واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ اسفند ۱۳۹۲ (۹:۱۱ق.ظ)
معاون پژوهش آموزش و پرورش مرکزي: کارگاه آموزشي اقدام پژوهي در دليجان برگزار شد معاون پژوهش آموزش و پرورش مرکزي گفت: کارگاه آموزشي اقدام پژوهي و هفدهمين برنامه معلم پژوهنده با حضور ۱۸۰ نفر از معلمان و فرهنگيان دليجان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج از اراک، احمد عزيز آبادي در کارگاه آموزشي اقدام پژوهي و هفدهمين برنامه معلم پژوهنده در دليجان با اشاره به چگونگي تحقق موضوعات اقدام پژوهي و اثرگذاري کار پژوهشي اظهار کرد: محققان بايد از مباني و اهداف تحول و برنامه درسي ملي استفاده کنند تا نتيجه مناسب در زمينه پژوهش به دست آيد.
وي افزود: پژوهش، نوآوري و فن آوري از تکاليف واجب آموزش و پرورش است و توجه به نيازهاي جامعه و تلاش در جهت رفع آنها، انجام پژوهش هاي مدون را ضروري مي کند.
معاون پژوهش، برنامه ريزي و منابع انساني آموزش و پرورش مرکزي با اشاره به اهميت پژوهش در جامعه گفت: جهان با سرعتي وصف ناشدني به سوي پيشرفت و تکنولوژي گام بر مي دارد و در حرکتي چند سويه به سوي پيچيدگي و گستردگي علم پيش مي رود مي رود لزوم وجود پژوهش و پژوهشگر بيش از پيش احساس مي شود.
عزيزآبادي تصريح کرد: اجراي برنامه هاي پژوهشي در مدارس مي تواند کودکان و نوجوانان را به نگاهي دوباره و تفکري ديگر دعوت و روحيه کندوکاو را در آنان نهادينه کند.
وي افزود: پژوهش عامل مهمي در توليد دانش و راهي براي جستجوي آگاهي است و با نهادينه کردن پژوهش در برنامه آموزشي دانش آموزان از همان سال هاي اوليه تحصيل، زمينه براي رشد وشکوفايي و بروز خلاقيت و نوآوري فراهم مي شود.
معاون پژوهش، برنامه ريزي و منابع انساني آموزش و پرورش مرکزي با اشاره به اهميت دانايي در دنياي امروز گفت: در دنياي امروز دانايي يکي از محورها و شاخص هاي اصلي پيشرفت و تعالي هر جامعه محسوب شده و يک از فاکتورهاي توسعه به شمار مي رود.
عزيزآبادي تصريح کرد: هدف از انجام تحقيق و پژوهش شناخت علمي و دقيق پديده ها و مسائل اجتماعي، بررسي و کشف علل و عوامل ايجاد کننده يک مسئله يا مسائل معين است.
وي افزود: محقق با تحقيق خود مي خواهد امور و پديده ها را به محک فکر و تجربه آزمايش کند و آنها را با زمينه هاي انديشه و درک خود بر اساس يک روش علمي مطابقت دهد.
معاون پژوهش، برنامه ريزي و منابع انساني آموزش و پرورش مرکزي با اشاره به نقش معلمان در نهادينه کردن پژوهش در جامعه گفت: معلمان پژوهنده بايد زمينه شکوفايي استعداد دانش آموزان را در ابعاد مختلف فراهم کنند.
عزيزآبادي تصريح کرد: تحقيق و پژوهش يک مجاهدت علمي مستمر است که براي ترسيم اهداف متعالي سند تحول بنيادين، زمينه شکوفايي استعدادهاي دانش آموزان بايد به دست تواناي معلمان پژوهنده تحقق پيدا کند.
وي افزود: براي اجراي مفاد سند تحول بنيادين در نظام آموزش و پرورش، نبايد روش هاي يادگيري، ياددهي و تعليم و تربيت گذشته ادامه پيدا کند.
معاون پژوهش، برنامه ريزي و منابع انساني آموزش و پرورش مرکزي با اشاره به بهره گيري از سند تحول بنيادين آموزش و پرورش گفت: براساس اين سند بايد روش هاي نوين آمزشي با استفاده از تکنولوژي هاي روز دنيا در نظام آموزشي مورد استفاده قرار گيرد تا با آشنايي و به کارگيري يافته هاي علمي و پاسخگويي مناسب به سوالات دانش آموزان، گام هاي موثري براي ارتقاء در امر پژوهش برداشته شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]