تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867789666




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر مهناز افشار درباره اسب سواری


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: تاریخ انتشار: 19 اسفند 1392 ساعت 18:44 | شماره خبر: 1413089320344307550

نشست «آیین سوارکاری هنرمندان ایران» با حضور مهناز افشار برگزار شد. آیین سوارکاری هنرمندان ایران قرار است روز جمعه، 23 اسفند‌ماه، در مجموعه «دشت بهشت» محمدشهر کرج برگزار شود‌ و به همین مناسبت نشستی با حضور مهناز افشار، دبیر هنری این آیین و برگزار کنندگان آن 18 اسفند، برپا شد. افشار درباره آیین سوارکاری هنرمندان ایران بیان کرد: زمانی که خبر دبیری من در این آیین اعلام شد،‌ مطالبی در رسانه‌ها منتشر شد که مگر سوارکاری دبیر هنری می‌خواهد؟ این اتفاق برای خود من هم سوال بود و دلیل پذیرفتنم این بود که عده‌ای هنرمند می‌خواهند روزی را کنار هم سپری کنند و البته قطعا به اهداف و جنبه‌های هنری این مسئولیت هم اندیشیدم.
http://cms.jamejamonline.ir/Media/Image/1392/12/19/635300735403050581.jpg
او گفت: معتقدم اسب نجیب‌ترین حیوان است و وقتی ما لحظاتی به سوارکاری سپری کنیم در بخش نجابت روحی و جسمانی‌ ما تربیت دیگری ایجاد می‌شود. با این حال این تجربه اول من است و تخصص زیادی ندارم اما خوشحالم در کاری حضور دارم که نیت برگزاری آن خیر است. این بازیگر سینما درباره نقش خود به عنوان دبیر هنری این آیین و نیز حضور هنرمندان اظهار کرد: زمانی که در فیلم «دعوت» ابراهیم حاتمی‌کیا حضور داشتم، مجبور شدم دو هفته آموزش سوارکاری ببینم و دوستان برگزار کننده این آیین هم از این پیشینه من اطلاع داشتند. با این حال معتقدم به جز شغل و دانش خود به عنوان یک هنرمند وظیفه‌ای دارم که باید از عنوان هنری خود برای اطلاع رسانی استفاده کنم. افشار با تاکید بر اینکه در بخشی از کار هنرمندان در اطلاع رسانی و تبلیغ، واژه «ویترین» استفاده می‌شود‌، گفت: مخالف این هستم که از هنرمندان به عنوان ابزار استفاده شود و هیچ وقت جایی نبودم که بخواهم ویترین باشم چون قلبم و وجدانم برایم مهم است. وی افزود: گاهی که در مراسم‌های خیریه حضور دارم عده‌ای می‌گویند که این گونه کارها نباید خیلی اطلاع رسانی شود اما در این بخش تصور می‌کنم، باید از چهره هنرمند استفاده شود تا اطلاع رسانی خوبی برای تشویق مردم به چنین کارهایی انجام شود. او درباره حضور هنرمندان هم گفت: فضای زیبایی در مجموعه «دشت بهشت» آماده شده است و حتی خانم‌ها هم می‌توانند حضور داشته باشند، اما تعدادی از ورزشکاران هم قرار است در این آیین شرکت کنند و با توجه به اینکه تعاونی هنرمندان معاصر پارس از بانیان این آیین است هنرمندان با سنین مختلف در کنار هم قرار خواهند گرفت. در بخش دیگری از این نشست مهدی نادعلی زاده مدیر تعاونی هنرمندان پارس هم که بانی برگزار کننده آیین سوارکاری هنرمندان ایران است،‌ درباره ایده چنین کاری گفت: از چند سال قبل سازمان‌های اقتصادی فعالیت و حمایت خود را در حوزه سینما شروع کردند و بعد به حوزه تجسمی هم راه پیدا کردند. ما از امروز می‌خواهیم وارد حوزه جدیدی شویم و این فلسفه اصلی برگزاری چنین آیینی بود. او با اشاره به اینکه در آستانه سال جدید هستیم و سال آینده هم سال«اسب» است،‌ گفت: در روز برگزاری آیین کمپین حامیان هنرمندان از چوگان ایرانی رونمایی می‌شود و امیدوارم از همان روز موج حمایتی برای این ورزش ایرانی و توجه همگان به آن ایجاد شود. در این نشست همچنین اعلام شد‌: در اولین گردهمایی ورزش - هنر که در حوزه اسب برگزار می‌شود‌، مسیرهایی طراحی شده که هنرمندان و ورزشکاران در آن حرکت می‌کنند و امتیازاتی برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود. همچنین قرار است روز چهارشنبه برای آشنایی بیشتر هنرمندان یک برنامه تمرینی در مجموعه دشت بهشت تدارک دیده شود. در این نشست ضرابی، مدیر «بیمه کارآفرین» هم حضور داشت که این بیمه به عنوان حامی آیین سوارکاری هنرمندان ایران فعالیت می‌کند.



19 اسفند 1392 ساعت 18:44 | شماره خبر: 1413089320344307550





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن