفت و گو با فارس: خانه احزاب بر اساس قانون شکل بگیرد/ تلاش احزاب منحله اصلاح طلب برای کسب مشروعیت سیا
کوهکن در گفت و گو با فارس خانه احزاب بر اساس قانون شکل بگیرد تلاش احزاب منحله اصلاح طلب برای کسب مشروعیت سیاسینائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه تشکیل دوره جدید خانه احزاب باید بر اساس ساز و کارهای قانونی شکل بگیرد گفت پیشنهاد میکنیم با دعوت وزارت کشور رئیسرئیس کمیسیون اصل 90 مجلس: مردم فاتحه اصلاحطلبان تندرو را خواندهاند/ رضویفقیه پیادهنظام است
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس مردم فاتحه اصلاحطلبان تندرو را خواندهاند رضویفقیه پیادهنظام استرئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحثهای انحرافی از سوی اصلاحطلبان تندرو را به ضرر خود آنهاست گفت فاتحه اصلاحطلبان تندرو خوانده شده است رضویفقیه مهره کمارزش و پیاستاندار قم: هویت امروز ما حاصل انقلاب و دفاع مقدس است
استاندار قم هویت امروز ما حاصل انقلاب و دفاع مقدس استاستاندار قم گفت هویت امروز ما حاصل انقلاب دفاع مقدس و جهاد و شهادت است به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم حجتالاسلام والمسلمین محمدصادق صالحیمنش امر-
گوناگون
پربازدیدترینها