واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرهنگ حفاظت از محیط زیست در سبد کالای خانواده ها قرار گیرد تهران - ایرنا - مسوول انجمن گردشگری ورزشی فدراسیون ورزش های همگانی کشور گفت : برای حفاظ از محیط زیست باید فرهنگ آن در کشور نهادینه شود و بهترین راه قرار گرفتن آن در سبد کالای خانواده ها است.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ، رضا خوش سرود عصر یکشنبه در همایش راهکارهای حل معضل پسماند سه استان شمالی کشور ( گیلان ، مازندران و گلستان ) اظهار داشت : تقریبا تمام مردم می دانند که باید محیط زیست حفظ شود اما متاسفانه برای حفظ آن اقدام عملی انجام نمی دهند.
وی تاکید کرد : تا زمانی که دانستن به باور تبدیل نشود ، هیچ حرکت مثبتی در زمینه حفظ محیط زیست انجام نخواهد شد.
وی بیان اینکه باید با همکاری سازمان های دولتی و سازمان های مردم نهاد به این مهم دست یابیم گفت : متاسفانه روزانه شاهد افزایش بیماری های جسمی و روحی در بین جوانان هستیم که بدون شک نتیجه عملکرد نادرست ما نسبت به طبیعت است.
خوش سرود ادامه داد : گردشگران زباله را در طبیعت رها می کنند و بعد از آن حیوانات و حتی ماهی ها از آن خورده و در این چرخه انسان ها از گوش و شیر آنها استفاده می کنند.
این درحالی است که منبع گوشت و شیر استفاده شده از پسماندهای تغذیه کرده است.
مسوول انجمن گردشگری ورزشی فدراسیون ورزش های همگانی کشور گفت : خوشبختانه چند سالی است که فرهنگ ورزش همگانی در کشور جا افتاده که باید تلاش کنیم حفاظت از محیط زیست همگانی را نیز در کشور فرهنگ سازی کنیم .
وی اظهار داشت : داشتن سلامت جسمانی باید در کنار حفاظت از محیط زیست انجام شود و این خواسته ها نباید فقط در حد شعار باقی بماند.
خوش سرود با بیان اینکه تشکل های مردمی بودجه جداگانه ای ندارند ، گفت : بودجه ها در اختیار سازمان های دولتی است که باید سازمان های مردم نهاد را تحت پوشش و حمایت خود قرار دهند و کارهای اجرایی را به آنها بسپارند.
وی گفت : درانجمن گردشگری ورزشی فدراسیون ورزش های همگانی کشور ، کمیته حمایت از محیط زیست تشکیل شده و در این راستا تلاش می شود از افراد فعال در این زمینه حمایت شود.
وی تاکید کرد : فرهنگ سازی بین خانواده ها و در اختیار قرار داددن بودجه و حمایت های مالی و اداری از تشکل های مردم نهاد راهکار قوت بخشیدن به این تشکل ها و از بین رفتن چالش های زیست محیطی است.
خوش سرود تاکید کرد : تجربه ثابت کرده ، کشورهایی که دولت نقش نظارتی دارد و کارهای اجرایی به مردم سپرده شده بسیار موفق بوده است.
در ادامه سهیل اولاد زاد فعال محیط زیست در شمال کشور گفت : روزانه 5هزار در سه استان شمالی کشور ( گیلان ، مازندران و گلستان ) تولید می شود که این میزان در ایام تعطیل به 15 هزار تن می رسد.هر تن زباله 300 تا 500 لیتر شیرابه تولید می کند که تمام این شیرابه ها به سفره های زیرزمینی ، رودخانه ها و چاه های آب نفوذ می کند.
وی گفت : این زنگ خطری برای محیط زیست شمال کشور است زیرا گردشگرانی که وارد این فضای زیبا می شوند فقط سرسبزی و طراوت را می بینند در حالی که با یک نگاه محیط زیستی می توانند مشکلات این خطه را درک کنند.
وی افزود : وظیفه ما است با فرهنگ سازی این موضوع را برای گردشگران روشن کنیم تا بعد از خروج از استان های شمالی کشور شاهد انبوه زباله و پسماند نباشیم.
علمی(3)**9014**1599
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]