تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837150644
شرق: فشار و شیوه پلیسی، مساله فرهنگی را حل نمیکند
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
شرق: فشار و شیوه پلیسی، مساله فرهنگی را حل نمیکند
«توقیف، آخرین راهحل است.» پس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حالا نوبت به رییسجمهوری رسیده که بر این موضوع تاکید کند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از شرق، شاید نگاهی به روزگار اهالی رسانه به روشنی گویای این واقعیت است که فعالیت در این حوزه، همچون «بندبازی» میماند، آن هم در ارتفاعی بلند؛ بندبازی که البته هر لحظه خطر افتادن را تجربه میکند و باید امیدوار باشد فقط به شکستن دستوپایی بگذرد؛ خطری که به اعتقاد حسن روحانی مشمول برخی رسانههای «خاص» نمیشود؛ رسانههایی که به اعتقاد او دارای «دژ پولادین» هستند. رییسجمهوری برای اثبات صحبتهایش، خواست. نگاهی به عمر برخی رسانهها بیندازیم؛ رسانههایی که میگوید وابسته به هیچ نهادی نیستند و همین موضوع موجب شده تا برخلاف برخی قدما، آنچنان ماندگاری نداشته باشند. رییسجمهوری در آیین اختتامیه بیستمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری و پایگاههای اطلاعرسانی تاکید کرده که «در زمینه مطبوعات حاکمیت با قانون است و باید قانون روشن و شفاف باشد.»
روحانی با بیان اینکه «ما به دنبال اعتدال در این جامعه هستیم تا افراطوتفریطها رخت بربندد»، گفت: «توازن در امنیت مورد نیاز است و مطبوعات و رسانهها باید دارای امنیت باشند و برای کشور امنیتآفرینی کنند.»
برخی مطبوعات «دژ پولادین» دارند
روحانی تاکید کرد: «چرا برخی از مطبوعات دارای «دژ پولادین» هستند و هیچکس جرات نمیکند به آنها نزدیک شود؛ نه قوه اجرایی و نه قوه قضاییه؛ بالاتر از دژ پولادین خود را قیم میپندارند، نه قیم تنها برای دولت، نهتنها قیم برای احزاب و جناحها که حتی قیم برای مردم.» رییس شورایعالی انقلاب فرهنگی افزود: «تمام مطبوعات و رسانهها دارای اختیارات و حقوق مساوی هستند. اگر کسی خود را برتر میپندارد، این دولت او را برتر نمیبیند.» روحانی تاکید کرد: «همه باید دارای امنیت مساوی باشند؛ هرکس خطا کرد، با خطاکار باید برخورد شود، هیچکس نباید خود را در حصار امن احساس کند؛ در این زمینه دولت معتقد است توقفها و توقیفها، آخرین راهحل است نه اولین راهحل.» رییس شورایعالی انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: «ممکن است مطبوعه یا جریدهای خطا کند یا مرتکب اشتباه بزرگ شود، اگر میخواهیم برخورد کنیم، نخستین قدم این است که با نویسنده و مدیرمسوول برخورد کنیم.»
روحانی افزود: «چرا کل آن رسانه بسته شود و عدهای که در بخشهای مختلف کار میکنند، به خاطر خطای یک نفر همه بیکار شوند؟» او عنوان کرد: «اگر نویسندهای خطا میکند، اشکال ندارد با او برخورد قانونی شود؛ اگر خدای ناکرده فردی خیانت میکند، به مقدسات و منافع ملی احترام نمیگذارد، با نویسنده و مدیرمسوول برخورد شود.»
رییسجمهوری با تاکید بر اینکه «توقیف و توقف نباید قدم اول در برخورد با خطاها باشد»، گفت: «گاهی ممکن است نیاز باشد به توقیف هم کشیده شود اما چرا اینقدر عجله؟»
باید همراهان دولت هم از آزادی و امنیت برخوردار باشند
رییسجمهوری در بخش دیگری از صحبتهایش به «سهم اندک» رسانههای همراه دولت از برخورداری «آزادی» اعتراض کرده است و عنوان کرده چرا در مقابل منتقدان و مخالفان دولت آزاد آزادند؟
روحانی تاکید کرد: «منتقدان و مخالفان این دولت آزادند و آزاد خواهند بود، اما بگذارید به همان اندازه همراهان دولت هم از آزادی و امنیت برخوردار باشند؛ نقد کنند؛ مخصوصا نقد سازنده، این افتخار برای دولت است؛ من در هیات وزیران و مسوولان گفتهام یا شکایتی از طرف دولت نسبت به روزنامه و رسانه نباید باشد، یا باید به حداقل ضروری اکتفا شود.»
رییسجمهوری تصریح کرد: «شما میبینید امروز انتقاد صریح میکنند که حق آنهاست؛ گاهی حتی اتهام میزنند، دروغ مطرح میشود، حتی نسبت به آن موارد هم دولت وارد عمل نشده و شکایتی را مطرح نکرده و فقط از طرف مسوولان تذکری به آنها داده شده که این حرف ناصحیح و نادرست است.» روحانی افزود: «حتی علیه شخص رییسجمهوری سیدی پخش میکنند و ما فقط گفتیم به آنها بگویند این قسمتهای سیدی اشتباه است؛ بگذاریم ما در مسیری قرارگیریم که ملت ما، کشور ما، شایسته آن مسیر است؛ بگذاریم معضلات جامعه حلوفصل شود.» پس از تغییر جریان فکری حاکم بر قوه مجریه نقدهای تندی از سوی برخی گروهها به سیاستهای دولت وارد شد. شاید بتوان گفت تندترین نقدها به عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی و فرهنگ بوده است. پس از «توافق ژنو» میان ایران و پنج عضو دایم شورای امنیت به علاوه آلمان، دولت هرروز زیر فشار نقد تندروهای جریان اصولگرا قرار گرفته است. کار حتی به آنجا کشیده شده که در آخرین اقدام برخی نمایندگان مجلس به دنبال کشاندن وزیر اطلاعات و وزیر امورخارجه به مجلس هستند. این نمایندگان حتی از وزیر اطلاعات خواستهاند تا درباره صحبتهای رییسجمهوری در خلال مبارزات انتخاباتیاش پاسخ دهند. پرسش این است «چرا رییسجمهوری آمریکا را کدخدای ده خوانده است.»
در جامعهای که دهانها بسته و قلمها شکسته شود، اعتماد از بین میرود
رییس شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: «جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای اطلاعرسانی جشنواره احترام به آزادی بیان در زمینه ارتباطات و اطلاعرسانی به جامعه است.»
روحانی افزود: «اگر قدرت را به قدرت سخت و نرم تقسیم کنیم، بیتردید بخش بزرگی از قدرت نرم در اختیار صاحبان اندیشه، فکر، بیان و قلم است.»
رییس شورایعالی امنیت ملی اضافه کرد: «بیتردید اگر در جامعهای دهانها بسته شود و قلمها شکسته شود، اعتماد عمومی در آن جامعه از بین خواهد رفت و چشمها و گوشها به سمت امکانات ارتباطاتی بیگانگان خواهد رفت.»
روحانی تصریح کرد: «بگذاریم میدان قلم و بیان، میدان بازی باشد تا حقایق برای مردم و جامعه تبیین شود، البته آزادی بیان باید با درنظرگرفتن شرایط تاریخی، فرهنگی، دینی و مذهبی و اجتماعی آن کشور و جامعه باشد.»
به گزارش ایرنا، رییسجمهوری ادامه داد: «دولت معتقد به آزادی مسوولانه است. در همه جوامع، اصول، ارزشها و مقدساتی وجود دارد که باید مورد احترام همگان قرار گیرد.»
رییس دولت تدبیر و امید یادآور شد: «شما میبینید که حساسیتها امروز در جامعه ما حتی برای طوایف، اقوام و ایلات تا چه اندازه زیاد است که با کوچکترین خطایی جمع قابل ملاحظهای میشورند و این معنای حساسیت جامعه ما است؛ همه باید به این حساسیتها توجه کنیم.»
با شیوههای پلیسی مساله فرهنگ حل نمیشود
روحانی اضافه کرد: «چرا ما نتوانستیم بعد از 35سال کاری کنیم که بزرگان ما از شرایط فرهنگی جامعه ما رضایت داشته باشند؟ اشکال از کجاست؟ اگر با فشارها و شیوههای پلیسی مساله فرهنگی حل شده بود که امروز نباید بعد از گذشت آن سالها باز هم نگران فرهنگ جامعه باشیم.» او گفت: «امروز فرهنگ در اختیار کیست؟ من خوشحالم که به ندای رهبر معظم انقلاب وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بلافاصله پاسخ دادند، کار بسیار درستی بود، اما چه مقدار از مسایل فرهنگی ما در اختیار آقای وزیر است؟ چه مقدار بودجه فرهنگی در اختیار بخشهای فرهنگی دولتی است؟ چندبرابر بودجهای که در اختیار دولت به معنی قوه مجریه در زمینه فرهنگ است، در اختیار نهادهای دیگر است؟» رییسجمهوری افزود: «در اختیار مراکز دیگری است که از بودجه عمومی بهرهبرداری و استفاده میکنند؛ نیازی به نام بردن آن نیست؛ اگر با این حرفها فرهنگ درست میشد باید همه امروز اظهار رضایت میکردیم؛ امروز بودجه عظیم فرهنگی در اختیار نهادها و بخشهایی است که لااقل تحت نظارت قوه مجریه کشور به معنی خاص کلمه نیستند.» روحانی افزود: «البته شورایعالی انقلاب فرهنگی برای این امر باید بیندیشد و مسیری را در پیش گیرد تا بدانیم بخش فرهنگی ما با بودجه عمومی که در اختیار میگیرد، چه میکند.»
باید در بخش فرهنگ راه دیگری را برگزینیم
رییسجمهوری ادامه داد: «اینکه چقدر کتاب چاپ شد، تیراژ کتاب چه مقدار بود، چقدر سیدی منتشر کردیم، این آمار فرهنگی نیست. اثر آن کتابها چه بود؟ اثر آن همه سرمایهگذاری در بخش فرهنگی چه بود؟ اگر اثر خوب بود پس چرا امروز همه نگرانند و همه ناراحتند؟ پس باید راه دیگری را برگزینیم و انتخاب کنیم.» روحانی گفت: «امروز در بخش مطبوعات، چه تعدادی از بودجه عمومی استفاده میکنند؟ چه تعدادی از مطبوعات یا رسانهها از بودجه خاص قوه مجریه استفاده میکنند؟ بخش خصوصی ما چه مقدار فضا دارد؟» او یادآور شد: «اگر بحث اعتدال و توازن مطرح است، من نمیگویم بخش رسانه را به بخش مردمی و بخش خصوصی واگذار کنیم، بلکه باید توازن و تعادلی باشد.» رییسجمهوری ادامه داد: «چه مقدار خبرگزاریها، سایتها، روزنامهها و مجلات در اختیار نهادها و بخشهایی است که از بخشهای عمومی کشور استفاده میکنند؟ و چه مقدار در اختیار بخش خصوصی است؟ پایداری مطبوعات یا رسانههای بخش خصوصی ما چه مقدار است؟» روحانی یادآور شد: «اشاره شد به 170واندی سال که جریده، روزنامه و مطبوعات در کشور ما آغاز شده و 30واندی سال که از انقلاب اسلامی گذشته است، به روزنامهها نگاه کنید، جز یکی دو روزنامهای که آنها هم از بودجه عمومی استفاده میکنند، بقیه روزنامهها عمرشان چندساله است؟» او تاکید کرد: «چرا این نهال به درخت تنومند تبدیل نمیشود و چرا پربار و پرثمر نمیشود؟ چرا بخش مطبوعات، جراید و رسانههای ما استقلال پیدا نمیکنند و روی پای خود نمیایستند؟»
آزادی مسوولانه همه رسانهها را ارج مینهیم
رییسجمهوری با تاکید بر اینکه «در زمینه مطبوعات حاکمیت با قانون است»، افزود: «اما باید قانون روشن و شفاف باشد چراکه درباره مطبوعات، فیلم، کتاب و بخشهای مختلف، امروز ساختن افکار عمومی در مسیر توسعه، تعالی، اخلاق و معنویت اهمیت دارد.»
او با طرح این پرسش که آیا اخلاق حرفهای در زمینه رسانهها رو به توسعه است یا تعالی و آیا تهمتها، سخنان ناروا و دروغ کم شده است؟ ادامه داد: «اگر کم شده پس در این زمینه موفق بودهایم و اگر نشده باید ببینیم اشکال کار کجاست.» رییسجمهوری تاکید کرد: «ما آزادی مسوولانه همه رسانههای گروهی را ارج مینهیم و از همه صاحبان فرهنگ، قلم و بیان میخواهیم که برای قرارگرفتن اذهان عمومی در مسیر منافع ملی و مصالح ملی واقعیتها را به مردم بگوییم و شعارها را کم و مشکلات جامعه را برای مردم تبیین کنیم.» او تصریح کرد: «معضل ما در جامعه، فقر است، فقر اقتصادی، فقر فرهنگی، نبود اخلاق حسنه، نبودن اعتدال در جامعه و افراطوتفریطها است و افراطها آنچنان که گویی باید منزوی باشیم و درها بسته باشد و تفریطها بهگونهای که گویی باید هویت اسلامی و ایرانی ما روزبهروز تضعیف شود.»
رسانهها در مشکلات اساسی باید به صحنه بیایند
رییسجمهوری گفت: «رسانههای ما در مشکلات اساسی جامعه باید به صحنه بیایند، به کمک این کشور، به کمک دولت، به کمک حاکمیت و به کمک همه.» روحانی افزود: «شدت مصرف انرژی در این کشور، غیرقابل قبول است، آلودگیها از حد استاندارد به مراتب پا را فراتر گذاشته است؛ شما میبینید با یک سردی هوا در تهران با چه معضل بزرگی مواجه میشویم.» روحانی مشکل آلودگی هوا را «بحران» نامیده بود؛ بحرانی که برای حل آن پس از 10سال شهردار تهران به جلسه هیات دولت رفت. روحانی در ادامه با اشاره به اینکه «مشکلات فراوانی امروز پیش روی مردم است»، گفت: «ما میخواهیم وارد بحث هدفمندی یارانهها در قدم دوم شویم؛ این نیاز به حضور رسانهها دارد.» روحانی با بیان اینکه «این رسانهها هستند که باید شرایط کشور را برای مردم تشریح کنند»، گفت: «پولی که از حاملهای انرژی به دست میآید، با بخشی از پول خزانه دولت با هم ضمیمه میشود و به یارانه نقدی تبدیل میشود که بهطور مساوی بین خانوارها تقسیم میشود.» قرار است براساس مصوبه مجلس، دولت در سال 93 فاز دوم هدفمندی را اجرایی کند. بر همین اساس به دولت ابلاغ شده که یارانه باید تنها در اختیار نیازمندان قرار بگیرد.
روحانی در ادامه با بیان اینکه اگر بخواهیم در زمینه هدفمندی یارانهها گام بلندی برداریم تا مشکلات حل شود، افزود: «در این مسیر دو چراغ قرمز در مقابل ما قرار دارد؛ یکی تورم و گرانی و دیگری هم بحث بیکاری و رکود. بنابراین ناچار هستیم قدم را آرام برداریم و وقتی قدمها را آرام برداریم، حل مشکلات به سرعت امکانپذیر نخواهد بود.» رییسجمهوری با بیان اینکه در مرحله دوم هدفمندسازی یارانهها میخواهیم به بخش تولید توجه کنیم و میخواهیم اقشار نیازمند نهتنها از کمک یارانه نقدی و غیرنقدی محروم نشوند، بلکه بتوانیم به آنها کمک بیشتری کنیم، تاکید کرد: «راه تحقق این هدف آن است که آنهایی که نیاز آنچنانی به یارانه ندارد، دست رد به سینه یارانه نقدی بزنند و فرمهایی را که در فروردین ماه (سال آینده) در میان مردم توزیع میشود، پر نکنند.» هفته گذشته معاون اول رییسجمهوری و سخنگوی دولت بر این موضوع تاکید کرده بودند و از مردم خواستهاند در صورت عدم نیاز به یارانه فرمهای آن را پر نکنند. این چندمینبار است که حسن روحانی از مردم چنین درخواستی میکند. این درحالی است که روحانی در گزارش صدروزه خود اعلام کرده بود فکر نمیکرده مشکلات تا این اندازه زیاد باشد. او به وجود مشکلات بهجاماندهای چون «خزانه خالی»، رکود تورمی و بالابودن نقدینگی در کشور اشاره کرده بود.
روحانی با یادآوری اینکه «معضل فساد، یک معضل بزرگ در جامعه است»، گفت: «فسادی که تنها گوشههایی از آن برای مردم بیان شده و گوشههای دیگر آن بعدا برای مردم بیان خواهد شد.»رییسجمهوری با طرح این سوال که چه کسی میتواند با این فساد مبارزه کند، گفت: «تنها قوهمجریه؟ تنها قوهقضاییه؟ بزرگترین قدرتی که میتواند به صحنه بیاید و با فساد مبارزه کند، رسانهها هستند. رسانهها باید به صحنه بیایند. نام افراد مفسد و ویژهخوار نباید در جیب رییس دستگاه اجرایی کشور باشد. نام افراد مفسد و ویژهخوار باید بر سر زبان و بیان خبرنگاران ما قرار گیرد.»روحانی افزود: «اگر رسانهها و مطبوعات همه به صحنه بیایند، نه اینکه با مفسد میشود مبارزه کرد، بلکه میشود جلو فساد را گرفت. رسانهها باید هزینهها را آنقدر بالا ببرند که کسی در مسیر فساد قرار نگیرد و هوس فساد به سرش نزند و راه آن، حضور فعال رسانهها است.»22 بهمن رییسجمهوری در صحبتهایش با مردم عنوان کرده بود چرا باید یک فرد 9هزارمیلیاردتومان اختلاس کند. همچنین اکبر ترکان، دستیار ویژه رییسجمهوری از اختلاسهای دههاهزارمیلیاردی سخن به میان آورده بود. اعدا و ارقامی که حسن روحانی گفته بود همه پول نفت نبوده و بخشی از آن «پول نقد» بوده که برای پرداخت بدهی کشور به این افراد داده شده است. بابک زنجانی متهم پرونده اختلاس 9هزارمیلیاردی است که گفته میشود داراییهای در داخل تنها هزارمیلیاردتومان است.
دولت به دنبال محیطی امن برای اصحاب رسانه است
رییسجمهوری تصریح کرد: «دولت و رییسجمهوری بر قولی که به اصحاب رسانه از روز اول داده، پایبند است که محیطی امنتر برای اصحاب رسانه به وجود آورد.»روحانی گفت: «اما به خاطر مشکلات فراوانی که هست، قاعده تحول تدریجی اجتماعی را مدنظر قرار دهید، ما باید آرامآرام به سمت این هدف حرکت کنیم، هر مقدار فشار به دولت در این زمینه بیشتر وارد شود، دولت در اجرای آنچه به مردم وعده داده است، مصممتر خواهد بود.»او ادامه داد: «نباید بگذاریم برخی از تنگنظرها، برخی از سلیقهورزیها و برخی از ابهامات قانونی باعث شود که سلیقههای سیاسی در مسایل مهم فرهنگی و ارتباطی بتوانند حاکم شوند.»رییسجمهوری در پایان ابراز امیدواری کرده است که «به امید آنکه همه با اعتدال قدم به قدم به اهداف بلندی که مد نظر مردم است و در 24خرداد امسال به آن رای دادند، دست یابیم.»شاید قضاوت حالا کمی زود باشد. باید نشست و دید فشارهایی که رییسجمهوری بارها از آن ابراز نگرانی کرده میتواند «امید» بهوجودآمده را کمرنگ کند یا نه.
1392/12/18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]
صفحات پیشنهادی
روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجانشرقی: هیچ سرقتی از موزههای آذربایجانشرقی صورت نگرفته اس
روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجانشرقی هیچ سرقتی از موزههای آذربایجانشرقی صورت نگرفته استروابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجانشرقی اعلام کرد هیچ سرقتی از موزههای آذربایجان شرقی صورت نگرفته است به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز هفته گذشته تعدامدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی خبر داد برپایی تورهای ویژه باستانشناسی نوروزی در ارس
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی خبر دادبرپایی تورهای ویژه باستانشناسی نوروزی در ارسمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی از هماهنگی برای برگزاری تورهای ویژه باستانشناسی و معماری نوروزی در منطقه آزاد ارس خبر داد به گزارش خبرگزاری فارساولاند: فرانسه از اعمال هر گونه فشاری از جمله تحریم به روسیه دریغ نمیکند
اولاند فرانسه از اعمال هر گونه فشاری از جمله تحریم به روسیه دریغ نمیکند رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد کشورش به همراه اروپا برای الزام روسیه به گفتگو از اعمال هر گونه فشاری از جمله تحریم دریغ نخواهند کرد به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازمسوول فرهنگی سپاه بناب: گمنام ترین شهدای آذربایجان شرقی در این منطقه مدفون هستند
مسوول فرهنگی سپاه بناب گمنام ترین شهدای آذربایجان شرقی در این منطقه مدفون هستند بناب تبریز - ایرنا - مسوول فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بناب از شهدای گمنام این شهرستان به عنوان گمنام ترین و مظلومترین شهدا در استان آذربایجان شرقی نام برد سرگرد یحیی حیدری روز پنجشنبه در نمدیر آموزش و پرورش بم اعلام کرد اجرای وبژه برنامههای فرهنگی یادواره شهدای شرق کرمان در بم
مدیر آموزش و پرورش بم اعلام کرداجرای وبژه برنامههای فرهنگی یادواره شهدای شرق کرمان در بممدیر آموزش و پرورش شهرستان بم گفت توزیع ویژهنامه و چاپ خاطرات شهدا و تهیه مدال افتخار برای پدران مادران و همسران شهدا از ویژه برنامههای فرهنگی یادواره شهدای شرق کرمان است به گزارش خبرگزاآذربايجان شرقي 15 موزه فعال تحت نظارت اداره كل ميراث فرهنگي دارد
تبریز آذربايجان شرقي 15 موزه فعال تحت نظارت اداره كل ميراث فرهنگي دارد مديركل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري آذربایجان شرقی گفت آذربايجان شرقي 15 موزه فعال تحت نظارت اداره كل ميراث فرهنگي دارد كه علاوه بر موزه هاي شاخص در تبريز مانند آذربايجان سنجش قاجار موزه محرم قرآننایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با فارس: احیای مجدد انجمن صنفی روزنامهنگاران مشکلی را از این صنف، بر
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با فارس احیای مجدد انجمن صنفی روزنامهنگاران مشکلی را از این صنف برطرف نمیکندنایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم به هیچ صنفی اجازه عبور از خطوط قرمز را نخواهند داد گفت انجمن صنفی روزنامهنگاران مشکلی را ازرئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی: منطقه آزاد ارس خانه میهمانان استان آذربایجان شرقی است
رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی منطقه آزاد ارس خانه میهمانان استان آذربایجان شرقی استرئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی گفت منطقه آزاد ارس خانه میهمانان استان آذربایجان شرقی است به گزارش خبرگزاری فارس از جلفا فرزین حقپرست ظهر امروز دکریمی اصفهانی: فشارهای غرب و شرق اثری در حرکت ایران ندارد/عدم وابستگی به نفت شرط داشتن اقتصاد پویاست
کریمی اصفهانی فشارهای غرب و شرق اثری در حرکت ایران ندارد عدم وابستگی به نفت شرط داشتن اقتصاد پویاستدبیر کل جامعه اسلامی اصناف و بازار گفت گسترده تر شدن حرکت شیعی جمهوری اسلامی در دنیا نشان از این مسئله دارد که فشارهای غرب و شرق اثری در حرکت ایران اسلامی نداشته است به گزارش حوزالجعفری: شورای امنیت هیچ اعمال فشاری علیه تروریستها نمیکند
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹ ۰۹ نماینده دائم سوریه در سازمان ملل گروههای تروریستی مسلح را به سوء استفاده از کودکان در درگیریهای این کشور و ارتکاب کشتارهای جمعی علیه آنها متهم کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه خبری عربی پرس بشار الجعفری نماینده دائمشرق شناس صرب: ایران معقول ترین سیاست فرهنگی را دارد
شرق شناس صرب ایران معقول ترین سیاست فرهنگی را دارد بلگراد- ایرنا - رییس کرسی شرق شناسی دانشگاه بلگراد روز پنجشنبه در دیدار با رایزن فرهنگی کشورمان درصربستان ضمن تاکید براهمیت فعالیت های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران گفت ایران از جمله کشورهایی است که معقول ترین سیاست فرهنگی را داردادستان کل کشور: دشمنان ۳۵ سال است فشار سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی وارد میکنند
دادستان کل کشور دشمنان ۳۵ سال است فشار سیاسی اقتصادی فرهنگی و اجتماعی وارد میکننددادستان کل کشور با اشاره به دشمنی دشمنان نظام در طول سالهای گذشته گفت دشمنان ۳۵ سال است فشار سیاسی اقتصادی فرهنگی و اجتماعی وارد میکنند به گزارش خبرنگار قضایی فارس حجت الاسلام محسنی اژهایرئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی آذربایجانشرقی خبر داد پلمپ 56 واحد توزیع محصولات مخرب فرهنگی در تبریز
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی آذربایجانشرقی خبر دادپلمپ 56 واحد توزیع محصولات مخرب فرهنگی در تبریزرئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی آذربایجانشرقی از اجرای طرح مبارزه با تولید تهیه و توزیع محصولات مخرب فرهنگی در استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از تبریزحوزه فرهنگ نیازمند بودجه اساسی است/ ضرورت تهیه اطلس کامل فرهنگی آذربایجان شرقی
استانها شمال آذربایجان شرقی داننده حوزه فرهنگ نیازمند بودجه اساسی است ضرورت تهیه اطلس کامل فرهنگی آذربایجان شرقی تبریز – خبرگزاری مهر مدیر کل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت حوزه فرهنگ نیازمند بودجه اساسی است و با اندک بودجه های دولتی نمی شود در مقابل هجمه هاپرداختن به مباحث مهندسی فرهنگی، رویکرد جدید جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی
سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۴۰ سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت این نهاد انقلابی پرداختن به مباحث مهندسی فرهنگی را به عنوان رویکرد جدید حوزه فرهنگی خود انتخاب کرده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان شرقی دکتر نجف قراچورلو در آیین گشایش کااجرای طرحهای فرهنگی، آموزشی و اجتماعی در جنوب شرق پایتخت
همزمان با طرح استقبال از بهار اجرای طرحهای فرهنگی آموزشی و اجتماعی در جنوب شرق پایتخت معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 15 از اجرای طرحهای فرهنگی آموزشی و اجتماعی همزمان با طرح استقبال از بهار در این منطقه خبر داد ابوالفضل حیدری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگادوازدهمین جشنواره مسابقات فرهنگی ورزشی کارمندان آذربایجان شرقی پایان یافت
دوازدهمین جشنواره مسابقات فرهنگی ورزشی کارمندان آذربایجان شرقی پایان یافت تبریز - ایرنا - با قهرمانی تیم دانشگاه تبریز در رقابت های فوتسال دوازدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارمندان آذربایجان شرقی پایان یافت به گزارش ایرنا در رقابت های فوتسال تیم دانشگاه تبریز در دیدار پایانی مقا-
گوناگون
پربازدیدترینها