تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814746315




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسابقه مهیج علمی نجات تخم مرغ برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

با هدف ایجاد شبیه سازی برای دانشجویان در حوزه هوا- فضا مسابقه مهیج علمی نجات تخم مرغ برگزار شد تهران- ایرنا- مسابقات ˈنجات تخم مرغˈ، مسابقاتی با جنبه سرگرمی برای دانشجویان دوره کارشناسی است که به عنوان میدان رقابت خلاقیت برای دانشجویان فنی و مهندسی محسوب می شود.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دومین دوره این مسابقات عصر دوشنبه در دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و به همت انجمن مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.
محدثه معروفی، دبیر انجمن مهندسی مکانیک این دانشگاه برگزاری این مسابقات را عرصه ای برای خلاقیت و انجام فعالیت های عملی برای دانشجویان دانست و گفت: شرکت کنندگان در این مسابقات بیشتر از دانشجویان دوره کارشناسی در رشته های مهندسی عمران، صنایع، هوافضا، مکانیک و برق شرکت کرده اند.
وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات با حضور 18 تیم برگزار شد، گفت: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال 92، برگزاری چنین مسابقاتی فضایی خارج از دروس دانشگاهی برای انجام یک فعالیت عملی را فراهم کرده است.
معروفی گفت: دانشجویان با بکارگیری از خلاقیت و استفاده از آموخته­ها سازه­هایی را طراحی کردند تا تخم مرغ خود را که داخل این سازه قرار میگیرد به هنگام پرتاب از ارتفاع 11 متری از شکستن نجات دهند .
در پایان برندگان این مسابقه از میان گروه­هایی که تخم مرغ آنها سالم به زمین رسید، بر اساس نمره خلاقیت اساتید، کمترین وزن، زمان و همچنین دقت فرود سازه در محل مشخص شده انتخاب شدند.
هدف برگزاری این مسابقات مهیج علمی که در کشورهای مختلف برگزار می شود، کمک به پرورش ایده های دانشجویی در زمینه طراحی و ساخت سازه هایی است که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره های دیگر یاری کند. در واقع این مسابقات با هدف شبیه سازی فرود کاوشگر ها و سفینه های فضایی که از خارج جو در سطح زمین یا سیارات دیگر فرود می آیند، برگزار می شود.
علمی(3)**9190**1599
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن