تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك عالم برتر از هزار عابد و هزار زاهد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870140474




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت پرده اقدام ریاض علیه قطر/شورای همکاری در حال فروپاشی


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: پشت پرده اقدام ریاض علیه قطر/شورای همکاری در حال فروپاشی بین الملل > خاورمیانه - ایرنا نوشت:

 پایگاه خبری ˈاسرارعربیهˈ از خشم عمان و کویت به دلیل تصمیم عربستان، امارات و بحرین برای فراخواندن سفرای خود از قطر پرده برداشت و نوشت که ریاض و ابوظبی این تصمیم را بدون مشورت با دیگر کشورهای شورا گرفته اند و این باعث فروپاشی شورای همکاری می شود .
این پایگاه خبری روز یکشنبه به نقل از یک دیپلمات ارشد کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس افزود: عربستان، بحرین را مجبور کرد سفیرش را از دوحه فراخواند، جدا از این، تصمیم عربستان و امارات برای فراخواندن سفرای خود بدون مشورت و هماهنگی با چهار کشور عربی دیگر حاشیه خلیج فارس صورت گرفته است .

این دیپلمات که این پایگاه خبری نام وی را ذکر نکرد، پیش بینی کرد که با وضعیت موجود، اختلاف میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس افزایش خواهد یافت و موجب می شود که این شورا به طور کامل از هم فروبپاشد .

وی افزود: سلطان ˈقابوس بن سعیدˈ پادشاه عمان زمانی که از تصمیم این کشورها برای فراخواندن سفرای خود از قطر مطلع شد، بسیار خشمگین شد و امیر کویت نیز از تصمیم این سه کشور ابراز نگرانی کرد، زیرا این کشورها میانجیگری وی را برای حل بحران موجود با قطر و توافقنامه ای که در ماه نوامبر گذشته با کمک های وی حاصل شده بود ، نادیده گرفته بودند و به همین دلیل است که می گوییم شورای همکاری خلیج فارس به دلیل این اختلاف ها ، بزودی دچار فروپاشی می شود .

این دیپلمات عرب خاطر نشان کرد که عمان و کویت قاطعانه با مساله فراخواندن سفرا از قطر یا قطع روابط دیپلماتیک با این کشور مخالف هستند، به ویژه اینکه این دو کشور به هیچ عنوان با نظر امارات و عربستان در مورد نگرانی از قطر موافق نیستند، زیرا ˈاخوان المسلمینˈ از چندین دهه پیش تاکنون در کویت فعالیت می کند و خاندان حاکم کویت یعنی ˈآل الصباحˈ آنها را مایه تهدید برای کشور خود نمی دانند .

این دیپلمات در خصوص علل واقعی اختلاف های این کشورها با قطر و فراخواندن سفرایشان از دوحه گفت: مصر علت اصلی این اختلاف ها است، زیرا قطر از ˈمحمد مرسیˈ رییس جمهوری برکنار شده مصر حمایت می کند، اما عربستان و امارات از ارتشبد ˈعبدالفتاح السیسیˈ حمایت می کنند و علت اینکه این کشورها اخیرا بر حملات خود علیه قطر افزوده اند این است که ارتشبد السیسی قصد نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری مصر را دارد. وی برای موفق شدن نیاز به آرامش دارد، اگر آرامش در مصر حاکم باشد، السیسی می تواند این مرحله را پشت سر بگذارد و این در حالی است که وی تاکنون نتوانسته این آرامش را در مصر محقق سازد .

همچنین شبکه ˈالجزیرهˈ و برخی شبکه های تلویزیونی دیگر وابسته به قطر مشکل بزرگی برای عربستانی ها و اماراتی ها است زیرا آنها تا این لحظه نتوانسته اند از نظر رسانه ای به مقابله با این رسانه های قطری بپردازند و به همین دلیل سعودیها خواستار ساکت کردن این رسانه ها هستند، آنها می خواهند این رسانه ها از دعوت مخالفان سیاست های عربستان و امارات و به ویژه مصری های مخالف السیسی در برنامه های این شبکه ها خودداری کنند و به عبارت دیگر تریبون در اختیار آنها قرار ندهند .

شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس (CCASG) ، بلوک تجاری شامل کشورهای عربستان ، کویت ، بحرین ، قطر ، امارات و عمان است که اعضای آن اهداف تجاری و اجتماعی مشترکی را پیگیری می کنند. این شورا در 25 مه 1981 به ابتکار ˈشیخ زاید آل نهیانˈ رییس حکومت امارات تشکیل شد . 26149



یکشنبه 18 اسفند 1392 - 10:58:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن