واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۱۳ق.ظ)
مديرکل تبليغات اسلامي مرکزي: مسجد اصلي ترين پايگاه ترويج و تبليغ معارف اسلامي در جامعه است خبرگزاري موج: مديرکل تبليغات اسلامي مرکزي گفت: مسجد به عنوان اصلي ترين پايگاه نشر، ترويج و تبليغ معارف اسلامي در جامعه بوده و داراي جايگاه رفيعي در کشورهاي اسلامي و غير اسلامي است.
به گزارش خبرگزاري موج از اراک، حجت الاسلام صفر قربانپور در جلسه شوراي تبليغ مرکزي با اشاره به ضرورت شناخت گروه هاي تبليغي در برنامه ريزي فعاليت هاي فرهنگي مساجد و مراکز اظهار کرد: شناخت گروه هاي تبليغي در برنامه ريزي فعاليت هاي فرهنگي مساجد و مراکز ضروري است که سبب ايجاد همدلي براي دست اندرکاران برنامه هاي فرهنگي تبليغي در ساير مراکز مي شود.
وي افزود: تعامل روحانيان اثرات و برکات خوبي داشته و در اين باره موقعيت بسيار خوبي ايجاد شده که نماينده ولي فقيه در استان هم از اين برنامه استقبال کرده اند که اين حاصل تعامل خوبي است که بين روحانيان انجام شده است.
مديرکل تبليغات اسلامي مرکزي با اشاره به اعلام آمادگي ستاد رسيدگي به امور مساجد استان براي اجراي برنامه هاي فرهنگي گفت: اين ستاد آمادگي خود را براي برنامه ريزي لازم در مساجد شهري و بين شهري اعلام کرده که اميدواريم با هماهنگي هاي به عمل آمده با امور مساجد، روحانيان را به گونه اي ساماندهي کنيم تا مساجد، مدارس و ساير مراکز شهري و روستائي از برنامه هاي فرهنگي تبليغي برخوردار شوند.
قربانپور تصريح کرد: با توجه به اهميت مفهوم پيام هاي اخلاقي و تبليغي قرآن کريم لازم است به تفسير و ترجمه آيات قرآن در مساجد بيشتر توجه شود و تعامل بين روحانيان مقيم قم و مرکزي بسيار خوب و ارزشمند است که مي تواند در برنامه هاي فرهنگي استان تأثير گذار باشد.
وي افزود: مسجد به عنوان اصلي ترين پايگاه نشر، ترويج و تبليغ معارف اسلامي در جامعه بوده و داراي جايگاه رفيعي در کشورهاي اسلامي و غيراسلامي است.
مديرکل تبليغات اسلامي مرکزي با اشاره به اينکه مسجد تجلي گاه اتصال بندگان به خداوند است، گفت: حضور جوانان در مساجد مي تواند آنها را از هجمه هاي فرهنگي مصون نگه دارد و حفظ کند.
قربانپور تصريح کرد: پيشرفت هاي تکنولوژي در جهان سبب ايجاد دغدغه هاي بسيار در بين خانواده ها شده و مسئولان بايد زمينه را براي حضور جوانان و نوجوانان در فعاليت هاي کانون هاي فرهنگي و هنري مساجد فراهم کنند.
وي افزود: مسجد عالي ترين جايگاه اخلاق و معنويت هستند و براي جذب جوانان و نوجوانان به مساجد بايد فضاهاي مناسب فرهنگي را تهيه کنيم و در امور فرهنگي بايد جاذبه هاي فکري و همگرايي برنامه ريزي شود و براي انجام و تحقق اين هدف افرادي که مناسب اين فعاليت ها هستند را شناسايي کنيم.
مديرکل تبليغات اسلامي مرکزي با اشاره به اينکه مسجد به عنوان اصلي ترين پايگاه نشر، ترويج و تبليغ معارف اسلامي در جامعه هستند گفت: مساجد از جايگاه رفيعي در کشورهاي اسلامي و غير اسلامي برخوردار هستند و مساجد بايد به صورت مردمي و خود جوش اداره شوند و سعي شود از مردم خير براي تحقق اهداف و پيشبرد امور مساجد کمک گرفته شود.
قربانپور تصريح کرد: مسجد در ميان مسلمانان از جايگاه ويژه و والايى برخوردار است و به طور قطع مىتوان گفت، بعد از کعبه که خانه خدا و قبله آمال و آرزوهاى مسلمانان است، مسجد از منظرمکانى، مقدسترين مکان است.
وي افزود: اهميت و قداست مسجد ازآغاز بناى آن به وسيله فخر کائنات بشر وخاتم رسل حضرت محمد (ص) به عنوان آموزهاى ماندگار به همه مسلمانان آموخته شد و در قرآن کريم نيز بيش از همه به جنبه معنوي مساجد تکيه شده است.
مديرکل تبليغات اسلامي مرکزي با اشاره به نقش شگرف وتاثير گذار مسجد گفت: مسجد در بسط و توسعه مباني اعتقادي و معنوي دين مبين اسلام تاثير ويژه اي دارد و با توجه به جايگاه و نقش عظيم اين مکان مقدس بود که در تمام فتوحات اسلامي که توسط لشکريان اسلام در سرزمين هاي ديگر انجام مي گرفت اولين پديده جغرافيايي بعد از اسلام ساخت سريع مساجد توسط سربازان اسلام بوده است.
قربانپور تصريح کرد: پيامبر گرامي اسلام (ص) امکان تبليغ جامع الاطراف اسلام را در مساجد ميسر مي ديد و بستر سازي لازم جهت تعريف مسجد به عنوان پايگاهي که به طور مستمر به ترويج فرهنگ معنوي جوامع مي پرداخت را فراهم نمود.
وي افزود: اين عمل پيامبر(ص) در واقع با هدف فرهنگ سازي در جهت تبيين وتقويت امور معنوي در سطح جوامع بوده و در حقيقت نخستين مکان معنوي که در سراسرگستره حکومت اسلامي به طور منظم و فراگير پراکنده بود و حضوري چشمگير و فعال در اداره معنوي قلوب مسلمانان داشت، مسجد بوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]