محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832471820
تهران؛ مقصد سفر مقام های اروپایی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تهران؛ مقصد سفر مقام های اروپایی تهران- ایرنا- تهران در ماه های گذشته میزبان سفرهای پرشمار وزرای امورخارجه و مقام های ارشد کشورهای مهم منطقه ای و فرامنطقه ای به ویژه اروپایی بوده است.
تحول های رخ داده در روابط جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اروپا با حضور مقام های بلندپایه کشورهای اسپانیا، بلژیک و لهستان رنگ و بوی تازه ای به خود گرفته است.
این سفرها در حالی رخ داد که برنامه هسته ای ایران، تحول های اوکراین و سوریه از مهمترین موضوع ها در سفر وزرای امورخارجه این کشورها به تهران بوده است.
**ایران و اسپانیا
«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز یکشنبه یازدهم اسفندماه در دیدار با «خوزه مانوئل گارسیا مارگالو» وزیر امورخارجه اسپانیا، با اشاره به روابط تاریخی و با عمق فرهنگی و ارتباط های گسترده مردمی ایران و اسپانیا، بر ضرورت گسترش همکاری ها در حوزه های گوناگون سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تاکید کرد.
این سفر قرار بود سه روز (تا سیزدهم اسفند) به طول بینجامد اما وزیر امورخارجه اسپانیا برای شرکت در نشست فوری اتحادیه اروپا درباره اوکراین سفر خود به تهران را نیمه تمام گذاشت.
این نخستین سفر وزیر امورخارجه اسپانیا به ایران از سال 1382 خورشیدی تاکنون بود.
از دید برخی از کارشناسان سیاسی، ایران تامین کننده قابل اعتماد انرژی برای اروپا به ویژه اسپانیا است و با توجه به فضای شکل گرفته در روابط با کشورها می توان از ظرفیت های موجود به طور مناسب بهره برداری کرد.
به گزارش دوازدهم اسفند تارنمای وزارت امورخارجه اسپانیا، تکیه بر همکاری های 2کشور به ویژه در بخش حمل و نقل، راه آهن و مترو و تاکید بر ضرورت بررسی راه های گسترش آن در سفر آینده وزیر صنعت، تجارت و گردشگری اسپانیا به تهران از موضوع های مورد گفت وگو در زمینه اقتصادی بین همتایان ایرانی و اسپانیایی بود.
در این بین وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به دیدگاه مشترک 2 کشور در زمینه گفت وگو و مبارزه با خشونت، بر اهمیت همکاری ها برای مبارزه با تندروی (افراط گرایی) و خشونت تاکید کرد.
بیان دیدگاه جمهوری اسلامی ایران درباره فعالیت های صلح آمیز هسته ای و ابراز امیدواری برای پیش رفتن نشست ها با گروه 1+5 همراه با اعتمادسازی و همچنین تبادل نظر درباره ناآرامی های سوریه از دیگر موضوع های مطرح شده بود.
وزیر امورخارجه اسپانیا با اشاره به روابط محدود این کشور و ایران طی 10 سال گذشته، ابراز امیدواری کرد این امر با افزایش همکاری ها در آینده جبران شود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، روابط سیاسی 2 کشور تا سال 1361 در سطح کاردار موقت بود.
البته همزمان با جنگ تحمیلی هشت ساله عراق علیه ایران، اسپانیا افزون بر مشارکت نداشتن در تحریم اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، در برابر جنگ نیز به طور رسمی سیاست بی طرفی گرفت. طی آن سال ها تماس مقام های بلندپایه 2 کشور درباره روابط دوجانبه و مسایل مورد علاقه و تشریح سیاست خارجی نوپای جمهوری اسلامی ایران و همکاری اقتصادی ادامه داشت.
در اردیبهشت ماه 1361«علی اکبر ولایتی» وزیر امورخارجه وقت جمهوری اسلامی ایران، در راه سفر به کوبا، در مادرید با وزیر امورخارجه اسپانیا دیدار کرد.
در تابستان همان سال وزیر وقت صنایع جمهوری اسلامی ایران به اسپانیا رفت و در پایان سفر، اعلامیه مشترکی درباره علاقه مندی 2 کشور برای گسترش روابط امضا شد. در پاسخ به این سفر در آذرماه 1362 آقای «ولاسکو» وزیر مشاور در امور تجارت خارجی اسپانیا، به عنوان سرگروه یک هیات اقتصادی از ایران بازدید کرد.
در بهمن ماه 1369 روابط تهران- مادرید متاثر از برخی مسایل مرتبط به اتحادیه اروپا، دچار نوعی رکود شد ولی از آن پس روابط رو به رشد و توسعه بود و مقام های بلندپایه 2 کشور سفرهایی دوسویه داشتند.
از سال 1382 روابط موجود به دلیل پیروی اسپانیا از تحریم های وضع شده اتحادیه اروپا و آمریکا علیه ایران به پایین ترین میزان خود رسید.
** ایران و بلژیک
«دیدیه ریندرز» وزیر امورخارجه بلژیک، پیش از سفر به ایران تاکید کرد پس از به نتیجه رسیدن گفت و گوهای هسته ای با گروه 1+5، به این کشور سفر می کند و امیدوار است گفت و گوها تا پایان 6 ماه نخست به یک توافق نهایی برسد.
وی همچنین در تشریح اهداف این سفر گفت بلژیک همانند دیگر کشورهای اروپا به دنبال اعتمادسازی است.
به گزارش یازدهم اسفند خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، روابط ایران و بلژیک به طور رسمی از اواخر قرن نوزدهم میلادی آغاز شد. در آن دوره، بلژیک به گسترش روابط خود با کشورهای آسیایی و آفریقایی بسیار علاقه مند بود اما در همان زمان برای اکتشاف ها و دستیابی به منافع متوجه بخشی از آفریقای سیاه بود که بعدها «کنگو بلژیک» نام گرفت.
از سال 1316 تا آغاز جنگ جهانی دوم، بلژیک شمار زیادی مستشار (رایزن) برای سازماندهی یا تجدید ساختار بخش های گوناگون اداری به ایران فرستاد.
پس از آن وظیفه بلژیک، تجدید ساختار گمرکی ایران به تقلید از نظام اداری اروپا بود که مواردی مانند لغو اجاره گمرک، تجدید نظر در تعرفه ها بر وفق مصالح اقتصادی کشور، لغو تدریجی عوارض داخلی و راهداری، تربیت کاردان ایرانی، تنظیم صورتحساب های دقیق و در صورت امکان ریشه کنی تدریجی فساد اداری را شامل می شد.
به گزارش دهم اسفند تارنمای «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»، دامنه فعالیت بلژیکی ها افزون بر خدمات گمرکی، شامل تجدید سازمان خدمات پستی، خزانه داری، خدمات پشتیبانی، نقشه برداری و خدمات بهداشتی پس از شیوع طاعون و وبا است.
با توجه به روابط قدیمی ایران و بلژیک، می توان ابراز امیدواری کرد که با سفر وزیر امورخارجه بلژیک به تهران و گفت و گوهای جدی و سازنده مقام های 2 طرف مرحله تازه ای از روابط به ویژه در حوزه های گمرکی، راه آهن، کارخانه قند و شکر و برنامه های آینده حضور و مشارکت شرکت های بلژیکی در ایران با قوت بیشتری آغاز شود.
** ایران و لهستان
به گزارش دهم اسفند تارنمای «بی. بی. سی»، «رادوسلاو شیکورسکی» وزیر امورخارجه لهستان، به منظور تبادل نظر درباره شرایط منطقه ای، سوریه و همچنین گفت و گوهای ایران با 1+5 درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران وارد تهران شد.
وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در کنار همتای لهستانی بر این نکته تاکید کرد که 2 طرف روابط اقتصادی مناسبی دارند اما هنوز به اندازه امکانات و توانمندی های 2 کشور نیست و باید افزایش یابد.
وی ابراز امیدواری کرد این سفر مقدمه ای برای مراودات هرچه بیشتر به سود مردم 2 کشور برای صلح و ثبات در منطقه باشد.
اما سفر وزیر امورخارجه لهستان هم مانند همتای اسپانیایی او به سبب برگزاری نشست فوری اتحادیه اروپا درباره اوکراین نیمه تمام ماند.
به گزارش دهم اسفند تارنمای آلمانی «دویچه وله»، لهستان به عنوان ششمین قدرت اقتصادی اروپا در جست و جوی بازیابی روابط درخشان دیرینه خود با جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت منطقه ای در خاورمیانه و پیرامون آن، با منابع سرشار انرژی و قابلیت های علمی، انسانی و اقتصادی است.
صنعت پتروشیمی از مهمترین موضوع های مشترک میان لهستان و ایران است. همچنین هر 2 کشور این آمادگی را دارند که درباره موضوع های دارویی، غذایی و پزشکی با یکدیگر به یک دیدگاه برسند.
ایران یکی از قدیمی ترین روابط تاریخی را با لهستان دارد. سال 1392 پانصد و چهلمین سال برقراری روابط سیاسی بین 2 کشور است که سنگ بنای آن در دوران حکومت «آق قویونلو»ها پی ریزی شد. در قرن های پس از آن تبادل هیات های دیپلماتیک، اقتصادی، مذهبی و حتی نظامی همواره برقرار بود و حتی در دوره اشغال و تجزیه لهستان، روابط فرهنگی بین آنها ادامه داشت.
در دوره طولانی تجزیه بزرگ لهستان که بیش از یک قرن طول کشید، ایران یکی از 2 کشور جهان بود که هیچ گاه این تجزیه را به رسمیت نشناخت و حتی پیش از استقلال این کشور در سال 1297 خورشیدی، در «ورشو» دفتر نمایندگی (کنسولگری) افتخاری داشت.
پس از فروپاشی کمونیسم و پیوستن لهستان به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و اتحادیه اروپا، روابط اقتصادی 2 کشور به ویژه با اولویت دهی لهستان به شرکای اروپایی و غربی، رو به کاهش نهاد و روابط سیاسی و فرهنگی نیز دستخوش تغییر شد.
به گزارش دهم اسفند تارنمای فارسی زبان «پرس.تی.وی» هدف از سفر وزیر امورخارجه لهستان به ایران، افزون بر مشورت های سیاسی درباره مهمترین مسایل منطقه ای و بین المللی مورد توجه 2 کشور، بررسی راه های توسعه و تعمیق روابط دوجانبه در همه ابعاد گوناگون سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.
لهستان به نقش انکارناپذیر ایران در حل و فصل بحران های منطقه ای در خاورمیانه و پیرامون آن آگاهی دارد و به تهران به عنوان شریکی قابل اعتنا، باثبات و پایدار در این منطقه از جهان می نگرد.
** فرجام سخن
پس از آغاز گفت و گوهای جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 برای رسیدن به توافق هسته ای ژنو، وزرای امورخارجه ایتالیا، سوئد، بلژیک، لهستان و اسپانیا به تهران آمدند.
در شرایطی که ایران خود را برای میزبانی وزیر امورخارجه یونان طی روزهای آتی آماده می کند، عصر هفدهم اسفندماه «کاترین اشتون» مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به تهران آمد.
به نظر می رسد ایران و اتحادیه اروپا حوزه های همکاری دوجانبه را در نظر گرفته و با شناسایی مسایل مورد علاقه به آنها بپردازند تا افزون بر تامین منافع متقابل، در رفع برخی مشکلات امروز جهان از جمله مبارزه با تندروی ها و گروه های تروریستی (دهشت افکن)، بی عدالتی های سیاسی و اقتصادی، قاچاق و مواد مخدر، تبعیض، درگیری های داخلی طایفه ای و مذهبی و... بکوشند و در راه رسیدن به جهانی عاری از خشونت و بدون سلاح هسته ای گام هایی مشترک بردارند.
گروه تحقیق و تفسیر خبر
تحقیق**م.ک**1961**1358
انتهای پیام /*
19/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]
صفحات پیشنهادی
سفر مقام های اروپایی به تهران بیانگر بی اعتنایی آنها به آمریکا است
سفر مقام های اروپایی به تهران بیانگر بی اعتنایی آنها به آمریکا است ساوه- ایرنا- امام جمعه ساوه گفت سفر مقام های اروپایی به تهران پس از لغو برخی تحریم ها بیانگر بی اعتنایی آنها به آمریکا است به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سید حسین تقوی در خطبه های این هفته نماز جمعه ساوهبازارهای اروپایی مقصد صادرات صنایع دستی ایران درآینده | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 12 13 – تهران -ایرنا – معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت مطالعاتی بر بازارهای اروپایی درحال انجام است تا درهای بازارهای خارجی به روی صنایع دستی ایران باز شود به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی دولت بهمن نامور مطلق افسفر شما به عنوان نماینده ۲۸ کشور اروپایی مفهوم سیاسی مهمی دارد
روحانی در دیدار با کاترین اشتون سفر شما به عنوان نماینده ۲۸ کشور اروپایی مفهوم سیاسی مهمی دارد دولت مصمم است در عرصه سیاست خارجی بر اساس منافع و احترام متقابل و مشترک با همه جهان تعامل سازنده داشته باشد به گزارش سرویس گیشه جام نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری حسننخستین سفر دیپلمات زن اروپایی به ایران
اشتون شنبه شب در تهران نخستین سفر دیپلمات زن اروپایی به ایران کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در راس هیاتی شنبه شب وارد تهران خواهد شد این نخستین سفر اشتون به ایران و نخستین سفر رییس دیپلماسی اروپا به ایران از سال 2008 به این سو است پیش از این خاویر سولانا در سال 2سفر نماینده بان کی مون به کریمه اعزام 40 نظامی غیرمسلح اروپایی به اوکراین
سفر نماینده بان کی مون به کریمهاعزام 40 نظامی غیرمسلح اروپایی به اوکراینسازمان امنیت و همکاری اروپا 40 نیروی نظامی غیرمسلح به اوکراین اعزام میکند ضمن اینکه سومین نماینده دبیرکل سازمان ملل نیز به این کشور سفر خواهد کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری نووستی سازمانوندی شرمن اعلام کرد: احتمال همراهی مقام امریکایی در سفر اشتون به ایران
وندی شرمن اعلام کرد احتمال همراهی مقام امریکایی در سفر اشتون به ایران سیاست > انرژیهستهای - مهر نوشت وندی شرمن معاون وزیر خارجه امریکا و رییس تیم مذاکره کننده امریکا در گروه 1 5 در نشستی توجیهی با خبرنگاران در وین که روز دوشنبه 28 بهمن 1392 17 فوریه 2014 برگزابازارهای اروپایی مقصد صادرات صنایع دستی ایران درآینده
بازارهای اروپایی مقصد صادرات صنایع دستی ایران درآینده تهران -ایرنا - معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت مطالعاتی بر بازارهای اروپایی درحال انجام است تا درهای بازارهای خارجی به روی صنایع دستی ایران باز شود به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی دولت بدر سفر خارجی نوروزی مقصد مهم نیست؛ عشق مهم است! (طنز)
در سفر خارجی نوروزی مقصد مهم نیست عشق مهم است طنز رضا ساکی - خیال خام است اگر فکر کنید که ایرانیها فقط بهخاطر دیدن بازیهای جام جهانی برای رفتن به برزیل سرودست میشکنند بازیها بهانه است آدم برای دیدن نود دقیقه بازی که از این سر دنیا نمیکوبد برود آن سر دنیا مگر اینکهظریف در سفری دو روزه با مقامات هندی دیدار می کند
سیاسی سیاست خارجی انصاری در گفتگو با مهر ظریف در سفری دو روزه با مقامات هندی دیدار می کند سفیر جمهوری اسلامی در هند با اشاره به سفر دو روزه وزیر امور خارجه کشورمان به هند گفت وزیر امور خارجه در این سفر با مقامات هندی دیدار و گفتگو خواهد کرد غلامرضا انصاری سفیر جمهوری اسلهمسران مقامات قوه مجریه به قم سفر کردند
همسران مقامات قوه مجریه به قم سفر کردند قم - ایرنا- همسر حجت الاسلام والسملمین دکتر روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به همراه همسران وزیران کابینه دولت تدبیر و امید روز چهارشنبه به قم سفر کردند به گزارش ایرنا همسر دکتر روحانی و همسر وزرا در این سفر یکروزه ابتدا به زیارت بارگاه ماظهارنظر مقام اروپایی درباره فیسبوک ایرانی
اظهارنظر مقام اروپایی درباره فیسبوک ایرانی روزنامه اطلاعات نوشت یکی از وزرای خارجه اروپایی که اخیراً به ایران آمده بود بعد از بازگشت نوشته بود در ایران اتفاق شگفتی افتاده است مسئولان ارشد کشور صفحه فیسبوک را غیرقانونی اعلام و فیلتر کردهاند اما همان مسئولان خودشان با فیلتمقام اروپایی: استفاده از زور توسط پلیس ترکیه و اوکراین تهدیدی برای حاکمیت قانون است
مقام اروپایی استفاده از زور توسط پلیس ترکیه و اوکراین تهدیدی برای حاکمیت قانون است آنکارا - ایرنا- نیلز مویز نیکز کمیسیونر حقوق بشر شورای اروپا استفاده از زور توسط پلیس علیه معترضان در ترکیه و اوکراین را تهدیدی جدید برای حاکمیت قانون دانست به گزارش روز چهارشنبه ایرنا مویزنماینده اصفهان: در اجرای راهبرد اقتصاد مقاومتی سفرهای مقامات ساماندهی شود
نماینده اصفهان در اجرای راهبرد اقتصاد مقاومتی سفرهای مقامات ساماندهی شود تهران- ایرنا- نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر توجه مسئولان و سه قوه به راهبردهای اقتصادی مقاومتی پیشنهاد داد که سفرهای داخلی و خارجی سه قوه ساماندهی شود و ارز ماموریت مقامات قطع گرددماجرای عدم همراهی خبرنگاران در سفرهای مقامات دولتی چیست؟
ماجرای عدم همراهی خبرنگاران در سفرهای مقامات دولتی چیست شنیده شده که یکی از مسئولان ارشد اجرایی دولت خبرنگاران و اهالی رسانه را مزاحمانی خوانده که دولت را اذیت میکنند به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس سایت رجانیوز نوشت آزادی مطبوعات و رسانه و استقبال از خبرنگاران و مدر سفر خارجی نوروزی مقصد مهم نیست؛ عشق مهم است
یکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸ ۱۴ خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - طنز روز رضا ساکی خیال خام است اگر فکر کنید که ایرانیها فقط بهخاطر دیدن بازیهای جام جهانی برای رفتن به برزیل سرودست میشکنند بازیها بهانه است آدم برای دیدن نود دقیقه بازی که از این سر دنیا نمیکوبد برود آن سر داظهارنظر مقام اروپایی درباره فیسبوک در ایرانی
اظهارنظر مقام اروپایی درباره فیسبوک در ایرانیمسئولان ارشد کشور صفحه فیسبوک را غیرقانونی اعلام و فیلتر کردهاند اما همان مسئولان خودشان با فیلتر شکن وارد فیسبوک شدهاندیکی از وزرای خارجه اروپایی که اخیراً به ایران آمده بود بعد از بازگشت نوشته بود در ایران اتفاق شگفتی افتاداحتمال سفر مقام ارشد آمریکایی به تهران
احتمال سفر مقام ارشد آمریکایی به تهران وندی شرمن معاون وزیر خارجه امریکا و رئیس تیم مذاکره کننده امریکا در گروه 1 5 در نشستی توجیهی با خبرنگاران در وین که روز دوشنبه 28 بهمن 1392 17 فوریه 2014 برگزار شده به سوال های آنها درباره چگونگی پیشرفت مذاکرات با ایران پاسخ داده است خب-
گوناگون
پربازدیدترینها