تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827594326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبدیل رذایل به فضایل اخلاقی رسالت کانون های مساجد است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > اصفهان آیت الله مهدوی:
تبدیل رذایل به فضایل اخلاقی رسالت کانون های مساجد است
اصفهان - خبرگزاری مهر: تغییر در رفتار اخلاقی مردم و تبدیل رذایل به فضایل اخلاقی رسالت کانون های مساجد است تا با ایجاد بسترهای فرهنگی فضا برای تغییر بدی ها به خوبی ها فراهم شود و تا حد امکان اخلاق و معنویت برای سعادت انسان ها و دوری آنان از زشتی ها فراهم شود.



به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری شامگاه دوشنبه  "19 اسفند" در همایش کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در سالن همایش های موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل بیت (ع)، به رسالت های مهم کانون های مساجد اشاره کرد و اظهار داشت: کار در عرصه عقاید اخلاق و احکام مردم و نسل جوان مهمترین رویکرد و برنامه های کانون های مساجد است.

وی افزود: تغییر در رفتار اخلاقی مردم و تبدیل رذایل به فضایل اخلاقی رسالت کانون های مساجد است تا با ایجاد بسترهای فرهنگی فضا برای تغییر بدی ها به خوبی ها فراهم شود و تا حد امکان اخلاق و معنویت برای سعادت انسان ها و دوری آنان از زشتی ها فراهم شود.

وی با اشاره به اهمیت موضوع اعتقادات، تصریح کرد: انسان کامل انسانی است که اعتقاداتش در حد یقین و اخلاصش به تهذیب نفس برسد و بتواند با استفاده از اعتقادات و اخلاق به سعادت دنیا و آخرت برسد.

آیت الله مهدوی ادامه داد: باید جوان و نوجوان ما احکام و مسائل اخلاقی خود را بدانند و کانون های مساجد در این خصوص باید برنامه ریزی و فعالیت های موثر و مهمی داشته باشند تا این افراد احکام مورد نیاز خود را مطلع باشند.

امام جمعه موقت اصفهان به فوق برنامه های کانون های مساجد اشاره کرد و گفت: علاوه بر برنامه ریزی های که برای اعتقادات، احکام و اخلاق جوان و نوجوان می شود باید فعالیت های فرهنگی، هنری ورزشی برای جوانان و نوجوانان در مسجد داشته باشیم که در مسجد حاضر شوند و بهره ببرند.

وی ادامه داد: باید دیدار با علما، اردوهای زیارتی، برنامه های فرهنگی و کتابخوانی در مساجد جذابیت برای نسل جوان و نوجوان فراهم کند تا اینکه به مسجدها جذب شوند و برای آن ها کار شود.
 
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه کار فعالان مساجد و کانون ها کار بر روی اعتقادات آن هاست، تصریح کرد: اگر مسجدی بسازیم و یا بیمارستانی بسازیم مشهود است اما کار فکری، مشخص نیست و کسی هم به سبب این تلاش ها تشکر نمی کند زیرا کارها محسوس نیست.

وی افزود: دعای امام زمان (عج) و پیامبر (ص) بر ادامه راه فعالان این حوزه در کانون های فرهنگی هنری مساجد است که بر افکار و اعتقادات افراد کار می کنیم و این بسیار ارزشمند است.

در اين همايش ،رسول زرگرپور، استاندار و رئیس هیئت هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: مسجد مکانی مقدس برای تعلیم و تربیت و دفاع از عقاید و ایدئولوژی حق است و این مراکز دینی، آموزشگاهی برای اصول عبودیتی و محلی برای آموزش راه و رسم فردی و دانشگاهی برای انسان سازی است.

زرگر پور با بیان اینکه مسجد پایگاه انسان سازی است، تصریح کرد: اگر برای این مکان مقدس برنامه ریزی وجود نداشته باشد نه تنها نمی تواند نیروی انسانی را تربیت کند بلکه باعث جدایی و تفرقه بین افراد خواهد شد.

وی با بیان اینکه این مراکز در شکل گیری و تداوم انقلاب اسلامی نقش موثری داشته اند، اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد نقش موثری در تحقق کارکرد های مساجد داشته اند و در تداوم نظام و ترویج و تقویت فرهنگی و ارزش های اسلامی نقش موثری دارند.

وی با تاکید ویژه بر تقویت و پشتیبانی از مراکز فرهنگی هنری مساجد، گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و تاکتیک دشمنان نظام، کانون های فرهنگی هنری در مساجد تاسیس شده که باید از این مراکز فرهنگی هنری حمایت و پشتیبانی کرد که این مراکز با شناسایی نقاط آسیب فعالیت های خوبی داشته اند.

اين مقام مسئول با اشاره به اینکه کانون های مساجد تنها مراکز مردمی فرهنگی هستند، تصریح کرد: کانون های مساجد در خصوص مسائل فرهنگی کارکرد بالا و قابل اعتماد دارند و بستری ارزشمند و مورد اعتماد برای کاهش و رفع معضلات و نگرانی های اجتماعی هستند.

همچنين حجت الاسلام محمد قطبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نيز در اين همايش گفت:کانون های مساجد نقطه غرور ملی کشورمان هستند که با اخلاص در مسیر دین و فرهنگ گام برمی دارند و هزینه از دست رفته ندارند و با کمترین اعتبارات و امکانات کار می کنند و اگر امکانات و اعتباری به آن ها داده شود چند برابر آن اعتبار و امکانات برای مردم کار می کنند.

وی با اشاره به دستاوردهای کانون های مساجد، تصریح کرد: گزارش های کمی فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد نشان از حمایت های نظام از این مراکز و پشتکار متولیان و مسئولان این کانون های فرهنگی هنری در حوزه فرهنگ و هنر است.

حجت الاسلام قطبی ایجاد شبکه عظیم استانی و کشوری بین فعالان مسجدی را از دستاوردهای کمی و فارغ از آمار و گزارشات دانست و تصریح کرد: در گذشته کارهای فرهنگی در مساجد توسط فعالان مساجد صورت می گرفت اما شبکه ای بین این فعالان برای تبادل اطلاعات وجود نداشت که با تاسیس دبیرخانه های کانون های مساجد این شبکه ها ایجاد شد.

حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان از ديگر سخنرانان اين همايش بود كه با اشاره به فعالیت بیش از یک هزار و 600 کانون در این استان تصریح کرد: كانون های فرهنگی هنری مساجد سهم موثری در مسائل فرهنگی جامعه دارند که باید از آن ها حمایت شود و با توجه به مردمی بودن این کانون ها فعالیت های آنان به حمایت مردم و خیرین نیاز دارد.

وی افزود: هزار کتابخانه در مساجد استان اصفهان فعالیت دارد که سهم موثری در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و گسترش فعالیت های فرهنگی و مطالعاتی دارند و هسته های مطالعاتی در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد و کتابخانه های مساجد تشکیل شده است.

وی ادامه داد: تشکیل هسته های پژوهشی، تشکیل گروه سرود و تئاتر، اجرای برنامه های فرهنگی، برگزاری مسابقات فرهنگی هنری، اجرای طرح تلاوت نور و برنامه های قرآنی و برنامه هایی از این قبیل به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد انجام می شود.

گفتني است، پخش تيزر سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد، پخش کلیپ گزارش عملکرد دبیرخانه کانون های مساجد استان و اجرای نمایش توسط گروه نمایش کانون فرهنگی هنری والفجر از برنامه های جنبی این همایش بود.

گفتنی است،‌ در این مراسم از 120 نفر از فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد اصفهان تقدیر شد.


۱۳۹۲/۱۲/۲۰ - ۱۰:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن