تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا مى‏توانى بكوش كه صبح و شب در قلبت (حتّى) قصد فريب و نيرنگ كسى نباشد؛ چرا كه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862513558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین جشنواره غذای دانشجویی برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > زنجان فیروز فر:
نخستین جشنواره غذای دانشجویی برگزار شد
زنجان -خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان گفت: برای نخستین‌بار، جشنواره غذای دانشجویی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا فیروزفر با اعلام این خبر افزود: در این جشنواره که برای اولین‌بار برگزار شد، دانشجویان با امکاناتی که برای‌شان مهیا شده بود، طبخ غذا را انجام دادند. وی اظهار داشت: در این مسابقه دانشجویی، دانشجویان طبخ غذای ماکارونی را با سلایق مختلف در دستور کار خود قرار دادند که غذاهای طبخ شده در نهایت توسط تیم داوری مورد ارزیابی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان  تصریح کرد: در این جشنواره تعداد 120 دانشجو در قالب تیم‌های چهار و پنج نفره به رقابت پرداختند و همچنین دانشجویان به ارایه غذاهای سنتی و محلی استان‌های خود پرداختند. با توجه به آیتم‌های در نظر گرفته شده در نهایت 6 تیم اول برگزیده شدند. در بخش سفره آرایی نیز تیم برتر تعیین و اعلام شد.

 وی افزود: پخت غذا در محل به منظور افزایش و ارایه توانمندی‌های دانشجویان در ارایه کارهای گروهی صورت گرفته که 24 تیم شرکت‌کننده همگی در زمان تعیین شده موفق به پخت غذای مقرر و سفره‌آرایی میز مربوط به خودشان شدند. فرهنگ شالوده نظام است مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان،  بااشاره به اهمیت پرداختن به فرهنگ گفت: همه بخشهای فرهنگی نگاه توحیدی است و پیامبران بزرگ فرهنگ و اخلاق مداری را بزرگترین تعهد عالم معنی کردند و شالوده یک نظام برشمردند. حجت الاسلام اسماعیلی شیر محمدی در مراسم تودیع و معارفه معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، نیاز به تعهد ،عمل به گفتار و باور مندی را از ضروریات فرهنگ برشمرد و گفت: کار فرهنگی در یک نظام الهی  سرمایه گذاری است نه هزینه.  در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: مسئولیت آزمون بزرگی است که امکان لغزش در آن فراوان است که نیازمند مراقبت هر چه بیشتر دارد. علیرضا بیگلری، تاکید کرد: استفاده از تجربیات و واقع بینی و نوآوری و نیز در ک مسایل فرهنگی و روح بخشی به آن را از نکاتی برشمردند که باید سرلوحه کار در معاونت باشد. معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی ، این حوزه  را یک مجموعه پویا و منسجم خواند و با اشاره به موفقیتهای کسب شده در این معاونت گفت امیدواریم این موفقیتهای را حفظ کرده و ادامه دهیم و قدمهای موثر تری نیز در حوزه دانشجوئی ،کار مندی و اعضای هیات علمی بر داریم . محسنی، تربیت نیروی کار آمد ،مفید و نیز مشارکت دادن دانشجویان در تصمیم سازی هارا از برنامه های خود نام برد و به همکاری همه حوزه های دانشگاه در پیش برد اهداف فرهنگی را بسیار موثر دانست.  


۱۳۹۲/۱۲/۱۷ - ۱۷:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن