واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تقويت مركز مطالعات راهبردي و هدايت حركت هاي جهادي يكي از ضروريت هاي فعاليت هاي جهادي
جانشین مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی سازمان بسیج سازندگی گفت: تقویت مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی یکی از ضرورت های فعالیت های جهادی امروز است.
محمد مظفری در گفتگو با قرارگاه رسانه و فضای مجازی سازمان بسیج سازندگی؛ با بیان این مطلب افزود: در راستای احیاء مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی نشستی با حضور ریاست سازمان بسیج سازندگی و جمعی از فعالان و پیشکسوتان جهادگر برگزار شد.
این جلسه با هدف احیاء مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی و برطرف کردن خلاء موجود و همچنین تشکیل شورای حرکت های جهادی در این مرکز برگزار شد، البته جلسات دیگری در این خصوص با همین موضوع به زودی برگزار خواهد شد.
وی همچنین ادامه داد: این مرکز در دوره مدیریت قبلی دارای شورایی متشکل از چهارده فعال از میان پیشکسوتان جهادی بوده و هریک در این مرکز بخشی از مسئولیت را به عهده داشته اند، ولی متاسفانه به علت وجود پاره ای از مشکلات این مرکز مدت کوتاهی را با رکود روبه رو شد.گر چه در دوره رکود نیز اهمیت مرکز در حرکت های جهادی حس می شد و انشاء الله در تغییر و تحولات اخیر این سازمان مرکز نیز با قدرت بیشتر و جامع تر از دوره گذشته احیاء خواهد شد.
مظفری با اشاره به اینکه اولویت این سازمان در سال آینده، احیاء مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی خواهد بود، گفت: در سال 93 توسعه کمی و کیفی این مرکز با حضور جهادگران مد نظر می باشد.
این مقام مسئول در خصوص نگاه آسیب شناسی به مرکز مطالعات راهبردی و حرکت های جهادی افزود: هر فعالیتی بطور طبیعی هم دارای نقاط ضعف و هم نقاط قوت می باشد و مهم این است که نقاط قوت بیش از نقاط ضعف آن باشد بدون شک این مرکز نیز از این چهار چوب خارج نبوده و به همین جهت تصمیم به احیاء این مرکز داریم.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف این مرکز توسعه روش های مدیریت، تشویق افراد و استفاده از جهادگران برای گسترش بهتر و بیشتر حرکت های جهادی است، گفت: حرکت های جهادی حرکتی مردمی و خود جوش است و خود جهادگران تمامی جوانب را قبل از حضور در مناطق محروم در نظر میگیرند و این مرکز نقش هدایتی و نظارتی در این حرکت خود جوش را عهده دار می باشد.
او در خصوص محوریت فعالیت های این مرکز افزود: در این مرکز چشم انداز 20 ساله در افق 1404 ترسیم شده است و در ادامه نیز در همین محوریت همانند گذشته به فعالیت خود ادامه می دهد و تنها تفاوت این مرکز در دوره جدید با دوره قبل این است که دایره فعالیت های مرکز و جامع تر دنبال خواهد شد و از حداکثر ظرفیت های موجود در راستای حمایت و هدایت حرکت های جهادی استفاده خواهد شد.
مظفری در ادامه از اعزام بیش از 117 هزار جهادگر خواهر و برادر طی 9 ماه نخست امسال خبر داد و تصریح کرد: این جهادگران در اردو های هفت تا 14 روزه به ارائه خدمات عمرانی، فرهنگی، پزشکی و درمانی، بهداشتی و آموزشی پرداخته اند.
جانشین مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی سازمان بسیج سازندگی در پایان خاطر نشان کرد: عملکرد این مرکز تاکنون با توجه به محدودیت منابع مالی و انسانی بسیار خوب بوده است و و همچنین در این مرکز کارهای مطالعاتی زیادی نیز به انجام رسیده است به عنوان مثال رهنامه هایی که تاکنون تهیه و تدوین شده است و هرکدام از این رهنامه ها با موضوعی تخصصی و خاصی بوده که باعث به روز کردن فعالیت های جهادی شده است و تاثیر خود را به خوبی نشان داده است.
تاریخ انتشار: 19 اسفند 1392 - 10:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]