تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806901363




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنان نویدبخش روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سخنان نویدبخش روحانی تهران - ایرنا - روزنامه شرق در سرمقاله روز یکشنبه با عنوان « سخنان نویدبخش روحانی » نوشت:سخنان رییس جمهوری در آیین اختتامیه جشنواره مطبوعات و خبرگزاری ها، نوید دهنده تداوم پایبندی ایشان به دغدغه هایی است که سبب شد اقبال مردم و نیروهای سیاسی اصلاح طلب و تحول خواه در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را به دست آورند.


در این مطلب که به قلم « احمد شیرزاد» است می خوانید : آنچه موج حمایت مردمی از آقای روحانی را دامن زد، نشان دادن اهمیت به خواست واقعی مردم در مبارزات انتخاباتی و شعارها بود که در کنار تقدیر از همراهی و حمایت رهبران جریان اصلاحات و سایر رهبران سیاسی، رخداد 24خرداد را ثبت کرد.
بدنه حامیان اصلاحات و اعتدال بارها عنوان کرده اند که انتظار معجزه ندارند اما بحق انتظار دارند رییس جمهور منتخب آنها به خاطر داشته باشد چه مجموعه ای از خواسته ها و تمایلات و مطالبات بود که از میان هشت نامزد، نگاه ها را به سمت ایشان برد.
مواضع صریح دکتر روحانی پیرامون رسانه ها و مطبوعات، حوزه فرهنگ و مفاسد اقتصادی در میان اصحاب رسانه نشان داد که ایشان تسلیم هجمه هایی که از سوی برخی رسانه ها صورت می گیرد، نمی شود و روی اصلی ترین محورهای خواست عمومی، همچنان متمرکز است.
البته همه می دانیم که امکانات دولت در این راستا محدود بوده و ممکن است نتواند از آزادی مطبوعات آنطور که خودش و مردم می خواهند دفاع و حمایت کند اما همین که روی این خواسته ها تکیه می کند، این امر امیدواری را بیشتر می کند که در عرصه عمل نیز با تدبیر و سعه صدر و اصلاحات بتواند تا جایی که امکان دارد، این خواسته ها را محقق کند.
در عین حال توجه به چند نکته تاکتیکی و شاید جزیی، لازم است.
درباره دفاع از آزادی مطبوعات، تجربیاتی از دوران اصلاحات بر جا مانده که خوب است دولت و همه ما به آنها توجه داشته باشیم.
نخست آنکه بپذیریم ممکن است از سوی مطبوعات و رسانه ها، خطا صورت بگیرد چرا که رسانه ای که هر روز در حجم مشابه یک کتاب، مطالب مختلف را منتشر می کند، از خطا بری نیست.
راه مواجهه با آن نیز تذکر است. قابل پذیرش است که گاهی این خطا ممکن است مستوجب پیگرد قانونی باشد اما باید به همان حد قانون اکتفا شده و از همه مهم تر، بازدارندگی آن مدنظر قرار گیرد.
تجربه دیگر این است که کافی است از سوی کسانی که وفادار به آرمان اصلاحات هستند، در نقد یک اشتباه کوچک افراد یا رسانه های مستقل، سخنی گفته شود و آنگاه جریانات تندرو با بهانه قراردادن آن، همه چیز را از بیخ و بن بر می کنند.
در دوران مجلس ششم نیز این تجربه بارها دیده شد. طرف این سخن من، وزارت ارشاد و هیات نظارت بر مطبوعات است. با دقت عمل بالا می توان بر اجرای قانون تاکید کرد. نهادهای دولت یازدهم وظیفه خطیری دارند که در بازی تندروها نیفتند.
مواضع آقای روحانی آن هم در شرایطی که هجمه سنگینی روی ایشان و دولت قرار دارد و این «فضاشکنی» در حمایت از مطبوعات و رسالت حوزه فرهنگ و سیاست را به فال نیک می گیریم.
البته برخی حساسیت ها وجود دارد که همه ما باید مراقب آن بوده و قدرت تحمل جامعه را بالا ببریم.
بخش دیگری که به نظر خیلی مهم و حساس است همان نکته مورد نظر رییس جمهور یعنی توزیع نامتناسب عدالت در مطبوعات است. رسانه هایی وجود دارند که به زعم خودشان، تکلیف آنها ایجاب می کند تا امثال نگارنده را کافر یا خائن بنامند.
کلماتی به کار می برند که گویی وحی منزل است اما اگر واقعا محاجه ای صورت گیرد و فردی که اتهام به آن نسبت داده می شود اعاده حیثیت کند، «پای استدلال» تندروها، سخت چوبین خواهد بود و «بینه» حقوقی برای ارایه ندارند. صرفا با تحلیل سیاسی به نام و کام خود، نمی توانند به مخالفان سیاسی، اتهامات سنگین نسبت دهند.
باید نشان داد چگونه برخی مطبوعات و رسانه های مجازی، احساس مصونیت آهنین می کنند و ستون هایی به راه می اندازند که بر مبنای نوعی خوانش و چینش از تحلیل های مساله دار، به شکل ابتر، ناقص و مخدوش به طرح موضوعات پرداخته و با ذهنیتی خاص، به پراکنده کردن اتهام و بی اخلاقی می پردازند.
اینها مصداق غیبت است و معنای واقعی نقض ارزش هاست. مگر می توان مدعی ارزش ها بود و به قول آقای روحانی «دروغ» منتشر کرد؟
مشکل اینجاست که اکثر همفکران ما دارای مشغله های متعدد در زندگی شخصی خود هستند.
با این حال می توان و باید بر ضد این فضا، طرح دعوی کرد و فرآیند آن را برای اطلاع افکار عمومی منعکس کرد.
اول**1104
انتهای پیام /*




18/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن