تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838121980
پوتین جای پایش را محکم کرد/ روسها پای اوکراین ایستادهاند
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
پوتین جای پایش را محکم کرد/ روسها پای اوکراین ایستادهاند بین الملل > اروپا - یک کارشناس اروپا از ریشه های تاریخی بحران اوکراین می گوید.
زهرا خدایی: پوتین از حملۀ نظامی منصرف شد. اما همچنان یانوکویچ را رئیس جمهور قانونی اوکراین می داند. کنفرانس خبری ولادیمیر پوتین عصر سه شنبه در حالی برگزار شد که جهان به تصمیمات کرملین و شخص پوتین چشم دوخته بود. رئیس جمهور به بلاتکلیفی و انتظارها پایان داد، اما بر کسی پوشیده نیست که این تازه آغاز رقابت پراصطکاکی است که میان غرب و روسیه آغاز شده است.
بهرام قاسمی، سفیر پیشین کشورمان در اسپانیا و ایتالیا و کارشناس مسائل اروپا در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین در این باره می گوید: پوتین از گزینۀ نظامی چشم پوشی کرد اما نزاع در کریمه و همچنین رقابت های سخت میان طرفین ادامه خواهد داشت. مشروح گفتگو ما را در ادامه بخوانید:
چرا اوکراین تا این اندازه برای روسها مهم است؟
اوکراین کشوری است در شرق اروپا که از ویژگیهای بسیار خاصی برخوردار است. تاریخ متنوعی دارد. در طول تاریخ بین قدرتهای مختلف دست به دست شده است. به دلیل موقعیت جغرافیایی و متأثر از انقلاب 1917 یکی از جمهوری های اتحاد جماهیر شوروی شد.
اوکراین به دلیل قرابت هایی که میان مسکو و اوکراین وجود داشته، دومین جمهوری مهم بعد در اتحاد جماهیر شوروی بوده است. بسیاری از زیر ساخت های اساسی و استراتژیک اتحاد جماهیر شوروی سابق در اوکراین بنا شده بود؛ مانند صنایع هوا- فضا و به خصوص تسلیحات هسته ای و نیروگاههای اتمی شوروی در اوکراین (و بخش دیگری از آن در بلاروس و قراقستان) مستقر بود.
با فروپاشی شوروی در سال 1991 اوکراین به سومین قدرت تسلیحات اتمی جهان تبدیل می شود که مایۀ نگرانی بسیاری از جمله آمریکا و کشورهای غربی و حتی روسیه شد.
نهایتاً از 1992 مذاکراتی با اوکراین را آغاز نمودند تا بتوانند به نوعی این کشور را خلع سلاح کنند و این کشور را متقاعد نمایند که سلاح های اتمی اش را که از وسعت و گستردگی زیادی برخوردار بوده، به اتحاد جماهیر شوروی تحویل دهد. در همین راستا مذاکراتی میان چند قدرت مهم صورت گرفت. در این میان برخی از کشورها در نقش مشوق ظاهر شدند تا ضمانتهایی را به این کشور بدهند برای اینکه اوکراین این تسلیحات را تحویل دهد.
غرب و آمریکا ترجیح می دادند در میان جمهوری های باقیمانده از اتحاد شوروی دربارۀ تسلیحات اتمی تنها با یک قدرت مثل روسیه طرف بوده و نگران کشورهایی همچون بلاروس و اوکراین نباشند. لذا بعد از مذاکراتی که صورت می گیرد در 5 دسامبر 1994 در شهر بوداپست معاهده ای امضاء می شود که به همین نام شهرت می یابد و بندهای آن شامل تضمین های امنیتی به اوکراین است. این توافقنامه ای معاهده ای بین المللی است که توسط ایالات متحده آمریکا، روسیه و انگلستان و اوکراین امضاء می شود و چهارچوب روند خلع سلاح را مشخص می کند. طی این توافق نامه قرار بر این می شود که روسها و سایر کشورها در قبال خلع سلاح اتمی اوکراین اطمینان هایی را در مورد امنیت به این کشور بدهند. به موجب این معاهده، روسیه، آمریکا و بریتانیا و اوکراین به تفاهماتی می رسند. قرار بر این می شود که اوکراین ان پی تی را بپذیرد و تسلیحات و زرادخانه های خود را تحویل بدهد. کمی دربارۀ معاهدۀ بوداپست توضیح دهید.
معاهده بوداپست چند بند دارد:
*استقلال و حاکمیت اوکراین: احترام به مرزهای اوکراین و اینکه همۀ کشورها به آن احترام بگذارند و تعدی به این مرزها صورت نگیرد. ضمانت کنندۀ این بند چند قدرت حاضر در معاهده بودند.
*هیچ کشوری نمی تواند با توسل به زور علیه اوکراین وارد عمل شود و کلآً اقدام به زور علیه اوکراین ممنوع است.
*استفاده از فشارهای اقتصادی و تهدیدات اقتصادی بر اوکراین برای تأثیرگذاری در سیاستهای خارجی و یا سیاستهای این کشور غیرمجاز تلقی می شود.
*در صورت کاربرد سلاح های هسته ای علیه اوکراین، شورای امنیت باید بلافاصله تشکیل جلسه دهد و به کمک اوکراین بیاید و در این باره وارد عمل شود. احتمالاً منظور این بند اینست که قطعنامۀ شورای امنیت در این زمینه صادر شود و اقدامات مقتضی بین المللی در مورد پیشگیری، جلوگیری و یا توقف بحران صورت گیرد.
*اگر مشکل، ابهام و یا هر مسئلۀ دیگری در خصوص این تعهدات و بندها به وجود آید، این کشورها موظفند با یکدیگر در این خصوص به رایزنی بپردازند. با این اوصاف، اقدام روسها نقض معاهدۀ بوداپست بوده است ؟
اینکه چگونه روسها وارد کریمه می شوند و اجازه پیدا می کنند نیروی نظامی وارد کنند، خود جای بحث است. در واقع به هر شکلی اقدام روسها مغایر با این معاهده است و به نظر می رسد آنها این معاهده را زیر پا گذاشته اند.
برای همین است که روسها تا یکی دو روز قبل خیلی با احتیاط در مورد اوکراین عمل می کردند. همانطور که دیدید در خبرها بود که نیروهایی که بدون یونیفورم بودند و هویت آنها مشخص نبود و ناشناس بودند، اقدام به پایین کشیدن پرچم اوکراین و برافراشتن پرچم روسیه کردند و جاهایی را تصرف و محاصره کردند.
در واقع روسها تلاش می کردند تا حد امکان براساس این معاهده خیلی بهانه ای دست دیگران ندهند. اما نهایتاً وضعیت به گونه ای پیش رفت که روسیه آشکارا نیروهای خود را وارد میدان کرد. اگر چه نیروهای روسیه عمدتاً در کریمه حضور داشتند. در مورد بندر سواستوپول چطور؟
همانگونه که می دانید براساس قراردادی که در سال 2010 میان اوکراین و روسیه امضاء شد، بندر سواستوپول، برای مدت 30 سال به اجارۀ روسها درآمد که گفته می شود اجاره بهای آن پرداخت شده است و همچنین در این رابطه روسها در صادرات گاز خود به اوکراین 30% تخفیف قائل شدند تا بتوانند تا سال 2042 پایگاه نظامی خود در بندر سواستوپول را حفظ کنند.
بحثی که امروز در اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح است و بر روی آن پافشاری زیادی صورت می گیرد تا روسیه به معاهدات توجه کند، احتمالاً همین معاهدۀ بوداپست است که تصور می کنم که بحث مهمی است. در واقع روسیه امروز به رغم آنکه خود یکی از امضاء کنندگان معاهدۀ بوداپست بوده است، آن را به نوعی نقض کرده است. چشم انداز آیندۀ بحران را چگونه پیش بینی می کنید؟
تا شنبۀ گذشته با تحولاتی که در کی یف رخ داد، اعم از سقوط رییس جمهور، تعیین نخست وزیر جدید و ... به نظر می رسید که مجموعۀ دولت جدید اوکراین و کشورهای غربی و اروپایی که از دولت جدید حمایت می کنند در واقع برندۀ داستان هستند. اما وقایع روزهای گذشته، اعم از ورود روسها به کریمه و تصرف آنجا و حضورشان و اعلام این مسئله که در 10 فروردین (30 مارس) رفراندومی را در کریمه برگزار می کنند، وضعیت تغییر کرد. روسها از رفراندومی خبر داده اند که قرار است با برگزاری آن مردم کریمه خودشان دربارۀ آیندۀ خود تصمیم بگیرند. به نظر می رسد که روسها توانستند فعلاً جای پای خود را در کریمه محکم کنند و حالا پس از این به نظر می رسد روسها کم کم برای ورود به چانه زنی با دول غربی، سازمان ملل، ناتو، اتحادیه اروپا و سازمان همکاری و امنیت اروپا آماده می شوند.
تا کنون این نهادها با مقامات روسیه گفتگوهای مفصلی داشته اند و تصمیماتی را اتخاذ کرده اند و به نظر می رسد با توجه با تأثیراتی که این بحران در بازارهای سهام و شرکتهای روسی گذاشته است (از جمله کاهش ارزش روبل و تلاش دولت برای جلوگیری از کاهش آن) مقداری فشارهای غربی و اروپایی بر روی روسیه زیاد خواهد شد. ولی روسها نیز با توجه به اینکه اوکراین جایی نیست که بتوانند آنجا را فراموش کنند و از منافع خود در آنجا دست بکشند، احتمالاً بر مواضع خود ایستادگی خواهند کرد. همچنین کشورهای اروپایی و غرب نیز در مورد اوکراین با جدیت بیشتری پیش خواهند آمد. آیا این بحران در کوتاه مدت حل خواهد شد؟ این بحرانی نیست که در کوتاه مدت حل شود. به نظر می رسد بحران به درازا بکشد، امید می رود تنشها بالا نگیرد و مسائل بتواند در چهارچوب مسالمت آمیز و کاهش تنش ها به نفع مردم اوکراین حل و فصل شود.
علیرغم تنش و اوجگیری بحران بین آمریکا - اروپا و روسیه که طی دو هفته اخیر رفته رفته رو به تزاید و شدت نهاده است و در کنار همة تهدیدها و حرکتهای سیاسی تحریکآمیز و حتی اقدامات قهرآمیز در کریمه هنوز با توجه به درهم تنیدهگیهای بسیار اجتماعی - تاریخی و اقتصادی میان روسیه و اوکراین و از سوی دیگر پیوندها و وابستگیهای عمیق اقتصادی روسیه با غرب و اوکراین و همچنین وابستگیهای اروپا به اوکراین و روسیه در بحث انرژی و گاز و بسیاری پارامترهای دیگر نمیتوان احتمال جدی و بسیاری برای برخورد نظامی بین غرب و روسیه متصور بود.
اگر چه در بحبوحة بحران و آتش و خشم و حضور طرفهای متعددی که بسیارند و هر کدام به نوعی دارای منافعی هستند ناخواسته نیز میتواند جرقهای و به اشتباه تمامی محاسبات را تغییر و خشونت و نظامیگری را جایگزین اقدامات سیاسی و اقتصادی تلافیجویانه نماید. تاکنون و به درستی میتوان دریافت که تمامی طرفهای درگیر علیرغم تمامی تهدیدات و بیان مواضع سرسختانه به نوعی عدم خواست خود از جنگ و لشکرکشی را مطرح و یا با اقدامات سمبلیک دوری خود را از چنین نیاتی نشان دادهاند. تکلیف کریمه چه می شود؟ نیروهای روسیه در آنجا می مانند؟
با اتفاقاتی که صورت گرفته و اهمیت استراتژیک اوکراین و کریمه برای هر دو سوی ماجرای اوکراین یا رسیدن به یک راهحل مرضیالطرفینی که یافتن و قبول آن از سوی تمامی طرفها بسی مشکل مینماید راه ناهموار و درازی در پیش است. خروج نیروهای روسی از کریمه و بازگشت آنها به ناوگانهای خود در سواستپول که در چهارچوب روابط اوکراین - روسیه پذیرفته شده بدون هیچ گونه اتفاقی در غرب و یا در کیف امری بعید به نظر میآید.
در صورتی که در 10 فروردین رفراندوم مصوب پارلمان جمهوری خودمختار کریمه نیز برگزار و رأی به استقلال کریمه بدهند نیز باز در صورت مسأله تغییر چندانی حاصل نخواهد شد مگر به زمان، در کلیت بازگشت روابط روسیه و غرب به سان گذشته سخت مینماید و از سوی دیگر سخن از آغاز جنگ سرد دیگری در جهان نیز دشوار مینماید چرا که نه فدراسیون روسیه، اتحاد شوروی سابق است و نه بخشی از کشورهای جهان به سان آن دوران متحدین مسکو در شرق اروپا یا در آمریکای لاتین یا به صورت احزاب کمونیست و اقلیتهای حزبی در بعضی جوامع. اقتصاد روسیه امروز بسیار با اقتصاد غرب در هم تنیدهگی دارد و هر گونه تحریم و انسداد داراییهای روسیه توسط آمریکا و اروپا نیز ضربهای سخت به پیگر اقتصاد روسیه است اگر چه در تحریم تنها یک طرف نیست که ضرر مینماید، هم تحریم کننده و هم تحریم شونده البته در سهمهای مختلفی میتوانند بازنده و متضرر این وضعیت باشند.
باز گرداندن نیروهای مانور دهندۀ نظامی روسیه از شرق آن کشور و مذاکرات آلمانها و روسیه و دیگر تماسهای دیپلماتیک که به شدت و در سطح گستردهای در اطراف موضوع در جریان است میتواند این امیدواری را ایجاد نماید که جهان را ترس از خطر یک برخورد نظامی دیگر که فاجعهآفرین خواهد بود برهاند اما نزاع و کشمکشها به خصوص در صورت وضع هر گونه تحریم و انسداد داراییهای روسیه و حضور نیروهای روسی در کریمه و یا استقلال این جمهوری خودمختار میتواند آغاز یک بحران عمیق در بخش عمدهای از جهان باشد. بیشک جهان باید بعد از آن همه تجارب و این همه ادعا در این برهه تاریخی و در این نقطه جغرافیایی بلوغ و تعهد خود به تمامی شعارهای صلحجویانه و انسانی و عدم مداخله در سرنوشت ملتها را به اثبات برساند. به هر حال ماجرای اوکراین به هر گونه پیش رود یک ماجرای بزرگ قرن و یک نقطه خاص یا عطف تاریخی خواهد شد. 5252
چهارشنبه 14 اسفند 1392 - 09:04:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
اروپا خواستار خویشتن داری روسیه شد اوکراین؛ موضوع مذاکرات پوتین با مقامات اروپایی
اروپا خواستار خویشتن داری روسیه شداوکراین موضوع مذاکرات پوتین با مقامات اروپاییرئیسجمهوری روسیه در مذاکراتی تلفنی با صدراعظم آلمان نخست وزیر انگلیس رئیسجمهور فنلاند و رئیس شورای اروپا آخرین تحولات پیرامون اوکراین را بررسی کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری ایتارفرمان آماده باش پوتين در مرزهاي اوكراين
فرمان آماده باش پوتين در مرزهاي اوكراين ولاديمير پوتين رئيسجمهور روسيه بعد از پنج روز سكوت مقابل تحولات اوكراين را شكست و عصر ديروز دستور آماده باش نيروهاي تهاجمي روسيه در مرزهاي اوكراين را صادر كرد ولاديمير پوتين رئيسجمهور روسيه بعد از پنج روز سكوت مقابل تحولات اوكراين راسرخط آخرین خبرها از تحولات اوکراین/ اشغال دو پایگاه نظامی در کریمه
سرخط آخرین خبرها از تحولات اوکراین اشغال دو پایگاه نظامی در کریمه آفتاب سر خط آخرین اخبار تحولات اوکراین را از نظر می گذرانید - نظامیان روسی در شبه جزیره کریمه سلاح کشف و ضبط کردند - المیادین نظامیان روس تسلیحات یک پایگاه نظامی را در اوکراین مصادره کردند - نظامیان روسیه دو پایپس از سقوط پایتخت و استعفای رئیس پارلمان دست راست تیموشنکو رئیس پارلمان اوکراین شد
پس از سقوط پایتخت و استعفای رئیس پارلماندست راست تیموشنکو رئیس پارلمان اوکراین شدنمایندگان پارلمان اوکراین امروز اولکساندر ترچینوف از متحدان یولیو تیموشنکو نخستوزیر اسبق را به عنوان رئیس پارلمان برگزیدند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز اولکساندر ترچینوف امروامام جمعه موقت گلپایگان: رژیم صهیونیستی با بمب گذاری راه به جایی نمیبرد
امام جمعه موقت گلپایگان رژیم صهیونیستی با بمب گذاری راه به جایی نمیبردامام جمعه موقت گلپایگان گفت بمب گذاری در لبنان کار صهیونیست هاست و رژیم صهیونیستی با بمب گذاری و انتقام از شیعه راه به جایی نمیبرد به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان حجت الا سلام مصطفی عباسی در نماز سیاسی عرئيس جمهور از پايتخت گريخت/دستيار نخست وزير زنداني اوکراين رئيس پارلمان شد
۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۴ ۴۳ب ظ گزارش موج از آخرين تحولات اوکراين رئيس جمهور از پايتخت گريخت دستيار نخست وزير زنداني اوکراين رئيس پارلمان شد پس از گريختن يانوکويچ از کي يف دستيار تيموشنکو نخست وزير سابق و زنداني اوکراين به رياست پارلمان اين کشور انتخاب شد به گزارش خبرنگار بين الملل خمعاون نظارت و پایش آلودگی هوای استان تهران در گفتوگو با فارس: هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروههای حساس ق
معاون نظارت و پایش آلودگی هوای استان تهران در گفتوگو با فارس هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفتمعاون نظارت و پایش آلودگی هوای استان تهران گفت به دلیل افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از 2 5 میکرون از حد مجاز هوای تهران برای گروههای حساس در شرایط ناسالم قرار گرفطرح نظارتی ویژه پایش بازار کالا و خدمات نوروز در اصفهان اجرا می شود
طرح نظارتی ویژه پایش بازار کالا و خدمات نوروز در اصفهان اجرا می شود اصفهان- ایرنا- معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت اصفهان از اجرای طرح نظارتی ویژه پایش بازار کالا و خدمات برای نوروز 93 خبر داد حمیدرضا خشنود روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طرحپایش زیست محیطی درمناطق تحت مدیریت استان قم صورت گرفت
پایش زیست محیطی درمناطق تحت مدیریت استان قم صورت گرفت قم- ایرنا ـ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم از پایش زیست محیطی مناطق تحت مدیریت استان با نگاهی نوین خبر داد به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم محمود علی رکنی روز چهارشنبه در گفت و گوییعرضه بنزین پاک در تمامی جایگاههای پایتخت
عرضه بنزین پاک در تمامی جایگاههای پایتخت مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از عرضه بنزین پاک در تمامی جایگاههای پایتخت خبر داد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز مصطفی کشکولی اعلام کرد طبق برنامهریزی صورت گرفته از اول اسفندماه در تمامی جایگاههای کلانشهر تهران-نظامیان روس در حال بازگشت به پایگاه ها هستند/دولت کنونی اوکراین غیرقانونی است
بین الملل آمریکا اروپا پوتین نظامیان روس در حال بازگشت به پایگاه ها هستند دولت کنونی اوکراین غیرقانونی است رئیس جمهوری روسیه برگزاری رزمایش نظامی در شبه جزیره کریمه را بی ارتباط با وقایع اوکراین دانست و تاکید کرد از نظر مسکو یانوکوویچ همچنان رئیس جمهوری قانونی است به گزارش خبپوتین: نسبت به تحولات اوکراین بی تفاوت نخواهیم بود
پوتین نسبت به تحولات اوکراین بی تفاوت نخواهیم بود مسکو- ایرنا- ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه درگفت وگوی تلفنی با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد کشورش نمی تواند نسبت به اقدامات خشونت امیز علیه روس زبانان مناطق شرق و کریمه اوکراین بی تفاوت باشد به گزارش ایرنا بهپوتین: حوادث اوکراین کودتا علیه قانون اساسی است
پوتین حوادث اوکراین کودتا علیه قانون اساسی استتاریخ انتشار سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۴ ۳۲ رئیسجمهوری روسیه حوادث اوکراین را کودتا علیه قانون اساسی خواند به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه امروز سهشنبه در کنفرانسی مطبوعاتیانووکویچ از پوتین کمک نظامی خواست / چورکین: اقدامات مسکو در اوکراین مشروع است
سهشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۷ ۱۲ نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفت رییس جمهوری مخلوع اوکراین از روسیه برای دفاع از ملت اوکراین کمک نظامی درخواست کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه ویتالی چورکین نماینده روسیه در سازمان ملل متحد که درشلیک هشدار روس ها به پایگاه اوکراینی
شلیک هشدار روس ها به پایگاه اوکراینی نیروهای روسی به یکی از پایگاههای نیروی هوایی اوکراین به علامت هشدار شلیک کردند فارس نیروهای روسی به یکی از پایگاههای نیروی هوایی اوکراین به علامت هشدار شلیک کردند به گزارش روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی نظامیان روسی به پایگاه نیروروسیه: حکومت اوکراین باید بر پایه قانون تاسیس شود
روسیه حکومت اوکراین باید بر پایه قانون تاسیس شود مسکو- ایرنا- سرگئی نارشکین رییس مجلس دومای روسیه در تازه ترین موضع گیری در مورد تحولات اوکراین گفت حکومت جدید در اوکراین باید بر پایه و اساس قانونی تاسیس شود به گزارش ایرنا به نقل از ایتارتاس سرگئی نارشکین روز سه شنبه در جمع خباظهار نظر پوتین دربارۀ استفاده از نیروی نظامی در اوکراین
اظهار نظر پوتین دربارۀ استفاده از نیروی نظامی در اوکراین بین الملل > اروپا - ایسنا نوشت رئیسجمهوری روسیه حوادث اوکراین را کودتا علیه قانون اساسی خواند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی ولادیمیر پوتین رئیسجم-
گوناگون
پربازدیدترینها