واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عضو تیم ملی پومسه بانوان: برای قهرمانان شغل ایجاد شود اصفهان- ایرنا- عضو تیم ملی پومسه بانوان و دارنده 14 مدال برون مرزی تکواندو گفت: مسوولان شرایط و طرح های اشتغالزایی برای قهرمانان ایجاد کنند.
ˈمهسا مردانیˈ روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکثر قهرمانان، تمام زمان زندگی خود را وقف عرصه های ورزشی و افتخارآفرینی برای کشورشان کرده اند و شایسته است مورد حمایت مسوولان استان و کشور قرار گیرند.
وی افزود: هیات استان حمایت ها معنوی زیاد از ورزشکاران دارد اما به دلیل مسائل مالی اداره کل ورزش و جوانان استان آنگونه که باید ورزشکاران به ویژه بانوان را مورد حمایت قرار نمی دهند.
وی که از سال 85 به عضویت تیم ملی تکواندو بانوان درآمده است 26 سال سن دارد و از سن چهارسالگی رشته تکواندو را آغاز کرده است.
مهسا مردانی دارنده اولین مدال جهانی تکواندو بانوان در بخش پومسه مسابقات سال 2008 ترکیه است.
این دانشجوی کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی تاکنون 14 مدال برون مرزی جهانی، آسیایی و المپیک دانشجویان جهان را به دست آورده و مدال آورترین ورزشکار رشته تکواندو است.
بانوی پومسه کار موفقیت های خود را مدیون خانواده به ویژه برادر و خواهرش که مربی وی است می داند.
مردانی درباره خاطرات خود در اولین تجربه حضورش در میادین بین المللی و مسابقات جهانی گفت: شب قبل از مسابقات شیشه در پایم رفت و پارگی عمیق ایجاد کرد که مسابقه را برایم سخت کرده بود اما با نهایت تلاش موفق به کسب مدال برنز جهانی شدم.
وی تصریح کرد: حجاب زنان ورزشکار ایرانی توسط کشورهای غربی به تمسخر گرفته می شود اما بانوان تکواندوکار ایران در همه مسابقات برون مرزی با حجاب کامل حضور یافتند.
این بانوی پومسه کار درباره تاثیر حجاب ایرانیان بر بانوان ورزشکار دیگر کشورها عنوان کرد: در یک دوره از مسابقات، بانوان مالزی در نخستین روز مسابقات بدون حجاب شرکت کردند اما با دیدن حجاب بانوان ایرانی، روزهای آینده را با حجاب ظاهر شدند که می توان آن را از تاثیرات حجاب بانوان ایران بر آنها دانست.
وی با ابراز تاسف از اینکه اسپانسرهایی برای ورزش بانوان وجود ندارد، تصریح کرد: امسال با حمایت هیات تکواندو استان اصفهان در مسابقات لیگ شرکت کردیم که بار مالی زیاد برای این هیات داشت.
مردانی درخصوص منافات نداشتن ورزش، زندگی خانوادگی و تحصیل گفت: یک فرد باید در تمام ابعاد روحی، مذهبی، فعالیت های اجتماعی، تفریحات سالم و مسائل علمی خود را ارتقا دهد.
وی ادامه داد: با تلاش مضاعف می توان در تمام این عرصه ها حرف اول را زد و از همه جهات به پیشرفت های خوب دست یافت.
این تکواندوکار اظهار کرد: در بعد ورزشی، اعتماد به نفس برای ورزشکار حاصل می شود که می تواند حامی فرد در ابعاد دیگر زندگی باشد.
وی درباره تصور برخی نسبت به خشن بودن رشته های رزمی گفت: ورزش های رزمی به درستی تعریف نشده اند و این رشته ها همان فعالیت ها و حرکات روزمره را تنها با شتاب، سرعت و قدرت بیشتری اجرا می کند.
مردانی با تاکید بر سودمند و آرامش بخش بودن رشته های رزمی، ایمان قوی، توکل به خدا، اعتماد به نفس، آرامش، خضوع و ارتقاء سطح جسمی و روحی را از رهاوردهای رشته تکواندو برشمرد.
ت / 7131/ 607
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]